YorBody Fysiotherapie Rotterdam Hillegersberg Ceintuurbaan


Informatie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Ceintuurbaan Hillegersberg Rotterdam,

Ervaart u klachten aan de rug tijdens staan, liggen of tillen? Ervaart u problemen tijdens het sporten aan de knie, rug of schouder? Heeft u een slijmbeurs ontsteking? Onze fysio helpt u graag. De fysiotherapie behandeling  kan dan bestaan uit mobiliseren, massage, oefeningen en advisering. Onze fysio aan de Ceintuurbaan Hillegersberg doet er met u alles aan om de klachten te verhelpen. Fysiotherapie is een effectieve manier om uw klachten te verhelpen.

Tevens is Yorbody fysiotherapie Ceintuurbaan Hillegersberg al jaren gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.

Onze fysio’s Kevin en Ryan staan klaar voor u om u te helpen met uw behandeldoel en wens! Wij zijn gevestigd in sportschool Fit For Free.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingMedical TapingRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Rotterdam Hillegersberg Ceintuurbaan

Waardering: 6.3

Ik kon meteen terecht bij Yorbody en het maken van de afspraak ging soepel. Dat was prettig. Ik had echter al snel twijfels over de behandeling, omdat ik op andere plekken ook pijn kreeg. De aanpak...... Lees meer

geplaatst op 7 mei 2018
Waardering: 8.3

Prettige samenwerking gehad met Kevin. Mij goed begeleid gedurende mijn herstel van een gescheurde kruisband. Prima begeleiding!... Lees meer

geplaatst op 24 maart 2017
Waardering: 9.2

Goed... Lees meer

geplaatst op 20 maart 2017
Waardering: 7.5

Duidelijke afspraken, goed afgestemde behandelingen.... Lees meer

geplaatst op 20 maart 2017

Ons team

Ryan Goedgedrag
Fysiotherapie

Mijn naam is Ryan Goedgedrag en ik ben werkzaam bij YorBody Fysiotherapie Rotterdam Ceintuurbaan en Kralingen. Mijn specialisaties zijn fysiotherapie aan huis , medical taping, (sport) fysio, specialisatie dans klachten, Dry Needling, revalidatie en rug/nek/schouder.

Aanwezigheid Ryan

BIG: 19922363904

Kevin ten Hoeve
Fysiotherapie

Ik ben Kevin ten Hoeve en werk sinds september 2015 bij Yorbody Fysiotherapie. Naast mijn werkzaamheden als Fysiotherapeut ben ik nog parttime werkzaam binnen defensie en ben ik fanatiek sportman. Ik judo al enige jaren op hoog niveau en besteed verder veel tijd aan krachttraining en crossfit. Zodoende is mijn interesse binnen dit vakgebied de afgelopen jaren gegroeid. Ik ben op de locaties Rotterdam Noord en Hilligersberg te vinden. U kunt mij bereiken via ktenhoeve@yorbody.nl of bellen met 010 - 213 63 84 (Hilligersberg) of 010 - 669 01 23 (Noord).

Aanwezigheid Kevin
  • Maandag 08:30 - 14:00
  • Woensdag 15:00 - 21:00
  • Donderdag 12:00 - 15:00

BIG: 59920535204

Suzanne van Wensveen
Oefentherapie

Mijn naam is Suzanne van Wensveen en ik ben werkzaam bij Yorbody Rotterdam Ceintuurbaan en Blijdorp. Als oefentherapeut behandel ik klachten aan het bewegingsapparaat. Hierbij staan uw eigen wensen en behoeften op het gebied van bewegen centraal. Ik heb onder andere ervaring met het behandelen van rug, nek en schouderklachten, houdings- en bewegingsgerelateerde klachten, spanningsklachten en chronische aandoeningen, zoals reuma en artrose. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de behandeling van slaapproblemen. Mijn doel is dat u leert om zelf de klachten te verhelpen, verminderen, of voorkomen, waardoor u minder klachten of beperkingen ervaart tijdens dagelijkse activiteiten. Zo kunt u ook op lange termijn met plezier blijven bewegen!

 

Aanwezigheid Suzanne
  • Woensdag 9:00-13:00
  • Vrijdag 13:00-17:00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Rotterdam Hillegersberg Ceintuurbaan