YorBody Fysiotherapie Alkmaar Vondelstraat


Informatie

Yorbody Fysiotherapie Alkmaar weer OPEN

Fysiotherapie Alkmaar is open. De patiënten van fysiotherapeut Frank Wiggermans van Yorbody worden behandeld op de andere locatie, Heilooerdijk 40 A te Alkmaar (nabij AH xl). U kan ons bellen voor een fysiotherapie afspraak via 072-5151555.

Yorbody Fysiotherapie Alkmaar heeft een intelligente OPEN-UP.
Na de intelligente lockdown is het tijd voor een slimme open-strategie in de 1,5 meter samenleving.

Wij volgen strikt de maatregelen van het RIVM en KNGF, die borgen dat u weer veilig en verantwoord behandeld kan worden in de fysiotherapie praktijk en dat de fysiotherapeuten voldoende worden beschermd.

Verantwoord revalideren
Het beleid dat we volgen is, dat we patiënten toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.
Het kan zijn dat we inmiddels een afspraak met u hebben gemaakt om in de praktijk te komen.
Zo niet, belt u dan gerust 072-5.400.828 voor het plannen van een fysiotherapie afspraak.

Fysiotherapie vanaf huis
Wilt u wel fysiotherapie maar liever nog niet hier in de praktijk dan kunnen wij ook video bellen. Een eigen mobiele telefoon is al voldoende.

Wilt u een afspraak maken voor een fysiotherapie consult per video dan hoeft u alleen maar 072-5.400.828

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden!

Hartelijke groet, team Yorbody Fysiotherapie Alkmaar
U heeft (pijn)klachten, daar wilt u graag vanaf.

Wij van YorBody Fysiotherapie doen niets liever dan u op weg te helpen en te begeleiden, terug naar uw dagelijkse activiteiten en/of (sport)niveau.

De fysiotherapeuten van YorBody Fysiotherapie Alkmaar, gevestigd aan de Vondelstraat 39 staan voor u klaar! Op deze locatie zijn werkzaam: Frank Wiggermans.

De praktijk bevindt zich in het pand van Fit For Free. Naast de algemene fysiotherapie in de praktijkruimte, bezoeken wij ook aan huis. Daarnaast hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract.

 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime openingstijden
 • Gratis parkeren
 • Rolstoeltoegankelijk

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Alkmaar.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieClaudicationetHandtherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Alkmaar Vondelstraat

Waardering: 10

Van Frank Wiggermans van Yorbody Alkmaar heb ik een behandeling die past bij mijn klachten. Dankzij de behandeling is mijn algemene welzijn en conditie sterk verbeterd. Het is wel noodzakelijk dat ik...... Lees meer

geplaatst op 28 januari 2021
Waardering: 8.3

Ter voorbereiding op een knieoperatie ben ik in febr.2017 bij Yorbody Alkmaar gekomen.Na mijn operatie ben ik in mei 2017 weer onder behandeling gekomen.Ben nu nog in behandeling wegens vocht in mijn...... Lees meer

geplaatst op 30 december 2017
Waardering: 9.8

Klik werd door Frank behandeld en heel vakbekwame heer heeft luisterende ooren begrip voor medemens en klachten! Met meneer kan je ook over voetbal praten!... Lees meer

geplaatst op 29 november 2017
Waardering: 8.2

Hele goede ervaring n echt mensen mens fijn in de omgang enz... Lees meer

geplaatst op 28 november 2017

Ons team

Frank Wiggermans
Fysiotherapie

Mijn naam is Frank Wiggermans, ik ben fysiotherapeut werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar gevestigd in de Fit for Free aan de Vondelstraat 39 te Alkmaar. In 2009 ben ik vanaf deze locatie begonnen als zelfstandig fysiotherapeut, hiervoor was ik werkzaam bij verschillende fysiotherapie praktijken in Alkmaar en omgeving.

Naast mijn werk volg ik momenteel de opleiding Master Manuele Therapie aan de Hogeschool in Rotterdam om straks mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Buiten fysiotherapie kun je bij mij ook terecht voor beweegprogramma’s voor o.a. C.O.P.D., artrose, diabetes en ben ik aangesloten bij het landelijke Claudicatie Netwerk, om te begeleiden bij klachten van perifeer arterieel vaatlijden. Natuurlijk help ik ook graag bij o.a. algemene pijnklachten, revalidatie na een operatie en andere (sport)gerelateerde klachten. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken via alkmaar@yorbody.nl of  telefonisch onder het nummer 072-5400828.

Aanwezigheid Frank
 • Maandag 08.00 - 21.00
 • Dinsdag 08.00 - 21.00
 • Woensdag 08.00 - 21.00
 • Donderdag 08.00 - 21.00
 • Vrijdag 08.00 - 21.00
 • Zaterdag 09.30 - 13.00
 • Zondag op afspraak

BIG: 19908625904

Jochem Zonneveld
Fysiotherapie

Hallo, leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen. Ik ben Jochem en werk nu sinds december 2019 bij Fysio Fitness Alkmaar als fysiotherapeut.

Mijn grootste passie in mijn vak is het enthousiasme en het plezier wat mensen krijgen uit bewegen. Als mensen klachtenvrij kunnen bewegen en sporten weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan.

Mijn doel als fysiotherapeut is om ervoor te zorgen dat de kantoorbaan niet meer wordt gezien als een zittende baan, maar dat iedere werknemer de mogelijkheid heeft en neemt om staand of bewegend te werken. Om zo de toenemende obesitas en rugklachten tegen te gaan.

Als je mij tijdens werkuren wil zien met een glimlach begin dan over mijn grote passie, roeien, en dan ben je tijdens je behandeling voorzien van een kletsende fysiotherapeut.

Aanwezigheid Jochem
 • Maandag 13:00-17:00
 • Woensdag 13:00-17:00
 • Donderdag 8:00-17:00
 • Vrijdag 13:00-18:00

BIG: 29924675104


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Alkmaar Vondelstraat

YorBody Fysiotherapie Alkmaar Vondelstraat YorBody Fysiotherapie Alkmaar Vondelstraat