YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan


Informatie

Bij YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan kunt u terecht voor fysiotherapeutische behandelingen en advies bij blessures, pijn en andere lichamelijke klachten. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het verhelpen van uw klachten. In overleg maken we een persoonlijk behandelplan waarin we toewerken naar het door u gewenste resultaat. U kunt zich ook aanmelden voor een sport en ontspanningsmassage.

Healthcheck
Wilt u een afspraak maken voor een gratis eerste check?
U kunt zich inschrijven via het formulier op de balie van Fit for Free, dan wordt u zo snel mogelijk gebeld voor het maken van een afspraak. U kunt ook zelf bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Gebruik hiervoor het bovenstaande nummer of email adres.

Zie Facebook YorBody Fysiotherapie Nijmegen voor afwijkende tijden tijdens vakanties.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland (geen De Friesland). Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Klanten over YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan

Waardering: 10

Ik heb de behandelingen als zeer fijn ervaren. Nadia heeft een bijzondere kwaliteit, waarbij ze je gerust stelt. Actief luisterd en uitermate sterk is in haar communicatie. Tevens zijn haar...... Lees meer

geplaatst op 15 januari 2020

Ons team

Nadia Dolatabadi
Fysiotherapie

Mijn naam is Nadia Dolatabadi, een verschijning uit 1971, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Gek op wandelen en fietsen in de natuur, genietend van alle schoonheid die er bestaat. Reizen en meer van de wereld zien is iets wat ik graag doe. Ik ben een voorstander van een gezonde en actieve leefstijl waarbij bewegen een belangrijk onderdeel van is. Al heel vroeg wist ik dat het zorgen voor mensen mij veel voldoening gaf, daarom heb ik een studie gekozen in de gezondheidszorg.

Na in 2001 mijn diploma fysiotherapie te hebben gehaald, had ik het voorrecht om gelijk mijn geliefd vak met veel zorg en liefde te kunnen uitoefenen in een particuliere praktijk. Gaandeweg heeft de zorg voor mijn cliënten een ruimere betekenis gekregen. Ervoor zorgen dat mijn cliënten zich bewust worden van hun eigen rol in hun behandelproces en hun kracht (her)ontdekken is daardoor een belangrijk aspect in mijn therapieproces geworden.

Mijn expertise is op het gebied van de (lage) rugklachten, sport gerelateerde klachten, hydrotherapie, ontspanningstherapie, ademhaling en disfunctioneel ademen. Maar natuurlijk behandel ik ook andere  klachten die te maken hebben met het bewegings- en steunapparaat. Sinds 2 maart 2015 ben ik gestart op de YorBody te Nijmegen. 

Aanwezigheid Nadia
  • Vrijdag 09:00-14:00

BIG: 49054974504

Ilse Hubers
Fysiotherapie

Hallo, mijn naam is Ilse Hubers en ik ben sinds september 2020 werkzaam als algemeen
fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie Nijmegen.

Als fanatiek sporter heb ik door de jaren heen veel te maken gehad met fysiotherapie. Van jongs af aan ben ik bekend met blessures en revalideren. Door deze ervaringen weet ik hoe het is om tegen problemen aan te lopen die het bewegen en het dagelijks leven kunnen belemmeren.

Ik heb mijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem Nijmegen in 2020 succesvol afgerond en ben afgestudeerd in de richting musculoskeletaal. Dit houdt in dat ik met name mensen met klachten aan spieren of gewrichten gerelateerd aan het bewegen kan helpen naar herstel.

Mijn passie en liefde voor sport en bewegen wil ik dan ook graag delen met de medemens middels mijn rol als fysiotherapeute. In de toekomst wil ik mij verder ontwikkelen op het gebied van sport gerelateerde klachten, ongeacht leeftijd en niveau.

Aanwezigheid Ilse
  • Maandag 15:00-20:00
  • Woensdag 15:00-20:00

BIG: 69928374104


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Nijmegen Akkerlaan

YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan