Robert Nieuwland

Fysiotherapie

0621906618

rnieuwland@yorbody.nl

BIG: 89043603204


Aanwezigheid:
Mijn specialisaties

Fysiotherapie
Dry-needling
Rugspecialisten
Kniespecialisten
Schouderpecialisten
Claudicationet


Over
Mijn naam is Robert Nieuwland en ben al meer dan 22 jaar actief werkzaam als (sport)fysiotherapeut en bedrijfsfysiotherapeut in de gezondheidszorg.

Naast veel ervaring in de reguliere fysiotherapie heb ik ook vele jaren ervaring wat betreft het ontstaan met arbeid gerelateerde klachten van het houdings- en bewegingsapparaat.Na mijn studie fysiotherapie in 1993, heb ik o.a. de cursussen sportfysiotherapie, Cyriax, dry needling en de studie bedrijfsfysiotherapie gedaan.

De afwisseling van het werken als fysiotherapeut en bedrijfsfysiotherapeut is voor mij een hele mooie combinatie, dit omdat veel fysieke klachten ook vanuit het werk ontstaan.

Ook heb ik veel interesse voor sport en vind ik het onderzoeken en behandelen van sport gerelateerde klachten een uitdaging. In Het verleden ben ik dan ook vele jaren werkzaam geweest als sportfysiotherapeut bij voetbalclub Be Quick 1887 en volleybalvereniging Sudosa Assen. Naast het behandelen van sporters ben ik ook nog steeds zelf actief in de sport (voetbal bij Be quick).

Mijn specialisaties zijn Algemeen fysiotherapie (orthopedisch, neurologisch, revalidatie), Sportfysiotherapie, (Medical) fitness, Bedrijfsfysiotherapie, Cyriax, Dry Needling, Medical taping, Conditieverbeteren en (herstel) trainingen (met name HIIT) en Lifestyle.
Afspraak maken

Laden...