YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Zuid Oost Karspeldreef


Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapieRevalidatie

Ons team

Shandryenne Francisca
Oefentherapie

Mijn naam is Shandryenne Francisca en ik sta klaar om jou te helpen met gezond bewegen. Als oefentherapeut sta ik altijd klaar om mijn cliënten te helpen in het bewust worden van hun houding. Ik hou van nieuwe uitdagingen, ben enthousiast, creatief, betrouwbaar, verantwoordelijk, flexibel, geduldig en sta altijd klaar om mijn kennis te verbreden.

Ik ben iemand die prioriteit stelt aan kwaliteit bieden in mijn handelen en begeleiding aan jou. Ik ben assertief, werk klantgericht en proactief op zoek naar uitdagingen om steeds betere zorg te kunnen bieden. Zo zorgen we er samen voor om het gewenste resultaat te behalen!

Aanwezigheid Shandryenne
  • Woensdag 9:00-18:00
  • Vrijdag 9:00-18:00

BIG: 49103921593

Ritchie Samuel
Oefentherapie

Mijn naam is Ritchie Samuel. Als oefentherapeut sta ik voor integriteit, enthousiasme, doorzettingsvermogen en ambitie. Met mijn werkwijze heb ik ten doel om de patiënt inzicht te geven in zijn of haar klachtenbeeld en daar samen middels passende oefeningen mee aan de slag te gaan. Oefentherapie is namelijk niet alleen bedoeld tot herstel en/of vermindering van stoornissen in het functioneren, maar ook tot de bewustzijnsvorming van het klachtenbeeld en omgevingsfactoren. Middels deze holistische visie ondersteun ik de patiënt niet alleen in het nu, maar bereid ik hem of haar ook voor op het voorkomen en herkennen van toekomstige klachtenpatronen.

Mijn specialisatie ligt in het behandelen van de meest kwetsbare mensen, namelijk ouderen. Dit vergt veel geduld en empathisch vermogen. Hier heb ik mij naast het behandelen van algemene klachten, ook bekwaamd in het behandelen van patiënten met neurologische aandoeningen, zoals CVA, ataxie en neuropathieën. Ik richt mij ook op patiënten met de Ziekte van Parkinson.

Schroom niet om mij aan te spreken op de locatie Karspeldreef. U bent bij mij van harte welkom en ik hoop samen met u te werken aan een voorspoedig en klachtenvrij herstel!

Aanwezigheid Ritchie
  • Dinsdag 12:00-21:00

BIG: 49103812193

Ricardo Damburg
Oefentherapie

Mijn naam is Ricardo Damburg, en als oefentherapeut staat u hulpvraag altijd centraal. Als oefentherapeut coach ik u graag met het verhelpen/voorkomen van klachten aan het bewegingsapparaat. Dit doe ik door u te laten inzien hoe uw manier van bewegen van invloed is op de klacht. Een ieder is uniek, dit geldt ook voor de klachten. Dit drijft mij om het werk te blijven doen. Verder heb ik affiniteit met zwangerschap. Momenteel ben ik bezig met een specialisatie om zwangerschap gerelateerde bekkenklachten te behandelen.

Aanwezigheid Ricardo
  • Woensdag 18:00-23:00
  • Zaterdag 9:00-16:00

BIG: 49104125993

Yusuf Musa
Oefentherapie

Mijn naam is Yusuf Musa en ik ben 27 jaar jong. In mijn omgeving ben ik te typeren als een sociaal, behulpzaam, stressbestendig en energiek persoon. Gedurende mijn opleiding heb ik veel ervaring mogen opdoen. Ervaring in eerstelijnspraktijken, kinderoefentherapie praktijk, ouderenzorg en revalidatiecentrum zijn hier voorbeelden van. Wegens de verschillende doelgroepen die behandeld worden in eerstelijnspraktijken is er een grote variatie in behandelvormen. Dit is dan ook de reden dat mijn interesses liggen in een eerstelijnspraktijk.

Het geeft mij veel voldoening om zorg te kunnen verlenen en een ander te kunnen motiveren om gezonde keuzes te maken in zijn/haar leven. Het blijft een uitdaging om een ander te helpen met complexe klachten.

‘Wat is realistisch en wat is de hulpvraag van de patiënt?’ Zijn vraagstukken die per individu behandeld moeten worden. Hierbij moet gedacht worden aan verschillende behandelvormen. De volgende behandelvormen die ik momenteel beheers zijn: oefen-, revalidatie-, ontspanningstherapie, arbeidsgerelateerde klachten, dry cupping en pino taping (medical).

Aanwezigheid Yusuf
  • Maandag 09:00-20:00
  • Donderdag 09:00-20:00

BIG: 49103095793


Afspraak maken

Laden...