Yusuf Musa

Oefentherapie

0622714654

ymusa@yorbody.nl

BIG: 49103095793


Aanwezigheid:
Woensdag09:00-18:00
Vrijdag16:00-22:30
Mijn specialisaties

Fysiotherapie
Rugspecialisten
Kniespecialisten
Schouderpecialisten


Over
Mijn naam is Yusuf Musa en ik ben 27 jaar jong. In mijn omgeving ben ik te typeren als een sociaal, behulpzaam, stressbestendig en energiek persoon. Gedurende mijn opleiding heb ik veel ervaring mogen opdoen. Ervaring in eerstelijnspraktijken, kinderoefentherapie praktijk, ouderenzorg en revalidatiecentrum zijn hier voorbeelden van. Wegens de verschillende doelgroepen die behandeld worden in eerstelijnspraktijken is er een grote variatie in behandelvormen. Dit is dan ook de reden dat mijn interesses liggen in een eerstelijnspraktijk.

Het geeft mij veel voldoening om zorg te kunnen verlenen en een ander te kunnen motiveren om gezonde keuzes te maken in zijn/haar leven. Het blijft een uitdaging om een ander te helpen met complexe klachten.

‘Wat is realistisch en wat is de hulpvraag van de patiënt?’ Zijn vraagstukken die per individu behandeld moeten worden. Hierbij moet gedacht worden aan verschillende behandelvormen. De volgende behandelvormen die ik momenteel beheers zijn: oefen-, revalidatie-, ontspanningstherapie, arbeidsgerelateerde klachten, dry cupping en pino taping (medical).
Afspraak maken

Laden...