YorBody Fysiotherapie Drachten


Informatie

Wij zijn gevestigd in de Basic-Fit aan de Omloop 48 te Drachten.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Patrick Bakema
Fysiotherapie

Mijn naam is Patrick Bakema sinds maart 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut van YorBody. Ik ben ruim 8 jaar werkzaam bij fit for free als groepslesinstructeur. Tijdens mijn studie fysiotherapie aan de Hanzehogeschool wist ik dat ik na het afstuderen voor mij zelf wilde beginnen. Ik heb de mogelijkheid gekregen om binnen Fit for free Leeuwarden dit te realiseren.

Ik ben vele jaren actief geweest als topsporter vandaar mijn affiniteit met sport gerelateerde klachten en revalidatie hiervan. Ik vind het een uitdaging de cliënt tevreden naar huis te laten gaan en het liefst zonder klachten. U bent welkom van harte welkom. Voor informatie over lichamelijke klachten of voor een afspraak ben ik te bereiken via leeuwarden@yorbody.nl of tel: 0647175938

Aanwezigheid Patrick

BIG: 49919135604

Inge Meerman
Fysiotherapie

Mijn naam is Inge Meerman en ik ben een fysiotherapeut die met heel veel aandacht en precisie achterhaalt waar de oorzaak van de klacht(en) zich bevindt.

Met behulp van de Mulligan methode, gecombineerd met een zeer effectieve fasciatechniek haalt ze de gewrichten, spieren, banden of huid op een pijnvrije manier, en als het niet anders kan in de meest pijnvrije richting, weer los.

U merkt direct resultaat! Door de brede kijk die ze heeft, is het effect van de behandeling praktisch altijd dat u blijvend geholpen bent en dat meestal in slechts enkele behandelingen.Zelfs als u al heel lang met klachten rondloopt.

Maandag en woensdag is er een gratis inloopspreekuur om 13:00.

Aanwezigheid Inge
  • Maandag 9:00-16:00
  • Woensdag 11:00-20:00
  • Donderdag 9:00-14:30

BIG: 69916653704

Robert Nieuwland
Fysiotherapie

Mijn naam is Robert Nieuwland en ben al meer dan 22 jaar actief werkzaam als (sport)fysiotherapeut en bedrijfsfysiotherapeut in de gezondheidszorg.

Naast veel ervaring in de reguliere fysiotherapie heb ik ook vele jaren ervaring wat betreft het ontstaan met arbeid gerelateerde klachten van het houdings- en bewegingsapparaat.Na mijn studie fysiotherapie in 1993, heb ik o.a. de cursussen sportfysiotherapie, Cyriax, dry needling en de studie bedrijfsfysiotherapie gedaan.

De afwisseling van het werken als fysiotherapeut en bedrijfsfysiotherapeut is voor mij een hele mooie combinatie, dit omdat veel fysieke klachten ook vanuit het werk ontstaan.

Ook heb ik veel interesse voor sport en vind ik het onderzoeken en behandelen van sport gerelateerde klachten een uitdaging. In Het verleden ben ik dan ook vele jaren werkzaam geweest als sportfysiotherapeut bij voetbalclub Be Quick 1887 en volleybalvereniging Sudosa Assen. Naast het behandelen van sporters ben ik ook nog steeds zelf actief in de sport (voetbal bij Be quick).

Mijn specialisaties zijn Algemeen fysiotherapie (orthopedisch, neurologisch, revalidatie), Sportfysiotherapie, (Medical) fitness, Bedrijfsfysiotherapie, Cyriax, Dry Needling, Medical taping, Conditieverbeteren en (herstel) trainingen (met name HIIT) en Lifestyle.

Aanwezigheid Robert

BIG: 89043603204


Afspraak maken

Laden...