YorBody Fysiotherapie Amsterdam-West World Fashion Centre


Informatie

Yorbody Fysiotherapie WFC is een praktijk waar waardes als eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog staan in het vaandel.  Onze therapeuten maken gebruik van de meest actuele onderzoek- en behandelmethodes. Ook wordt er gehandeld volgens de KNGF- en VvOCM richtlijnen.
U kunt bij ons terecht voor zowel chronische als acute klachten. Medical taping, Dry Needling en dry- en wet cupping zijn een voorbeeld van de verschillende therapievormen die worden toegepast binnen de praktijk.

De praktijk bevindt zich in het World Fashion Centre, in de Basic-Fit. Hiervoor kunt u door zowel de hoofd- als achteringang naar binnen.

Parkeren in de parkeergarage kan tegen het gunstig tarief van €2,- per uur (gemeentelijk tarief is €4,50 per uur), gelieve het parkeerkaartje mee te nemen naar binnen.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam West WFC.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportmassageMedical TapingTriggerpoint TherapieTriggerpoint

Ons team

Mohamed Barghouti
Fysiotherapie

Mijn naam is Mohamed, maar je mag mij ook Mo noemen. Een fysiotherapeut en personal trainer die naast verstand van beweging en training ook verstand heeft van humor.

Mijn doel als fysiotherapeut is om er voor te zorgen dat de kwaliteit van jouw beweging geoptimaliseerd wordt. Dit realiseren wij samen door de juiste combinatie van behandeling en/of training in de oefenruimte. Op deze manier komen wij samen tot succes.

Wil je een afspraak bij mij maken dan kun je mij bereiken op het telefoonnummer: 0634002813

Aanwezigheid Mohamed
  • Dinsdag 7:00-17:00
  • Donderdag 7:00-18:00
  • Vrijdag 7:00-15:00

BIG: 59921888204

Dikra Hasnaoui
Oefentherapie Mensendieck

Mijn naam is Dikra Hasnaoui. Binnen YorBody Fysiotherapie oefen ik het vak Oefentherapie Mensendieck uit. Als Oefentherapeut Mensendieck bied ik door middel van verschillende oefeningen -en handelingen, coaching en advies hulp op het gebied van houding en beweging. Hierbij worden de leefomgeving en de dagelijkse handelingen van de patiënt meegenomen, om de klachten optimaal te behandelen.

Naast een Oefentherapeut Mensendieck ben ik verpleegkundige, wat een toevoeging kan zijn tijdens de behandelingen.

Mijn passie is om mensen te helpen op het gebied van zorg en gezondheid. Ik krijg er voldoening, waardering en dankbaarheid voor terug. Zo zorg ik ervoor dat wij samen het resultaat behalen waar u naar zoekt!

Wilt u een afspraak maken bij mij? Dan kunt u mij bereiken op het telefoonnummer: +31 6 45 47 15 51 of stuur een email naar: wfc@yorbody.nl

*Naast de Nederlandse taal, beheers ik ook de talen Engels en Marokkaans-Arabisch.

Aanwezigheid Dikra
  • Maandag 07:00 - 18:00
  • Donderdag 07:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 -16:00

BIG: 49102869193

Yusuf Musa
Oefentherapie

Mijn naam is Yusuf Musa en ik ben 27 jaar jong. In mijn omgeving ben ik te typeren als een sociaal, behulpzaam, stressbestendig en energiek persoon. Gedurende mijn opleiding heb ik veel ervaring mogen opdoen. Ervaring in eerstelijnspraktijken, kinderoefentherapie praktijk, ouderenzorg en revalidatiecentrum zijn hier voorbeelden van. Wegens de verschillende doelgroepen die behandeld worden in eerstelijnspraktijken is er een grote variatie in behandelvormen. Dit is dan ook de reden dat mijn interesses liggen in een eerstelijnspraktijk.

Het geeft mij veel voldoening om zorg te kunnen verlenen en een ander te kunnen motiveren om gezonde keuzes te maken in zijn/haar leven. Het blijft een uitdaging om een ander te helpen met complexe klachten.

‘Wat is realistisch en wat is de hulpvraag van de patiënt?’ Zijn vraagstukken die per individu behandeld moeten worden. Hierbij moet gedacht worden aan verschillende behandelvormen. De volgende behandelvormen die ik momenteel beheers zijn: oefen-, revalidatie-, ontspanningstherapie, arbeidsgerelateerde klachten, dry cupping en pino taping (medical).

Aanwezigheid Yusuf
  • Woensdag 09:00-18:00
  • Vrijdag 16:00-22:30

BIG: 49103095793


Afspraak maken

Laden...