Vacature Leefstijlcoach

Vacature:
Leefstijlcoach

 
Gezocht: Enthousiaste en ondernemende leefstijlcoaches voor onze praktijken in:

Almere, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Rotterdam en Venray

6-32 uur per weekWe zijn op zoek naar ondernemende (BLCN) leefstijlcoaches met een leergierige houding en een sterke passie om mensen te willen helpen tijdens het GLI-traject. Ben je ondernemend, authentiek, een zelfstandige werker en klaar voor een nieuw avontuur?
Sluit je dan aan bij YorBody Fysiotherapie.
 
Hoi, wij zijn YorBody Fysiotherapie!

We hebben passie voor ons vak en streven naar de beste zorg waar onze patiënten dol op zullen zijn. Onze zelfstandige werkcultuur wordt gebalanceerd door peer-reviews van regionale teams en een focus op elkaar beter en deskundiger maken. En toch hebben we daarnaast nog tijd voor onze families, reizen en passieprojecten - als hardlopers, voetballers, schrijvers, golfers en artiesten.
 
Vacature: Leefstijlcoach
Jouw kans

Als leefstijlcoach bij YorBody Fysiotherapie werk je aan de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) in jouw regio. Jij leidt het programma met verschillende groep en hebt contact met het sociale netwerk in de wijk. Het programma loopt uiteen van het informeren over voeding en advies voor sport. Doel van het programma is een gezondere leefstijl en dus ook afvallen. De groep bestaat uit mensen met een BMI van boven de 25.


Wat je gaat doen

• Werken in een praktijk binnen een sportschool;

• Intakes afnemen van deelnemers van het programma

• Afwisselend en uitdagend werk in een dynamische werkomgeving;

• Je geeft informatie tijdens de groepsbijeenkomsten

• Contact leggen met specialisten in de wijk

• Hebt naast de intakes en groepsbijeenkomsten contact via de GLI-app

• Begeleidt de deelnemers door het gehele traject

 
Wat je hebt

• Je hebt passie voor het vak en bent geen doorsnee leefstijlcoach;
• Je kunt bouwen aan een goede relatie met de deelnemers en verwijzers;
• Je bent in staat om je eigen groepen te onderhouden;
• Je bent zelfstandig maar kan ook goed samenwerken;
• Je bent eventueel bereid om in de avond of in het weekend te werken.


Goed om te hebben

• Al ervaring met de Gecombineerde leefstijl interventie;
• Ervaring hebt of wilt opdoen van groepsbijeenkomsten.

We bieden jou een overeenkomst op ZZP basis, hierbij ontvang je 42 euro per uur.


Onze selectieprocedure kort samengevat

Solliciteer via onderstaande knop. Hoe meer je vertelt over jezelf en de reden waarom je solliciteert bij YorBody Fysiotherapie, hoe beter!

Laten we eerst kennis maken (met een goede kop koffie) om Yorbody Fysiotherapie te introduceren, de functie te bespreken en elkaar beter te leren kennen. Dit kan bij ons op kantoor maar dit doen we vaak makkelijk online of via de telefoon.

Daarna gaan we na of het van beide kanten is bevallen en laten we je weten zodra we hebben besloten of we verder met je willen gaan. Tenslotte hebben we met jou een afsluitende videocall om alle afspraken nog eens door te nemen en een overeenkomst met je te tekenen.
Solliciteer nu
 
Wat je krijgt
 

Goed verdienen: 42 euro per uur

Eigen uren indelen

iPhone werktelefoon

Mentor begeleiding
 

Interne cursussen

Kwaliteit: Peer-reviews

Ondersteuning marketing

Snelle iMac in de praktijk
 

Leuke uitjes en evenementen

Working apart together

Professionele werkkleding

Ondersteuning bij administratie
 
Kortom: Jij doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt, wij regelen de rest.
 
Kernwaarden YorBody Fysiotherapie
Respectvol

We streven oprecht naar wat het beste is voor zowel onze patiënten als onze mensen. We behandelen elkaar met respect, net zoals we dat zouden doen met vrienden. Dat stelt ons in staat om de kwaliteit van onze zorg van wereldklasse te houden die impact heeft op de kwaliteit van leven van onze patiënten.

Zelfstandig

We werken met zelfstandige en ondernemende therapeuten die hun eigen agenda draaien. Onze therapeuten worden op alle manieren ondersteund en zijn niet bang om fouten te maken of hulp te vragen. Elke dag streven we ernaar om de beste versie van onszelf te zijn.

Authentiek

We zijn trots op onze therapeuten en organisatie omdat iedereen zijn ware, onconventionele zelf is. Wij geloven dat ieder mens ertoe doet en we kijken allemaal transparant en kritisch naar de huidige staat van werken. We zijn moedig in het nemen van beslissingen als dit nodig is, en zijn ons ervan bewust dat kleine dingen een groot verschil kunnen maken.