YorBody Fysiotherapie Nijmegen-Akkerlaan


Informatie

Hallo allemaal,

Wij zijn Claudia Schutjes en Nadia Dolatabadi, fysiotherapeuten bij YorBody Fysiotherapie Nijmegen hier in het sportcentrum. Bij ons kunt u terecht voor fysiotherapeutische behandelingen en advies bij blessures, pijn en andere lichamelijke klachten. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het verhelpen van uw klachten. In overleg maken we een persoonlijk behandelplan waarin we toewerken naar het door u gewenste resultaat. U kunt zich ook aanmelden voor een sport en ontspanningsmassage.

Healthcheck
Wilt u een afspraak maken voor een gratis eerste check?
U kunt zich inschrijven via het fomulier op de balie, dan wordt u zo snel mogelijk gebeld voor het maken van een afspraak. U kunt ook zelf bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Gebruik hiervoor het bovenstaande nummer of emailadres.

Zie facebook YorBody Fysiotherapie Nijmegen voor afwijkende tijden tijdens vakanties.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Tessa Camminga
Fysiotherapeut

Mijn naam is Tessa Camminga, geboren en getogen in Limburg en sinds 5 jaar woonachtig in Nijmegen. Ik ben een enorme dierenliefhebber, natuurgenieter en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig (paardrijden, krachttraining en salsadansen!). In Januari 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse patiëntencategorieën, nek-schouder-rugklachten, orthopedische revalidatie en de geriatrische patiënt en nog veel meer. Omdat ik graag nóg meer wil leren en een bredere kijk op de klachten van de mens wil ontwikkelen zal ik in September starten met de masteropleiding tot osteopaat. Hierin zal ik leren om buiten de spieren en gewrichten van een mens, ook de organen, bloedvaten en zenuwen mee te nemen in het diagnosticeren en behandelen. Met deze opleiding zal ik, naast mijn baan als fysiotherapeute, nog 4 jaar zoet zijn. Als fysiotherapeute ben ik kritisch, behulpzaam, toegankelijk en vind ik het heel belangrijk dat we in samenspraak tot een zo optimaal mogelijk behandelplan kunnen komen, gericht op de individuele patiënt.

Aanwezigheid Tessa
Nadia Dolatabadi
Fysiotherapie

Mijn naam is Nadia Dolatabadi, een verschijning uit 1971, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Gek op wandelen en fietsen in de natuur, genietend van alle schoonheid die er bestaat. Reizen en meer van de wereld zien is iets wat ik graag doe. Ik ben een voorstander van een gezonde en actieve leefstijl waarbij bewegen een belangrijk onderdeel van is. Al heel vroeg wist ik dat het zorgen voor mensen mij veel voldoening gaf, daarom heb ik een studie gekozen in de gezondheidszorg. Na in 2001 mijn diploma fysiotherapie te hebben gehaald, had ik het voorrecht om gelijk mijn geliefd vak met veel zorg en liefde te kunnen uitoefenen in een particuliere praktijk. Gaandeweg heeft de zorg voor mijn cliënten een ruimere betekenis gekregen. Ervoor zorgen dat mijn cliënten zich bewust worden van hun eigen rol in hun behandelproces en hun kracht (her)ontdekken is daardoor een belangrijk aspect in mijn therapieproces geworden. Mijn expertise is op het gebied van de (lage) rugklachten, sport gerelateerde klachten, hydrotherapie, ontspanningstherapie, ademhaling en disfunctioneel ademen. Maar natuurlijk behandel ik ook andere  klachten die te maken hebben met het bewegings- en steunapparaat. Sinds 2 maart 2015 ben ik gestart op de YorBody te Nijmegen. 

Aanwezigheid Nadia
  • Dinsdag 10.30 - 14.00
  • Donderdag 19.00 - 22.00
Adriaan Penson
Fysiotherapie

Mijn naam is Adriaan Penson. In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Binnen de fysiotherapie komt de vraag ‘waarom’ de laatste jaren steeds nadrukkelijker naar voren. Waarom is het goed om oefeningen te doen wanneer je rugklachten hebt? Waarom helpt het om je spieren los te masseren wanneer je een stijve nek hebt? Evidence Based Practice wordt dit ook wel genoemd. Binnen de opleiding wordt er al steeds meer aandacht besteed aan dit aspect, en juist dit Evidence Based Practice spreekt mij erg aan. Dat is ook de reden voor mij geweest om na mijn studie fysiotherapie verder te gaan studeren voor bewegingswetenschapper. Deze studie richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op het bewegen van de mens. Maar anders dan bij fysiotherapie, ligt bij de studie bewegingswetenschappen de nadruk juist op de theoretische, wetenschappelijke kant van het vak. In 2017 ben ik afgestudeerd als bewegingswetenschapper en ben ik me weer volledig gaan focussen op fysiotherapie, maar nu met een wetenschappelijke invalshoek: Het ‘hoe’ en ‘waarom’ van een behandeling uitpluizen met als doel een passend en doeltreffend resultaat voor u, de patiënt. Daarnaast ben ik van mening dat u ook zelf een ontzettend belangrijke rol speelt in uw herstel. U moet het tenslotte gaan doen. Daarom zal ik een behandeling ook altijd met u bespreken en overleggen om ervoor te zorgen dat we op één lijn zitten om het gewenste resultaat te bereiken.

Aanwezigheid Adriaan
  • Maandag 08.30 - 14.00
  • Woensdag 16.00 - 21.00
  • Donderdag 08.30 - 14.00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk