YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk


Informatie

Fysiotherapie Alkmaar is aangesloten bij het YorBody netwerk.

Fysiotherapie Alkmaar: alles op het gebied van fitness en fysiotherapie onder één dak.

Meer dan 20 jaar een begrip als unieke combinatie van een sport- en gezondheidscentrum op het gebied van fysiotherapie, fitness, groepslessen en ontspanning.

Fysiotherapie Alkmaar, een gespecialiseerde praktijk, heeft jarenlange ervaring op het gebied van verschillende behandelmethodes en een meer dan compleet uitgeruste oefenzaal. De modernste test- en trainingsapparatuur, oefenmaterialen en de nieuwste diagnostiek mogelijkheden staan garant voor een optimale behandelsetting. Fysiotherapie Alkmaar is specialist in het behandelen op het gebied van nek/schouder – heup/knie – lage rug klachten.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieClaudicationetHandtherapie

Ons team

Christiaan Bijl
Fysiotherapie

Ik ben Christiaan Bijl, fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar. Ik heb mijn opleiding tot Fysiotherapeut gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere activiteiten ondernomen waarbij ik heb gewerkt met verschillende patiëntengroepen van alle leeftijden. Daarnaast werk ik al meerdere jaren als fysiotherapeut bij een sportvereniging. Mijn interesse gaat uit naar: sport-, rug-, nek-, knie- en heupklachten. Ik ben aangesloten bij het Netwerk Orthopedie. Bij dit netwerk ligt de focus op de nabehandeling van patiënten met een nieuwe knie, heup of voorste kruisbandreconstructie. Ik ben erg sportief. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, fitness en voetbal. Ook houd ik ervan om naar sport te kijken. In de toekomst wil ik me graag specialiseren in de manuele therapie. U kunt bij mij terecht voor uiteenlopende klachten! Neem contact met mij op via: cbijl@yorbody.nl of bel:0644198016

Aanwezigheid Christiaan
Alvar Stuurman
Fysiotherapie

Ik ben Alvar Stuurman, fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar.

Aanwezigheid Alvar
Lisanne van Rossum
Fysiotherapie

Ik ben Lisanne van Rossum, fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar.

Aanwezigheid Lisanne
Thijs Vos
Fysiotherapie

Ik ben Thijs Vos, fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar.

Aanwezigheid Thijs
Frank Wiggermans
Fysiotherapie

Mijn naam is Frank Wiggermans, ik ben fysiotherapeut werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar gevestigd in de Fit for Free aan de Vondelstraat 39 te Alkmaar. In 2009 ben ik vanaf deze locatie begonnen als zelfstandig fysiotherapeut, hiervoor was ik werkzaam bij verschillende fysiotherapie praktijken in Alkmaar en omgeving. Naast mijn werk volg ik momenteel de opleiding Master Manuele Therapie aan de Hogeschool in Rotterdam om straks mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn! Buiten fysiotherapie kun je bij mij ook terecht voor beweegprogramma’s voor o.a. C.O.P.D., artrose, diabetes en ben ik aangesloten bij het landelijke Claudicatie Netwerk, om te begeleiden bij klachten van perifeer arterieel vaatlijden. Natuurlijk help ik ook graag bij o.a. algemene pijnklachten, revalidatie na een operatie en andere (sport)gerelateerde klachten. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken via alkmaar@yorbody.nl of  telefonisch onder het nummer 072-5400828.    

Aanwezigheid Frank

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
locatie-foto locatie-foto locatie-foto