YorBody Fysiotherapie Amsterdam-West Nieuw Sloten


Informatie

Praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam

Het team van YorBody Fysiotherapie Amsterdam-West Nieuw Sloten bestaat uit fysiotherapeuten die zich hebben verdiept in bedrijfsfysiotherapie, actieve revalidatie, GG-gespreksvoering, psychosomatiek, myofasciale triggerpoints, manuele technieken, kinesiotaping, dry needling, oefentherapie en diabetes/ obesitas beweeggroepen.

Vanaf 2019 is onze fysiotherapeut Elsje van der Veer leefstijlcoach en mag zij mensen met obesitas en diabetes ook begeleiden met een 2 jarig GLI beweegkuur traject. Dit is een gecombineerde leefstijlinterventie in samen werking met huisarts, diëtist, fysiotherapeut en leefstijlcoach. Bekijk de informatie voor geïnteresseerden of voor de huisarts.

 

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Amsterdam-West Nieuw Sloten

De faciliteitendie wij aanbieden om gezond gedrag te stimuleren bestaan uit twee behandelkamers, een oefenzaal met cardio/kracht apparatuur van Technogym en functional fitness. YorBody Fysiotherapie stimuleert gezond gedrag ook na een behandeltraject door middel van fitness onder begeleiding van een medisch sportbegeleider, met meerdere sport uren die worden afgestemd op de patiënt. YorBody Fysiotherapie Amsterdam is de fysiotherapeut van Amsterdam Nieuw Sloten. YorBody Fysiotherapie Amsterdam-West Nieuw Sloten heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Benieuwd naar de verschillende soorten behandelingen? Lees het hier.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam Nieuw Sloten.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingClaudicationet

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-West Nieuw Sloten

Waardering: 9.6

Je wordt serieus genomen. Zeer vriendelijk en makkelijk in afspraken maken . Goede sfeer.... Lees meer

geplaatst op 23 december 2020
Waardering: 9.9

Luistert goed naar jouw klachten Spreken samen de behandeling door met soort fysiobehandeling (losmaken) en noodzakelijke zaaloefeningen Motiveert om thuis de via e-mail de juiste opgegeven...... Lees meer

geplaatst op 20 oktober 2020
Waardering: 9.1

Nu twee jaar fysio van Addis en Paul: een gouden koppel:ze zijn klantgericht;vakbekwaam, en zorgen voor een op maat gesneden behandeling waar ik tot nu toe zeer tevreden over ben.Ik hoop nog met deze...... Lees meer

geplaatst op 19 augustus 2020
Waardering: 9.0

Ik ben geholpen door Elsje v.d. Veer, een uiterst kundige fysiotherapeute. Ze luistert goed en weet steeds een goede oplossing voor de problemen die ik had. Dankzij haar kan ik weer goed bewegen!...... Lees meer

geplaatst op 7 maart 2020

Ons team

Elsje van der Veer
Fysiotherapie

*Per 1 juli 2019 ben ik leefstijlcoach en mag ik mensen met obesitas en diabetes ook begeleiden met een 2 jarig GLI beweegkuur traject. Dit is een gecombineerde leefstijlinterventie in samen werking met huisarts, diëtist, fysiotherapeut en leefstijlcoach. Kijk hier voor geïnteresseerden en hier voor huisartsen.

Mijn naam is Elsje van der Veer, ik ben sinds 1993 fysiotherapeut. Na mijn opleiding heb ik in diverse praktijken gewerkt als fysiotherapeute. De afgelopen jaren was ik werkzaam binnen grote bedrijven in de bedrijfsfysiotherapie en Actieve Revalidatie.

Ik ben gespecialiseerd psychosomatisch therapeute en orthomoleculair epigenetisch therapeut. Daarnaast heb ik scholingen gevolgd op het gebied van bedrijfsfysiotherapie voor het afnemen van arbeids-belastbaarheids-onderzoeken. Naast fysiotherapeute ben ik alround fitness- en aerobic instructrice en heb ik ervaring in het geven van Perfect Pilates, spinning en pumplessen.

In mijn behandelingen ondersteun ik cliënten in hun proces van het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid voor hun gezondheid en/of arbeidsproces. Dit doe ik met veel gedrevenheid, creativiteit en enthousiasme. Je ziet mij dan ook regelmatig puzzelend in de oefenzaal samen met ieder cliënt op zijn/haar niveau, op weg naar een zo goed mogelijk/haalbaar herstel.


 • Fysiotherapeut met specialisatie psychosomatiek, orthomoleculair epigenetische therapie, allround fitness – aerobic en pilates instructrice


Yorbody Fysiotherapie sinds januari 2017

Aanwezigheid Elsje
 • Maandag 8:00-17:00
 • Donderdag 9:00-18:30
 • Vrijdag 10:00-14:00

BIG: 19042816804

Terenci Garcia
Fysiotherapie

Mijn naam is Terenci een doelgerichte coach en sinds 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik veel praktijk ervaring opgedaan in particuliere praktijken waarbij veel orthopedisch en sport gerelateerde klachten aan bod kwamen.

Naast mijn studie ben ik werkzaam geweest als fitness instructeur en Small Group Coach.Gedurende dit proces heb ik klachten aan het bewegingsapparaat van beide kanten leren kennen, namelijk als fysiotherapeut en als instructeur. Mijn ervaring hierbij is dat het lichaam één geheel is en ook als één geheel benaderd moet
worden. Afhankelijk van de klacht pas ik Myofasciale triggerpoint (MTrP) behandelingen toe (het verminderen van spierknopen met als doel functie te verbeteren), manuele technieken zoals mobilisaties van perifere gewrichten en doelgerichte krachttraining met als uitgangspunt een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Aanwezigheid Terenci
 • Maandag 14:00-18:00
 • Dinsdag 8:00-16:00
 • Woensdag 10:00-15:00
 • Vrijdag 08:00-18:00

BIG: 9923458504

Paul Candiff
Fysiotherapie

Mijn naam is Paul Candiff. Vanaf jongs af aan had ik maar één doel voor ogen en dat was om professioneel basketballer te worden. Na veel oefenen en hard trainen, mocht ik deze droom deels verwezenlijken. Na mijn deelname aan de Nederlandse competentie en Europese kampioenschappen met het Nederlandse team, werd het tijd om mijn talent verder te ontwikkelen in Amerika. Ik speelde een half jaar bij een college in Californië toen ik helaas geblesseerd raakte aan mijn knie. Mijn Amerikaanse droom was over en ik revalideerde van een kruisbandoperatie in Nederland. Tijdens deze revalidatieperiode ben ik intensief fysiotherapeutisch begeleid en raakte ik enthousiast over dit mooie vak. Ik heb net de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond.

Ik hou ervan om mensen die met klachten binnen komen te helpen van die klachten af te komen. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor 3D wervelkolom gedaan in Leiden en het verdiepingsprogramma Myofasciale triggerpoints. Ik pas manuele technieken toe in de behandelkamer maar wil de patiënt ook graag zo snel mogelijk weer actief krijgen. Want met een actieve levensstijl worden de klachten in de toekomst ook zo goed mogelijk onder controle gehouden.

Aanwezigheid Paul
 • Dinsdag 10:00-19:00
 • Woensdag 8:00-13:00
 • Donderdag 9:00-19:00

BIG: 79924621504

Adis Zemic
Fysiotherapie

Mijn naam is Adis. Zelf ben ik altijd geinteresseerd geweest in het menselijk lichaam en hoe dat allemaal met elkaar functioneert. Hierbij ben ik zelf fanatieke sporter en probeer ik altijd het maximale uit mijzelf te halen op welke manier dan ook. Om deze reden had ik  besloten om de opleiding Fysiotherapie te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende mijn studie heb ik veel praktijk ervaring opgedaan in particuliere praktijken waarbij ik veel rug-nekklachten en sport gerelateerde klachten voorbij heb zien komen.

Bij deze klachten beschik ik ook over de mogelijkheid om mensen te tapen met kinesiotape of met dynamic tape, dit kan in combinatie met krachttraining gedaan worden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Aanwezigheid Adis
 • Maandag 8:00-14:00
 • Woensdag 8:00-18:00
 • Vrijdag 13:00-20:00

BIG: 19925755604

Alem Kodro
Fysiotherapie

Mijn naam is Alem. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik veel praktijkervaring opgedaan bij verschillende eerstelijnspraktijken. Ook heb ik een aantal verdiepingsprogramma’s en cursussen gevolgd, o.a. een eenjarige cursus bij AFC Ajax, waar ik veel heb geleerd over diverse sportgerelateerde klachten.

In de loop van mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik het werken met ouderen en revalidatie fysiotherapie het meest interessant vind. Mijn doel is om iedereen zo snel mogelijk weer zelfstandig te laten functioneren. Hiervoor werk ik nauw samen met de patiënt door die maximaal bij het behandeltraject te betrekken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de patiënt zelf een zeer belangrijke rol speelt bij het herstelproces.

Aanwezigheid Alem
 • Woensdag 14:00-20:00
 • Vrijdag 17:00-20:00
 • Zaterdag 09:00-15:00

BIG: 29928155704

Jorik Brugman
Ergotherapeut

Mijn naam is Jorik Brugman. Ik ben ergotherapeut in de eerste lijn in Amsterdam en heb sinds 2020 een praktijk in Nieuw-West, genaamd Thuis Vitaal. Hierin richt ik mij vooral op ouderen en ben ik gespecialiseerd in valpreventie.

Vallen is te voorkomen! Met de juiste maatregelen kunt u het thuis veiliger maken, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Tijdens de behandeling ergotherapie kijken we samen wat er nodig is om te zorgen dat u veilig thuis kunt wonen. Maatregelen waar u aan kunt denken zijn: het plaatsen van beugels, verwijderen van kleedjes, plaatsen van een traplift of het inzetten van een rollator. Afhankelijk van uw situatie en hulpvraag kijken we samen naar de beste oplossing. Meer weten over valpreventie aan huis? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.

Jorik komt aan huis.

Mocht u toch een afspraak willen op de praktijk, dan kunt u daarvoor een afspraak maken.

Aanwezigheid Jorik

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-West Nieuw Sloten

YorBody Fysiotherapie Amsterdam-West Nieuw Sloten YorBody Fysiotherapie Amsterdam-West Nieuw Sloten YorBody Fysiotherapie Amsterdam-West Nieuw Sloten YorBody Fysiotherapie Amsterdam-West Nieuw Sloten