YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk


Informatie

Yorbody Fysiotherapie Alkmaar weer OPEN

Yorbody Fysiotherapie Alkmaar heeft een intelligente OPEN-UP.
Na de intelligente lockdown is het tijd voor een slimme open-strategie in de 1,5 meter samenleving.

Wij volgen strikt de maatregelen van het RIVM en KNGF, die borgen dat u weer veilig en verantwoord behandeld kan worden in de fysiotherapie praktijk en dat de fysiotherapeuten voldoende worden beschermd.

Verantwoord revalideren
Het beleid dat we volgen is, dat we patiënten toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.
Het kan zijn dat we inmiddels een afspraak met u hebben gemaakt om in de praktijk te komen.
Zo niet, belt u dan gerust 072-5.400.828 voor het plannen van een fysiotherapie afspraak.

Fysiotherapie vanaf huis
Wilt u wel fysiotherapie maar liever nog niet hier in de praktijk dan kunnen wij ook video bellen. Een eigen mobiele telefoon is al voldoende.

Wilt u een afspraak maken voor een fysiotherapie consult per video dan hoeft u alleen maar 072-5.400.828

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden!

Hartelijke groet, team Yorbody Fysiotherapie Alkmaar

 

 

Fysiotherapie Alkmaar is aangesloten bij het YorBody netwerk.

Fysiotherapie Alkmaar: alles op het gebied van fitness en fysiotherapie onder één dak.

Meer dan 20 jaar een begrip als unieke combinatie van een sport- en gezondheidscentrum op het gebied van fysiotherapie, fitness, groepslessen en ontspanning.

Fysiotherapie Alkmaar, een gespecialiseerde praktijk, heeft jarenlange ervaring op het gebied van verschillende behandelmethodes en een meer dan compleet uitgeruste oefenzaal. De modernste test- en trainingsapparatuur, oefenmaterialen en de nieuwste diagnostiek mogelijkheden staan garant voor een optimale behandelsetting. Fysiotherapie Alkmaar is specialist in het behandelen op het gebied van nek/schouder – heup/knie – lage rug klachten.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Alkmaar.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistRugspecialistManuele TherapieClaudicationetHandtherapie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk

Waardering: 10

Van Frank Wiggermans van Yorbody Alkmaar heb ik een behandeling die past bij mijn klachten. Dankzij de behandeling is mijn algemene welzijn en conditie sterk verbeterd. Het is wel noodzakelijk dat ik...... Lees meer

geplaatst op 28 januari 2021
Waardering: 8.3

Ter voorbereiding op een knieoperatie ben ik in febr.2017 bij Yorbody Alkmaar gekomen.Na mijn operatie ben ik in mei 2017 weer onder behandeling gekomen.Ben nu nog in behandeling wegens vocht in mijn...... Lees meer

geplaatst op 30 december 2017
Waardering: 9.8

Klik werd door Frank behandeld en heel vakbekwame heer heeft luisterende ooren begrip voor medemens en klachten! Met meneer kan je ook over voetbal praten!... Lees meer

geplaatst op 29 november 2017
Waardering: 8.2

Hele goede ervaring n echt mensen mens fijn in de omgang enz... Lees meer

geplaatst op 28 november 2017

Ons team

Kevin Jousma Caicedo
Fysiotherapie

Mijn naam is Kevin Jousma Caicedo en sinds 2019 ben ik werkzaam bij Fysio Fitness Alkmaar.

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van een holistische aanpak waarbij vaak verschillenden factoren invloed kunnen hebben op de aanwezige klachten. Aanvullend kan ik een echo gebruiken om de fysiotherapeutische diagnose te ondersteunen.

Mensen leren te bewegen en het juist te belasten van het lichaam met blessures en aandoeningen is mijn grote passie waarbij elk persoon een persoonlijke aanpak nodig heeft, dit zorgt voor enorm veel diversiteit in cliënten en behandelplannen.

Aanwezigheid Kevin
 • Maandag 8:00-17:00
 • Dinsdag 8:00-17:00
 • Woensdag 14:00-21:30
 • Donderdag 8:00-17:00
 • Vrijdag 14:00-21:00

BIG: 39926173604

Lisanne van Rossum
Fysiotherapie

Hoi! Ik ben Lisanne van Rossum, fysiotherapeut en ben sinds juli 2016 in dienst bij Fysio Fitness Alkmaar. Naast dat ik algemeen fysiotherapeut ben geef ik de doelgroeptraining COPD en zit ik in het Claudicatio Netwerk (Etalagebenen), Artrose-netwerk en het netwerk Orthopedie. Ik ben natuurlijk fysiotherapeut maar daarnaast heb ik  heb  de opleiding sport en bewegen gevolgd en zodoende geef ik ook een aantal groepslessen bij FFA.

Nieuwsgierig? Kom dan snel langs of maak een afspraak via 072-5151555.

Aanwezigheid Lisanne
 • Maandag 8:00-17:00
 • Dinsdag 8:00-13:00 - 17:00-21:30
 • Woensdag 11:00-17:00
 • Donderdag 8:00-17:00
 • Vrijdag 8:00-17:00

BIG: 39919868504

Thijs Vos
Fysiotherapie

Hallo, ik ben Thijs Vos en ben sinds 2016 als fysiotherapeut actief bij Fysio Fitness Alkmaar. Daarnaast zijn mijn specialisaties Dry Needling, om patiënten met spierproblematiek te behandelen en ben ik in opleiding voor manueel therapeut. Door toename een nek- en rugklachten ervaar ik een groeiende doelgroep met deze klachten en kan ik vanuit manueel therapie doelgericht en efficiënt behandelen.

Ik houd van sport en geef graag groepslessen zoals Kick en HIIT, Powerwalk, circuittrainingen en geef ik Medische fitness. Naast mijn sportieve verleden heb ik dergelijke cursussen/opleidingen gevolgd op het gebied van sport-gerelateerde klachten en bied ik 24-uur service aan. Als fysiotherapeut kijk ik niet alleen naar de klacht maar heb ik ook aandacht voor de persoon achter de klacht en neem ik zowel het mentale als fysieke aspect mee in de behandeling. In ben actief in het Artrose-, Rug- en Orthopedie netwerk waardoor ik op de hoogte ben van de nieuwe ontwikkelingen in dit gebied en ook direct contact onderhoud met specialisten.

Aanwezigheid Thijs
 • Maandag 11:00-20:00
 • Dinsdag 8:00-17:00
 • Woensdag 8:00-15:00
 • Donderdag 8:00-17:00

BIG: 89923146304

Frank Wiggermans
Fysiotherapie

Mijn naam is Frank Wiggermans, ik ben fysiotherapeut werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie Alkmaar gevestigd in de Fit for Free aan de Vondelstraat 39 te Alkmaar. In 2009 ben ik vanaf deze locatie begonnen als zelfstandig fysiotherapeut, hiervoor was ik werkzaam bij verschillende fysiotherapie praktijken in Alkmaar en omgeving.

Naast mijn werk volg ik momenteel de opleiding Master Manuele Therapie aan de Hogeschool in Rotterdam om straks mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Buiten fysiotherapie kun je bij mij ook terecht voor beweegprogramma’s voor o.a. C.O.P.D., artrose, diabetes en ben ik aangesloten bij het landelijke Claudicatie Netwerk, om te begeleiden bij klachten van perifeer arterieel vaatlijden. Natuurlijk help ik ook graag bij o.a. algemene pijnklachten, revalidatie na een operatie en andere (sport)gerelateerde klachten. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bereiken via alkmaar@yorbody.nl of  telefonisch onder het nummer 072-5400828.

Aanwezigheid Frank

BIG: 19908625904

Jochem Zonneveld
Fysiotherapie

Hallo, leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen. Ik ben Jochem en werk nu sinds december 2019 bij Fysio Fitness Alkmaar als fysiotherapeut.

Mijn grootste passie in mijn vak is het enthousiasme en het plezier wat mensen krijgen uit bewegen. Als mensen klachtenvrij kunnen bewegen en sporten weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan.

Mijn doel als fysiotherapeut is om ervoor te zorgen dat de kantoorbaan niet meer wordt gezien als een zittende baan, maar dat iedere werknemer de mogelijkheid heeft en neemt om staand of bewegend te werken. Om zo de toenemende obesitas en rugklachten tegen te gaan.

Als je mij tijdens werkuren wil zien met een glimlach begin dan over mijn grote passie, roeien, en dan ben je tijdens je behandeling voorzien van een kletsende fysiotherapeut.

Aanwezigheid Jochem
 • Donderdag 15:00-21:30
 • Vrijdag 8:00-13:00
 • Zaterdag 8:30-12:30

BIG: 29924675104


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Alkmaar Heilooërdijk

YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk YorBody Fysiotherapie Alkmaar Heilooërdijk