YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk


Informatie

Beste patiënten,

De praktijk voor Fysiotherapie is wel open (maar niet voor face-to-face behandelingen). Behandelen doen we vanaf nu op veilige afstand: Online (video bellen en E-Health). Gezien de omstandigheden kunnen wij op dit moment beperkt inhoudelijk reageren op mail- en app-berichten. Hopelijk kunt u hier begrip voor opbrengen.

Voor dringende vragen, die niet kunnen wachten, kunt u het beste bellen met 072-515 1555

Hartelijke groet, Team Fysiotherapie Alkmaar

 

 

Fysiotherapie Alkmaar is aangesloten bij het YorBody netwerk.

Fysiotherapie Alkmaar: alles op het gebied van fitness en fysiotherapie onder één dak.

Meer dan 20 jaar een begrip als unieke combinatie van een sport- en gezondheidscentrum op het gebied van fysiotherapie, fitness, groepslessen en ontspanning.

Fysiotherapie Alkmaar, een gespecialiseerde praktijk, heeft jarenlange ervaring op het gebied van verschillende behandelmethodes en een meer dan compleet uitgeruste oefenzaal. De modernste test- en trainingsapparatuur, oefenmaterialen en de nieuwste diagnostiek mogelijkheden staan garant voor een optimale behandelsetting. Fysiotherapie Alkmaar is specialist in het behandelen op het gebied van nek/schouder – heup/knie – lage rug klachten.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Alkmaar.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistRugspecialistManuele TherapieClaudicationetHandtherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk

Waardering: 8.3

Ter voorbereiding op een knieoperatie ben ik in febr.2017 bij Yorbody Alkmaar gekomen.Na mijn operatie ben ik in mei 2017 weer onder behandeling gekomen.Ben nu nog in behandeling wegens vocht in mijn...... Lees meer

geplaatst op 30 december 2017
Waardering: 9.8

Klik werd door Frank behandeld en heel vakbekwame heer heeft luisterende ooren begrip voor medemens en klachten! Met meneer kan je ook over voetbal praten!... Lees meer

geplaatst op 29 november 2017
Waardering: 8.2

Hele goede ervaring n echt mensen mens fijn in de omgang enz... Lees meer

geplaatst op 28 november 2017
Waardering: 10

.Goede behandelingen en duidelijke informatie. Ik ben zeer tevreden. Eindelijk een fysiotherapeut met de juiste diagnose. Hierdoor ben ik snel van mijn rugklachten afgeraakt.... Lees meer

geplaatst op 4 februari 2016

Ons team

Lisanne van Rossum
Fysiotherapie

Ik ben Lisanne van Rossum, fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar.

Aanwezigheid Lisanne

BIG: 39919868504

Thijs Vos
Fysiotherapie

Ik ben Thijs Vos, fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar.

Aanwezigheid Thijs

BIG: 89923146304

Frank Wiggermans
Fysiotherapie

Mijn naam is Frank Wiggermans, ik ben fysiotherapeut werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar gevestigd in de Fit for Free aan de Vondelstraat 39 te Alkmaar. In 2009 ben ik vanaf deze locatie begonnen als zelfstandig fysiotherapeut, hiervoor was ik werkzaam bij verschillende fysiotherapie praktijken in Alkmaar en omgeving.

Naast mijn werk volg ik momenteel de opleiding Master Manuele Therapie aan de Hogeschool in Rotterdam om straks mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Buiten fysiotherapie kun je bij mij ook terecht voor beweegprogramma’s voor o.a. C.O.P.D., artrose, diabetes en ben ik aangesloten bij het landelijke Claudicatie Netwerk, om te begeleiden bij klachten van perifeer arterieel vaatlijden. Natuurlijk help ik ook graag bij o.a. algemene pijnklachten, revalidatie na een operatie en andere (sport)gerelateerde klachten. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken via alkmaar@yorbody.nl of  telefonisch onder het nummer 072-5400828.

Aanwezigheid Frank

BIG: 19908625904


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Alkmaar Heilooërdijk

YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk