YorBody Fysiotherapie Nijmegen-Akkerlaan


Informatie

Bij YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan kunt u terecht voor fysiotherapeutische behandelingen en advies bij blessures, pijn en andere lichamelijke klachten. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het verhelpen van uw klachten. In overleg maken we een persoonlijk behandelplan waarin we toewerken naar het door u gewenste resultaat. U kunt zich ook aanmelden voor een sport en ontspanningsmassage.

Healthcheck
Wilt u een afspraak maken voor een gratis eerste check?
U kunt zich inschrijven via het formulier op de balie van Fit for Free, dan wordt u zo snel mogelijk gebeld voor het maken van een afspraak. U kunt ook zelf bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Gebruik hiervoor het bovenstaande nummer of email adres.

Zie Facebook YorBody Fysiotherapie Nijmegen voor afwijkende tijden tijdens vakanties.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Tessa Camminga
Fysiotherapie

Mijn naam is Tessa Camminga, geboren en getogen in Limburg en sinds 5 jaar woonachtig in Nijmegen. Ik ben een enorme dierenliefhebber, natuurgenieter en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig (paardrijden, krachttraining en salsadansen!). In Januari 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse patiëntencategorieën, nek-schouder-rugklachten, orthopedische revalidatie en de geriatrische patiënt en nog veel meer. Omdat ik graag nóg meer wil leren en een bredere kijk op de klachten van de mens wil ontwikkelen zal ik in September starten met de masteropleiding tot osteopaat. Hierin zal ik leren om buiten de spieren en gewrichten van een mens, ook de organen, bloedvaten en zenuwen mee te nemen in het diagnosticeren en behandelen. Met deze opleiding zal ik, naast mijn baan als fysiotherapeute, nog 4 jaar zoet zijn. Als fysiotherapeute ben ik kritisch, behulpzaam, toegankelijk en vind ik het heel belangrijk dat we in samenspraak tot een zo optimaal mogelijk behandelplan kunnen komen, gericht op de individuele patiënt.

Aanwezigheid Tessa
  • Dinsdag 17:00-21:00
  • Donderdag 9:00-12:30

BIG: 19923773904

Nadia Dolatabadi
Fysiotherapie

Mijn naam is Nadia Dolatabadi, een verschijning uit 1971, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Gek op wandelen en fietsen in de natuur, genietend van alle schoonheid die er bestaat. Reizen en meer van de wereld zien is iets wat ik graag doe. Ik ben een voorstander van een gezonde en actieve leefstijl waarbij bewegen een belangrijk onderdeel van is. Al heel vroeg wist ik dat het zorgen voor mensen mij veel voldoening gaf, daarom heb ik een studie gekozen in de gezondheidszorg. Na in 2001 mijn diploma fysiotherapie te hebben gehaald, had ik het voorrecht om gelijk mijn geliefd vak met veel zorg en liefde te kunnen uitoefenen in een particuliere praktijk. Gaandeweg heeft de zorg voor mijn cliënten een ruimere betekenis gekregen. Ervoor zorgen dat mijn cliënten zich bewust worden van hun eigen rol in hun behandelproces en hun kracht (her)ontdekken is daardoor een belangrijk aspect in mijn therapieproces geworden. Mijn expertise is op het gebied van de (lage) rugklachten, sport gerelateerde klachten, hydrotherapie, ontspanningstherapie, ademhaling en disfunctioneel ademen. Maar natuurlijk behandel ik ook andere  klachten die te maken hebben met het bewegings- en steunapparaat. Sinds 2 maart 2015 ben ik gestart op de YorBody te Nijmegen. 

Aanwezigheid Nadia
  • Maandag 9:00-13:30
  • Donderdag 19:00-22:30

BIG: 49054974504

Luuk Smeekens
Fysiotherapie

Mijn naam is Luuk Smeekens, geboren en getogen in het prachtige Nijmegen. Ik ben gek op sport en beweging; in mijn vrije tijd ben ik zelf actief als voetballer en fanatiek beoefenaar van fitness. De werking van het menselijk lichaam en specifiek in combinatie met beweging heeft mij altijd erg geïnteresseerd. Vanuit die interesse ben ik in 2014 begonnen met de opleiding fysiotherapie. In Juli 2018 ben ik cum laude afgestudeerd aan de Hoge school van Arnhem en Nijmegen. Mijn passie ligt binnen het musculoskeletale gebied; alles wat met botten, spieren en gewrichten te maken heeft. Mijn expertise ligt dan ook grotendeels binnen dit domein; van algemene nek, schouder en rugklachten tot en met klachten aan de voet, sport-gerelateerde klachten en revalidatie na chirurgie. Omdat ik het belangrijk acht om mezelf continu te blijven ontwikkelen zal ik volgend jaar ook gaan starten met de master musculoskeletale revalidatie. Verder heb ik met plezier aanvullende cursussen gevolgd zoals o.a. dry-needling en ga ik de komend half jaar ook starten met de cursus echografie. Er bestaat voor mij als fysiotherapeut niets mooiers dan in samenspraak met elkaar, waarbij de individualiteit van de patiënt altijd centraal staat, mensen op weg te helpen en weer optimaal gebruik te laten maken van de eigen lichamelijke mogelijkheden om te komen tot herstel. Het geeft mij veel voldoening om op deze manier iets voor mensen te kunnen betekenen en hun kwaliteit van leven in relatie tot het bewegend functioneren te optimaliseren.

Aanwezigheid Luuk
  • Dinsdag 9:30-14:00
  • Woensdag 16:00-20:00
  • Vrijdag 9:00-13:30
  • Zaterdag 9:00-11:00

BIG: 39924444204

Sonny van de Ven
Fysiotherapie

Als normaal en pijnvrij bewegen niet meer vanzelfsprekend is, dan help ik graag om dat weer mogelijk te maken. Dit kan een duidelijke oorzaak hebben, zoals een plotseling ontstane (sport)blessure of revalidatie na een operatie. Maar vaak is het in eerste instantie voor de client onduidelijk wat de daadwerkelijke oorzaak van de klacht is; ik zie het als een uitdaging om die oorzaak samen te achterhalen, om vervolgens tot een optimaal behandelplan te komen. Daarbij gebruik ik, in samenspraak, ondersteunende technieken als massage, dry needling, triggerpointtherapie, mobilisaties, (medical) taping maar ook oefentherapie, duidelijke voorlichting en gerichte tips/adviezen vormen een belangrijk onderdeel van mijn behandelingen.

Aanwezigheid Sonny
  • Maandag 16:00-21:00
  • Woensdag 8:00-13:00

BIG: 99918085804


Afspraak maken

Laden...