YorBody Fysiotherapie,
meer dan fysiotherapie

Je hebt (pijn)klachten, dat is niet fijn, daar wil je duidelijkheid over hebben. Wat kan of mag je doen en wat juist niet. Moet er een rontgenfoto gemaakt worden? Is ijs een goede therapie? Moet ik blijven bewegen of is rust beter? Allemaal vragen waar je snel een antwoord op wilt hebben.

En dan liefst van iemand die er verstand van heeft. Die er zā€™n beroep van gemaakt heeft. Die gepassioneerd is om mensen te helpen. Dan ben je bij de fysiotherapeuten van YorBody aan het goede adres. Wij doen niks liever dan mensen helpen, op weg helpen, terug naar hun dagelijkse activiteiten. Mensen begeleiden naar hun oude sportniveau (of zelfs nog een beetje beter...). Dat is waar wij lol in hebben, enthousiast van worden en energie van krijgen. Dus hebben wij een match? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar op meer dan 70 locaties in NL dus er is er altijd wel eentje bij je in de buurt.

Behandelmethodes

Bij YorBody fysiotherapie zijn specialisten werkzaam op het gebied van het bewegingsapparaat. Dat kan zijn de knie, enkel, voet maar ook bijvoorbeeld de rug, nek of schouder. Ook zijn er fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in sportfysiotherapie, dry needling of manuele therapie. Lees hier meer over de verschillende specialisaties:

De RugBeterCheck

Na het invullen van een aantal vragen ( ca 5 min) krijgt u direct een verantwoord advies. Dit advies is gebaseerd op wetenschappelijk verantwoorde informatie. De RugBeterCheck bepaald of u een laag, middel of hoog risico heeft ten aanzien van uw rugklachten. Op basis van deze indeling krijgt u een advies met meerdere opties waar u uit kunt kiezen

Jouw Mening telt!
Een 9.2 uit meer dan 750 waarderingen

De mening van onze patienten telt, daarom stellen wij het op prijs als onze dienstverlening wordt beoordeeld. Wij streven ernaar om dagelijks de kwaliteit van onze diensten zo hoog mogelijk te houden.

Ben jij enige tijd gelden onder behandeling geweest in een van onze praktijken? Waardeer jouw behandeling op Zorgkaart Nederland. Kies hierbij de juiste praktijk om te waardering en schrijf een waardering.

Ga naar Zorgkaart Nederland.

Vind Ons bij jou in de buurt
Meer dan 70 praktijken in Nederland

Zoek jouw YorBody Fysiotherapiepraktijk

Ben je opzoek naar een fysiotherapiepraktijk van YorBody? Zoek dan snel, met je postcode (cijfers EN letters), de dichtstbijzijnde praktijk!

ā€‹

Maak Online Een Afspraak

Direct online een afspraak maken op jouw gewenste locatie. Vervolgens bevestigd of annuleert de therapeut de afspraak. Mocht de afspraak worden geannuleerd, dan neemt de therapeut zo snel mogelijk contact met je op om een nieuwe afspraak te plannen.

Laden...