YorBody Fysiotherapie Nieuwegein


Informatie

Sorry, but you do not have permission to view this content.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieSportfysiotherapie

Ons team

Zeynep Cam
Fysiotherapie

Mijn naam is Zeynep Cam, een enthousiast en hardwerkende fysiotherapeut. Ik heb mijn studie tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik gelijk gaan werken in een verpleeghuis, waar ik nu nog steeds werkzaam ben. Sinds kort werk ik bij YorBody Nieuwegein als algemeen fysiotherapeut.
Vanuit mijn ervaring binnen het verpleeghuis en stages heb ik een brede ervaring die uiteenloopt van werken met sporters, mensen met een beroerte of neurologische klachten tot mensen met nek-schouder klachten of hoofdpijnklachten. Ook heb ik veel orthopedische problematiek gezien. Mijn affiniteit ligt bij de orthopedie en bij knieproblematiek.
Mijn visie is om mensen zo snel mogelijk handvatten te bieden om zelf zo adequaat mogelijk om te gaan met hun klacht, door ze inzicht en advies te geven. Op die manier wil ik de autonomie van de patiënt zoveel mogelijk stimuleren. Ik spreek ook meerdere talen wat het communiceren met patiënten makkelijker maakt.

Mocht u denken dat ik u kan helpen, maak dan een afspraak en kom langs. Hiervoor is geen verwijzing nodig vanuit de huisarts.

Aanwezigheid Zeynep
  • Dinsdag 9:00-21:00
  • Woensdag 9:00-21:00
  • Donderdag 9:00-21:00

BIG: 19926708104

Mina Modares
Fysiotherapie

Mijn naam is Mina. Vanaf januari 2018 begin ik bij YorBody in de Basic Fit, te Ijmuiden, als algemeen fysiotherapeut. Samen met mijn collega, Freshta, zijn we gespecialiseerd in het diagnostiek en behandeling van verschillende klachten van de bewegingsapparaten in het lichaam. Mocht u een blessure oplopen tijdens het sporten of tijdens uw dagelijkse bezigheden of wilt u een gratis healthcheck laten doen, dan zijn wij u graag van dienst. Wij spreken meerdere tallen, zoals Nederlands, Engels, Perzisch, Dari, Turks, Pashto, Urdu en Indie.

U kunt van maandag t/m zaterdag tussen 9:00 uur - 19:00 uur bij ons terecht voor een afspraak. Deze afspraak kunt u telefonisch of aan de balie maken. Hiervoor is geen verwijzing nodig.

Tel: 0624450762

Aanwezigheid Mina
  • Maandag 08:30-20:00
  • Woensdag 08:00-20:00

BIG: 59923474304


Afspraak maken

Laden...