Tenniselleboog
13 februari 2017
Drink Wijn Dag
18 februari 2017
Alles tonen

Een sportieve Valentijnsdag

Romance is in the air: 14 februari is het Valentijnsdag! Verras jij je Valentijn met een ontbijtje op bed of gaan jullie romantisch uit eten en naar de film? Wil je iets sportiefs, maar geen idee what to do? Ter inspiratie: 5 x sportieve Valentijn tips!

Valentijn tips: 5 x een sportieve Valentijn

1. Hardlopen op lovesongs

Is hardlopen jullie ‘ding’? Maak een playlist met jullie favoriete lovesongs. Samen hardlopen, zwijmelen op romantische songs en genieten van de opkomende zon: romance is in the air.

2. Samen naar een sportwedstrijd

Verras je Valentijn met kaartjes voor die ene sport (voetbal-, tennis-, schaats- of basketbal) wedstrijd waar hij het al weken over heeft en waar jij eigenlijk geen zin in hebt. Zet je er overheen, bestel de tickets en verras je geliefde met de kaartjes van zijn ‘droomwedstrijd’.

3. Volg een les (indoor)klimmen

Volg een les (indoor)klimmen en maak kennis met de verschillende basistechnieken van het zekeren en het klimmen. Samen een nieuw sportief avontuur aangaan; romantisch toch!

4. Ga een middagje schaatsen

Bind je schaatsen onder en ga samen een middagje schaatsen. Hebben jullie het koud gekregen? Zoek een sfeervol restaurantje en geniet een knapperend haardvuur van een warme chocolademelk. Lekker knus!

5. Maak een romantische wandeling

Misschien heel cliché maar hand in hand over het strand wandelen en genieten van de ondergaande zon is en blijft gewoon super romantisch. Geen strand in de buurt? Neem je Valentijn mee naar het bos en zelfs in de stad kun je een wandeling zo romantisch maken als je wilt.