YorBody Fysiotherapie Capelle aan den IJssel


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Capelle aan den IJssel! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan Molenbaan 18-20 te Capelle aan den IJssel.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistRugspecialistManuele Therapie

Ons team

Netty Correa-van der Wacht
Fysiotherapie

Hallo, mijn naam is Netty Correa, ik ben fysiotherapeute en ik woon al jaren in Ommoord. Ik zit al ruim 2,5 jaar bij Fit for Free Capelle als Yorbody Fysiotherapie Capelle aan den IJssel. Ik ben wat je noemt een allround fysiotherapeut, je kunt bij mij terecht met blessures of andere klachten aan het bewegingsapparaat voor fysiotherapie, adem- en ontspanningstherapie, Manuele therapie Marsman, haptonomie, dry needling en sportfysiotherapie.

Ook voor sportmassage ben je bij mij aan het juiste adres. Ik wil als fysiotherapeut heel graag de verbinding leggen tussen de gezondheidszorg en de sport. Dat betekent voor jou onder andere dat je me vaak in de zaal rond zult zien lopen. Je mag me dan altijd aanspreken en bijvoorbeeld mee laten kijken bij een oefening. Ook als je bij mij onder behandeling bent kun je meestal gewoon blijven sporten, zo nodig passen we gewoon je programma aan.
Met mijn meer dan 30 jaar ervaring in het vak heb ik het antwoord op veel vragen paraat, dus kom gerust! Waar ik het antwoord niet weet, zoek ik het op, of ik verwijs je door, zodat je nooit met je vragen blijft zitten.

Yorbody Fysiotherapie Capelle is direct toegankelijk, dus ook zonder verwijsbrief van een arts.
Je kunt telefonisch en via WhatsApp op 06-4700 9045 of via www.yorbody.nl direct contact opnemen om een afspraak te maken.
Mijn emailadres is capelle@yorbody.nl

Aanwezigheid Netty
  • Maandag 08.00 - 18.30 + op afspraak in de avond
  • Dinsdag 08.00-18.00 + op afspraak in de avond
  • Woensdag op afspraak
  • Donderdag 08.00-18.00 + op afspraak in de avond
  • Vrijdag Op afspraak (altijd mogelijk)
  • Zaterdag op afspraak
  • Zondag afwezig

BIG: 49035427804

Mark Bukman
Oefentherapie

Hoi, mijn naam is Mark Bukman en sinds kort werkzaam als (oefen)therapeut bij YorBody bij Fit For Free in Capelle aan den IJssel. Ik help heel graag mensen met (sport)blessures, (pijn)klachten en houdingsproblemen.

Lukt een oefening niet, of heb je al langere tijd klachten wanneer je en handeling of oefening uitvoert? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je zo snel mogelijk weer fit te worden zodat je weer kan doen wat je het liefste doet.

Ook sporters zijn van harte welkom met vragen of klachten. Ik vind het heel leuk om mensen weer op weg te helpen met hun problemen en op weg te helpen naar herstel, zodat zij weer pijnvrij kunnen sporten.

Loop gerust binnen bij YorBody de deur staat altijd voor je open!

Of neem contact op via: 06-81124148 (bel en Whatsapp)

Of mail via: capelle@yorbody.nl

Aanwezigheid Mark
  • Maandag 8:00-17:00
  • Dinsdag 8:00-17:00
  • Vrijdag 8:00-17:00

Afspraak maken

Laden...