YorBody Fysiotherapie Alkmaar-Vondelstraat


Informatie

U heeft (pijn)klachten, daar wilt u graag vanaf.

Wij van YorBody Fysiotherapie doen niets liever dan u op weg te helpen en te begeleiden, terug naar uw dagelijkse activiteiten en/of (sport)niveau.

De fysiotherapeuten van YorBody Fysiotherapie Alkmaar, gevestigd aan de Vondelstraat 39 staan voor u klaar! Op deze locatie zijn werkzaam: Frank Wiggermans.

De praktijk bevindt zich in het pand van Fit For Free. Naast de algemene fysiotherapie in de praktijkruimte, bezoeken wij ook aan huis. Daarnaast hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract.

 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime openingstijden
 • Gratis parkeren
 • Rolstoeltoegankelijk
Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieClaudicationetHandtherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Alkmaar-Vondelstraat

Waardering: 8.3

Ter voorbereiding op een knieoperatie ben ik in febr.2017 bij Yorbody Alkmaar gekomen.Na mijn operatie ben ik in mei 2017 weer onder behandeling gekomen.Ben nu nog in behandeling wegens vocht in mijn...... Lees meer

geplaatst op 30 december 2017
Waardering: 9.8

Klik werd door Frank behandeld en heel vakbekwame heer heeft luisterende ooren begrip voor medemens en klachten! Met meneer kan je ook over voetbal praten!... Lees meer

geplaatst op 29 november 2017
Waardering: 8.2

Hele goede ervaring n echt mensen mens fijn in de omgang enz... Lees meer

geplaatst op 28 november 2017
Waardering: 10

.Goede behandelingen en duidelijke informatie. Ik ben zeer tevreden. Eindelijk een fysiotherapeut met de juiste diagnose. Hierdoor ben ik snel van mijn rugklachten afgeraakt.... Lees meer

geplaatst op 4 februari 2016

Ons team

Annabel Deckers
Fysiotherapie

Ik ben Annabel Deckers McTackett en ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik een basiscursus Nederlandse gebarentaal in de zorg gedaan. Ik heb mij de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in Handtherapie, Medical Taping en Dry Needling.

Handtherapie is een specialisatie van fysiotherapie. Een handtherapeut richt zich op de revalidatie van aandoeningen aan de hand, pols en onderarm. Klachten zijn het gevolg van een trauma, overbelasting of operatieve behandeling. Dit kan behandeld worden middels specifieke mobiliserende-, spierversterkende-, coördinatie-, en stabiliteitsoefeningen. Daarnaast kunnen advies, voorlichting, vaardigheidstraining en ondersteuning met tape of spalken onderdeel zijn van de therapie.

Vanaf 1 december 2016 werk ik bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar in de Basic-Fit aan de Oosterwezenstraat en bij FitForFree aan de Vondelstraat. Ik heb veel interesse in sport en doe zelf aan voetbal, touchfootball en mountainbiken. U kunt bij mij terecht voor klachten van hoofd tot teen dus u ook voor hoofdpijn of migraine klachten. Ik neem de tijd om samen met u uw klachten en/of doel(-en) in kaart te brengen, waarna we vervolgens samen aan de slag gaan, want u kunt doorgaans met behulp van oefeningen en training meer controle hebben over uw eigen herstel en/of  doel!
Bel of email mij gerust voor meer informatie of een afspraak!

Aanwezigheid Annabel
 • Maandag tm Zaterdag - op afspraak

BIG: 19920557704

Frank Wiggermans
Fysiotherapie

Mijn naam is Frank Wiggermans, ik ben fysiotherapeut werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar gevestigd in de Fit for Free aan de Vondelstraat 39 te Alkmaar. In 2009 ben ik vanaf deze locatie begonnen als zelfstandig fysiotherapeut, hiervoor was ik werkzaam bij verschillende fysiotherapie praktijken in Alkmaar en omgeving.

Naast mijn werk volg ik momenteel de opleiding Master Manuele Therapie aan de Hogeschool in Rotterdam om straks mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Buiten fysiotherapie kun je bij mij ook terecht voor beweegprogramma’s voor o.a. C.O.P.D., artrose, diabetes en ben ik aangesloten bij het landelijke Claudicatie Netwerk, om te begeleiden bij klachten van perifeer arterieel vaatlijden. Natuurlijk help ik ook graag bij o.a. algemene pijnklachten, revalidatie na een operatie en andere (sport)gerelateerde klachten. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken via alkmaar@yorbody.nl of  telefonisch onder het nummer 072-5400828.

Aanwezigheid Frank
 • Maandag 08.00 - 21.00
 • Dinsdag 08.00 - 21.00
 • Woensdag 08.00 - 21.00
 • Donderdag 08.00 - 21.00
 • Vrijdag 08.00 - 21.00
 • Zaterdag 09.30 - 13.00
 • Zondag op afspraak

BIG: 19908625904


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Alkmaar-Vondelstraat

YorBody Fysiotherapie Alkmaar-Vondelstraat YorBody Fysiotherapie Alkmaar-Vondelstraat