YorBody Fysiotherapie Middelburg


Informatie

Onze vestiging voor fysiotherapie en revalidatie vindt u aan de Buitenruststraat in Middelburg. Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Buitenruststraat 20. U kunt daar terecht voor allerlei fysiotherapeutische behandelingen, zoals die van een van onze

  • algemene fysiotherapeuten
  • sport fysiotherapeuten
  • manueel therapeuten
  • revalidatie therapeuten
  • kinder fysio

YorBody Fysiotherapie powered by PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Middelburg.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapieClaudicationet

Ons team

Jaap de Kroo
Fysiotherapie

Als manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten (nek, rug, schouder en heup). Ook zie ik veel sporters met klachten op het gebied van hamstring, kuit, achillespezen. Focus daarbij ligt op het revalidatieproces van de kruisband. Mijn afstudeeropdracht voor de manueel therapie schreef ik over knie-artrose dus ook op dit gebied zie ik regelmatig patiënten. Daarnaast ben ik dry needling specialist.

Ik weet als sporter hoe vervelend het kan zijn om door blessures niet te kunnen sporten. Ik zie het zelf als een sport om patiënten vakkundig te laten herstellen. Sporters willen doorgaans zo snel mogelijk aan de slag. Daar werk ik graag aan mee, maar natuurlijk wel verantwoord. Van elk geslaagd revalidatietraject krijg ik energie. Dat geeft mij veel voldoening. Het fijne aan mijn job bij PMC In Balans is de afwisseling. De klachten waar ik mensen vanaf mag helpen zijn heel divers. Dat maakt het zo leuk!

Aanwezigheid Jaap
  • Maandag 17.00-21.00
  • Woensdag 17.00-21.00

BIG: 69919403604

Djaj Hindori
Fysiotherapie

Algemene fysiotherapie en bedrijfs fysio. De behandelingen doe ik in de praktijk en bij patiënten thuis. Daarnaast als fysiotherapie actief binnen het OCA-programma (revalidatie en reintegratie).

Ik ontvang mijn patiënten in de praktijk en kom bij de mensen thuis. Ook ben ik als fysiotherapeut actief bij instellingen zoals penitentiaire inrichting Torentijd in Middelburg. Daarnaast begeleid en help ik mensen bij revalidatie en (bedrijfs)reïntegratie. Dit gebeurt binnen het OCA-traject.

Het geeft mij altijd weer ontzettend veel voldoening als ik iemand heb kunnen helpen met mijn expertise. Ik vind het fijn om met mensen te werken. Ik adviseer, begeleid en behandel mijn patiënten graag! Met als doel dat zij weer zonder klachten kunnen functioneren. Helaas is volledig herstel niet altijd aan de orde. Ik zie het als mijn ultieme uitdaging en taak dat ook deze mensen met minder klachten, beter kunnen functioneren. Ik vind het een boeiend vak dat eigenlijk altijd in beweging is!

Aanwezigheid Djaj

BIG: 49038057204


Afspraak maken

Laden...