YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan


Informatie

Bij YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan kunt u terecht voor fysiotherapeutische behandelingen en advies bij blessures, pijn en andere lichamelijke klachten. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het verhelpen van uw klachten. In overleg maken we een persoonlijk behandelplan waarin we toewerken naar het door u gewenste resultaat. U kunt zich ook aanmelden voor een sport en ontspanningsmassage.

Healthcheck
Wilt u een afspraak maken voor een gratis eerste check?
U kunt zich inschrijven via het formulier op de balie van Fit for Free, dan wordt u zo snel mogelijk gebeld voor het maken van een afspraak. U kunt ook zelf bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Gebruik hiervoor het bovenstaande nummer of email adres.

Zie Facebook YorBody Fysiotherapie Nijmegen voor afwijkende tijden tijdens vakanties.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland (geen De Friesland). Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Klanten over YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan

Waardering: 10

Ik heb de behandelingen als zeer fijn ervaren. Nadia heeft een bijzondere kwaliteit, waarbij ze je gerust stelt. Actief luisterd en uitermate sterk is in haar communicatie. Tevens zijn haar...... Lees meer

geplaatst op 15 januari 2020

Ons team

Lucas Adema
Fysiotherapie

Hallo, mijn naam is Lucas Adema en ik ben sinds december 2018 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie Nijmegen.

Ik heb al sinds jongs af aan veel affiniteit met bewegen en heb hier dan ook (deels) mijn werk van gemaakt. Mijn expertise ligt vooral op het gebied van algemene problematiek van het bewegingsapparaat en sportgerelateerde klachten. (denk aan stress, houdings en/of bewegingsklachten aan de nek, schouder, rug, bekken, knieën en enkels). Daarnaast maak ik trainingsschema's voor in de fitness en begeleid ik mensen tijdens het behalen van hun (fittnes)doelen.

Mijn passie ligt vooral in het behandelen van stress en sportgerelateerde klachten. Ik heb afgelopen december een 3 daagse cursus van Medical Taping gevolgd en wil mijzelf in de toekomst verder gaan verdiepen in complexere schouderproblematiek. Ik ben een sterke voorstander om jezelf te blijven mee ontwikkelen met de ontwikkelingen die in de zorg optreden. Daarom ben ik actief bezig met mijn kennis te verbreden richting Craniosacraal (Craniosacraal betekent dat  de schedel en het heiligbeen samen een eenheid vormen met de hersen- en ruggenmergvliezen (bindweefsel) en visceraal (Viscerale therapie is een therapievorm die zich onder andere bezig houdt met de behandeling van de organen ‘Visceraal’ betekent dan ook letterlijk ‘de ingewanden betreffend’).

Om deze reden zal ik dan ook in september mijn Masterstudie gaan starten in Osteopathie (Msc.Ost). Osteopathie is diepere en verdere uitbreiding op fysiotherapie. Osteopathie is een andere vorm van geneeskunde, een hollistische aanpak waar er tijdens de behandeling extra word gelet op de organen, spieren, bloedvaten en het zenuwstelsel. Dit wordt gedaan omdat de klacht vaak ontstaan is door iets heel anders dan wat je denkt!

Samenwerken aan een betere zorg, zorg die bij u aansluit, daar wil ik samen met u aan gaan werken.

Aanwezigheid Lucas
  • Woensdag 9:00-12:00
  • Donderdag 9:00-12:00 en 16:00-20:00

BIG: 99924719604

Nadia Dolatabadi
Fysiotherapie

Mijn naam is Nadia Dolatabadi, een verschijning uit 1971, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Gek op wandelen en fietsen in de natuur, genietend van alle schoonheid die er bestaat. Reizen en meer van de wereld zien is iets wat ik graag doe. Ik ben een voorstander van een gezonde en actieve leefstijl waarbij bewegen een belangrijk onderdeel van is. Al heel vroeg wist ik dat het zorgen voor mensen mij veel voldoening gaf, daarom heb ik een studie gekozen in de gezondheidszorg.

Na in 2001 mijn diploma fysiotherapie te hebben gehaald, had ik het voorrecht om gelijk mijn geliefd vak met veel zorg en liefde te kunnen uitoefenen in een particuliere praktijk. Gaandeweg heeft de zorg voor mijn cliënten een ruimere betekenis gekregen. Ervoor zorgen dat mijn cliënten zich bewust worden van hun eigen rol in hun behandelproces en hun kracht (her)ontdekken is daardoor een belangrijk aspect in mijn therapieproces geworden.

Mijn expertise is op het gebied van de (lage) rugklachten, sport gerelateerde klachten, hydrotherapie, ontspanningstherapie, ademhaling en disfunctioneel ademen. Maar natuurlijk behandel ik ook andere  klachten die te maken hebben met het bewegings- en steunapparaat. Sinds 2 maart 2015 ben ik gestart op de YorBody te Nijmegen. 

Aanwezigheid Nadia
  • Maandag 9:00-13:30
  • Donderdag 19:00-22:30

BIG: 49054974504


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Nijmegen Akkerlaan

YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan YorBody Fysiotherapie Nijmegen Akkerlaan