YorBody Fysiotherapie IJmuiden


Informatie

De praktijk van YorBody Fysiotherapie IJmuiden is gevestigd in Basic Fit en is op de 1e verdieping (boven de multimate). YorBody Fysiotherapie IJmuiden is een praktijk waar aandacht, openheid en de beste zorg op maat op nummer 1 staat. Wij maken gebruik van de nieuwste behandelmethodes om onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen. U kunt bij ons terecht voor zowel acute als chronische klachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in psychosomatische, shockwave en Dry-Needling. Deze behandelmethodes kunnen toegepast worden zonder extra kosten voor onze cliënten. Wij zijn ervaren in pré- en post-operatieve revalidatie, hartrevalidatie, longrevalidatie, medical (kinesio-)taping, (chronische) sportblessures en medische fitness. Wij behandelen naast orthopedische en sportgerelateerde klachten ook stress en spanningsgerelateerde klachten. Daarnaast maken wij ook oefenprogramma’s om af te vallen.

Naast de therapie in de praktijkruimte, bezoeken wij ook aan huis. Yorbody heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

  • Goede bereikbaarheid
  • Ruime openingstijden
  • Gratis parkeren
  • Shockwave aanwezig

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie IJmuiden.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportmassageMedical TapingTriggerpointRevalidatieShockwave

Klanten over YorBody Fysiotherapie IJmuiden

Waardering: 9.0

We hebben bij mij eerst de methode gebruikt die bij de meeste mensen effect had, kreeg er wel minder last van maar nadat er een ander methode werd toegepast was ik na 3 behandelingen pijnvrij........ Lees meer

geplaatst op 21 november 2020
Waardering: 10

Zeer goede behandelingen en samenwerking fysiotherapeut met uitstekend resultaat.... Lees meer

geplaatst op 5 augustus 2019
Waardering: 9.7

Goed effect van shock wave na 6 behandeling pijnvrij kan lopen... Lees meer

geplaatst op 24 juli 2019
Waardering: 10

Deskundige therapeut, ik werd behandel door Freshta Nayel Snel effect na 3 behandeling... Lees meer

geplaatst op 24 juli 2019

Ons team

Mina Modares
Fysiotherapie

Mijn naam is Mina. Vanaf januari 2018 begin ik bij YorBody in de Basic Fit, te Ijmuiden, als algemeen fysiotherapeut. Samen met mijn collega, Freshta, zijn we gespecialiseerd in het diagnostiek en behandeling van verschillende klachten van de bewegingsapparaten in het lichaam. Mocht u een blessure oplopen tijdens het sporten of tijdens uw dagelijkse bezigheden of wilt u een gratis healthcheck laten doen, dan zijn wij u graag van dienst. Wij spreken meerdere tallen, zoals Nederlands, Engels, Perzisch, Dari, Turks, Pashto, Urdu en Indie.

U kunt van maandag t/m zaterdag tussen 9:00 uur - 19:00 uur bij ons terecht voor een afspraak. Deze afspraak kunt u telefonisch of aan de balie maken. Hiervoor is geen verwijzing nodig.

Tel: 0624450762

Aanwezigheid Mina
  • Dinsdag 08.30 - 22.00
  • Donderdag 08.30 - 21.00

BIG: 59923474304

Freshta Nayel
Fysiotherapie

Ik ben Freshta Nayel 33 jaar oud, getrouwd en moeder van twee kinderen woonachtig in Amstelveen.

In oktober 2017 ben ik afgestudeerd voor Bachelor Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben eigenaar van YorBody Fysiotherapie IJmuiden en ook werkzaam in Amstelveen. Ik heb al bij diverse praktijken en een revalidatiecentrum ervaring opgedaan.

Mijn passie is om mensen te helpen en zich beter te laten voelen. Fysiotherapie is een ontzettend leuk vak en ik doe mijn werk met veel plezier.

Mijn specialiteiten zijn behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten zoals rug en nekpijn, sportblessures, revalidatie en stress gerelateerde klachten. Mocht u een blessure oplopen bij het sporten of tijdens uw dagelijkse bezigheden of wilt u een gratis health check laten maken, dan bent u bij ons welkom.

Ik spreek verschillende talen, zoals Nederlands, Engels, Dari, Pashto, Perzisch, Urdu en Indie.

Heeft u vragen of pijnklachten?

Spreek ons vooral aan, app, bel of mail.

Hopelijk tot ziens

Aanwezigheid Freshta
  • Maandag 9:00-19:00
  • Dinsdag 9:00-19:00
  • Zaterdag 10:30-16:00

BIG: 89923474404


Afspraak maken

Laden...