YorBody Fysiotherapie Rotterdam Blijdorp


Informatie

Beste patiënt, wij blijven open voor online fysiotherapie en zijn er om je te helpen.
Meer informatie over online fysiotherapie of een afspraak maken? Klik dan hier.

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Rotterdam,

Ervaart u klachten aan de rug tijdens staan, liggen of tillen? Ervaart u problemen tijdens het sporten aan de knie, rug of schouder? Heeft u een slijmbeurs ontsteking? Onze fysio helpt u graag. De fysiotherapie behandeling  kan dan bestaan uit mobiliseren, massage, oefeningen en advisering. Onze fysio doet er met u alles aan om de klachten te verhelpen. Fysiotherapie is een effectieve manier om uw klachten te verhelpen.

Yorbody fysiotherapie is al jaren gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.

Onze fysio’s Wouter en Kenneth staan klaar voor u om u te helpen met uw behandeldoel en wens! Wij zijn gevestigd in sportschool Fit For Free.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingMedical TapingRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Rotterdam Blijdorp

Waardering: 9.0

Zeer goed en fijn geholpen bij Yorbody Blijdorp. De therapeut wist waar hij het over had legde duidelijk uit wat er aan de hand was en wat ik er zelf aan kon doen. Verder flexibel in de planning en...... Lees meer

geplaatst op 6 februari 2017
Waardering: 9.7

Super competente en deskundige medewerkers met veel specialismen die daarmee ook klachten sneller, gerichter en effectief kunnen oplossen.... Lees meer

geplaatst op 17 november 2016
Waardering: 9.8

Karlijn is een geweldige fysiotherapeut, eerlijk en recht voor zijn raap. Ik zou iedereen aanraden haar te bezoeken.... Lees meer

geplaatst op 14 november 2016
Waardering: 10

Helemaal top! Had een accute sportblessure, teveel pijn om te kunnen werken. Ik kon direct terecht want er was wat ruimte in de agenda, ben behandeld (incl 'dry needling'), tips meegekregen hoe ik...... Lees meer

geplaatst op 13 oktober 2016

Ons team

Kenneth Naaktgeboren
Fysiotherapie

Mijn naam is Kenneth Naaktgeboren en werkzaam bij YorBody Fysiotherapie Rotterdam Blijdorp en Hoogstraat. Mijn specialisaties zijn (sport) fysio, core specialist, Dry Needling, fascie technieken, rug/schouder/nek, revalidatie.

Aanwezigheid Kenneth

BIG: 59919102604

Wouter van der Helm
Fysiotherapie

In 2017 ben ik afgestudeerd voor de versnelde opleiding fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. Daarnaast heb ik de opleiding Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit afgerond, naast Fysiotherapeut ben ik dus ook Bewegingswetenschapper!

Ik behandel de blessure of aandoening vanuit zowel een fysiotherapeutische, maar ook bewegingswetenschappelijke visie. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie heb ik werkervaring opgedaan in het ziekenhuis en verschillende fysiotherapie praktijken, waaronder een topsport praktijk. Ik ben daar veel in aanraking gekomen met sportblessures en (top)sporters. Ik heb altijd al affiniteit met sport gehad en voor mij is het een uitdaging om een sporter zo snel en goed mogelijk terug te laten keren naar de sport.

Naast sportblessures behandel ik ook graag mensen met klachten aan de knie, nek en wervelkolom. Ik heb zelf altijd fanatiek gevoetbald, voornamelijk op het veld. Sinds een enkel jaar speel ik nu voetbal in de zaal, daarnaast speel ik ook nog regelmatig squash. In deze periodes heb ik helaas veel blessures gehad, ik kan me dus in de sporter verplaatsen en weet hoe het is om (langdurig) te revalideren!

Aanwezigheid Wouter

BIG: 29923316804

Suzanne van Wensveen
Oefentherapie

Mijn naam is Suzanne van Wensveen en ik ben werkzaam bij Yorbody Rotterdam Ceintuurbaan en Blijdorp. Als oefentherapeut behandel ik klachten aan het bewegingsapparaat. Hierbij staan uw eigen wensen en behoeften op het gebied van bewegen centraal. Ik heb onder andere ervaring met het behandelen van rug, nek en schouderklachten, houdings- en bewegingsgerelateerde klachten, spanningsklachten en chronische aandoeningen, zoals reuma en artrose. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de behandeling van slaapproblemen. Mijn doel is dat u leert om zelf de klachten te verhelpen, verminderen, of voorkomen, waardoor u minder klachten of beperkingen ervaart tijdens dagelijkse activiteiten. Zo kunt u ook op lange termijn met plezier blijven bewegen!

 

Aanwezigheid Suzanne
  • Maandag 15:00-21:00
  • Woensdag 13:00-17:00
  • Vrijdag 9:00-13:00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Rotterdam Blijdorp

YorBody Fysiotherapie Rotterdam Blijdorp