YorBody Fysiotherapie Nijmegen-Akkerlaan


Informatie

Bij YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan kunt u terecht voor fysiotherapeutische behandelingen en advies bij blessures, pijn en andere lichamelijke klachten. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het verhelpen van uw klachten. In overleg maken we een persoonlijk behandelplan waarin we toewerken naar het door u gewenste resultaat. U kunt zich ook aanmelden voor een sport en ontspanningsmassage.

Healthcheck
Wilt u een afspraak maken voor een gratis eerste check?
U kunt zich inschrijven via het formulier op de balie van Fit for Free, dan wordt u zo snel mogelijk gebeld voor het maken van een afspraak. U kunt ook zelf bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Gebruik hiervoor het bovenstaande nummer of email adres.

Zie Facebook YorBody Fysiotherapie Nijmegen voor afwijkende tijden tijdens vakanties.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Tessa Camminga
Fysiotherapie

Mijn naam is Tessa Camminga, geboren en getogen in Limburg en sinds 5 jaar woonachtig in Nijmegen. Ik ben een enorme dierenliefhebber, natuurgenieter en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig (paardrijden, krachttraining en salsadansen!). In Januari 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse patiëntencategorieën, nek-schouder-rugklachten, orthopedische revalidatie en de geriatrische patiënt en nog veel meer. Omdat ik graag nóg meer wil leren en een bredere kijk op de klachten van de mens wil ontwikkelen zal ik in September starten met de masteropleiding tot osteopaat. Hierin zal ik leren om buiten de spieren en gewrichten van een mens, ook de organen, bloedvaten en zenuwen mee te nemen in het diagnosticeren en behandelen. Met deze opleiding zal ik, naast mijn baan als fysiotherapeute, nog 4 jaar zoet zijn. Als fysiotherapeute ben ik kritisch, behulpzaam, toegankelijk en vind ik het heel belangrijk dat we in samenspraak tot een zo optimaal mogelijk behandelplan kunnen komen, gericht op de individuele patiënt.

Aanwezigheid Tessa
  • Dinsdag 17:00-21:00
  • Donderdag 15:00-21:00
  • Vrijdag 08:30-12:30
Nadia Dolatabadi
Fysiotherapie

Mijn naam is Nadia Dolatabadi, een verschijning uit 1971, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Gek op wandelen en fietsen in de natuur, genietend van alle schoonheid die er bestaat. Reizen en meer van de wereld zien is iets wat ik graag doe. Ik ben een voorstander van een gezonde en actieve leefstijl waarbij bewegen een belangrijk onderdeel van is. Al heel vroeg wist ik dat het zorgen voor mensen mij veel voldoening gaf, daarom heb ik een studie gekozen in de gezondheidszorg. Na in 2001 mijn diploma fysiotherapie te hebben gehaald, had ik het voorrecht om gelijk mijn geliefd vak met veel zorg en liefde te kunnen uitoefenen in een particuliere praktijk. Gaandeweg heeft de zorg voor mijn cliënten een ruimere betekenis gekregen. Ervoor zorgen dat mijn cliënten zich bewust worden van hun eigen rol in hun behandelproces en hun kracht (her)ontdekken is daardoor een belangrijk aspect in mijn therapieproces geworden. Mijn expertise is op het gebied van de (lage) rugklachten, sport gerelateerde klachten, hydrotherapie, ontspanningstherapie, ademhaling en disfunctioneel ademen. Maar natuurlijk behandel ik ook andere  klachten die te maken hebben met het bewegings- en steunapparaat. Sinds 2 maart 2015 ben ik gestart op de YorBody te Nijmegen. 

Aanwezigheid Nadia
  • Dinsdag 10.00 - 14.00
  • Woensdag 19.00 - 23.00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk