Vacature fysiotherapeut Hoofddorp

Fysiotherapeut & Oefentherapeut
in Hoofddorp.

 
Gezocht: Enthousiaste en ondernemende oefen- en fysiotherapeut(e) voor onze praktijk in Hoofddorp.

16-40 uur per weekWe zijn op zoek naar ondernemende therapeuten met een leergierige houding en een sterke passie om mensen te willen helpen. Ben je ondernemend, authentiek, een zelfstandige werker en klaar voor een nieuw avontuur?
Sluit je dan aan bij YorBody Fysiotherapie.
 
Hoi, wij zijn YorBody Fysiotherapie!

We hebben passie voor ons vak en streven naar de beste zorg waar onze patiënten dol op zullen zijn. Onze zelfstandige werkcultuur wordt gebalanceerd door peer-reviews van regionale teams en een focus op elkaar beter en deskundiger maken. En toch hebben we daarnaast nog tijd voor onze families, reizen en passieprojecten - als hardlopers, voetballers, schrijvers, golfers en artiesten.
 
Vacature: Fysiotherapeut & Oefentherapeut Hoofddorp
Jouw kans

Als fysiotherapeut bij YorBody Fysiotherapie werk je samen met ons aan het verschaffen van de beste zorg aan de tientallen patiënten die wij wekelijks zien in onze praktijk. Je werkt aan het behandelen van diverse klachten, van sportblessures tot chronische klachten. Ook wordt het multidisciplinair behandelen van patiënten steeds belangrijker. Ons helpen met het verder uitbreiden van de praktijk met jouw kennis en kunde, zal een belangrijk onderdeel van je werk zijn.


Wat je gaat doen

• Werken in een praktijk binnen een sportschool;

• Grote diversiteit aan patiënten en klachten; sporters, mensen uit de buurt en oudere patiënten aan huis

• Afwisselend en uitdagend werk in een dynamische werkomgeving;

• Eerste aanspreekpunt voor mensen met klachten en blessures in de sporschool

• Ruimte voor eigen initiatief, collegialiteit en een positieve werksfeer

• Je stelt jouw vaardigheden op de proef, laat je persoonlijk groeien en leert snel.

 
Wat je hebt

• Je hebt passie voor het vak en bent geen doorsnee therapeut;
• Je hebt een goede relatie met patiënten en verwijzers;
• Je bent in staat om je eigen patiënten bestand op te bouwen;
• Je bent zelfstandig maar kan ook goed samenwerken;
• Je bent bereid om in de avond of in het weekend te werken.

De voorkeur gaat uit naar therapeuten met aantoonbare werkervaring, kennis van FysioRoadmap en ervaring met werken op PLUS niveau.


Goed om te hebben

• Kennis hebt van sportrevalidatie;
• Ervaring hebt met het geven van revalidatie- en groepstrainingen;
• Affiniteit en ervaring hebt in het behandelen van sportblessures.

We bieden jou een overeenkomst op ZZP basis, hierbij ontvang je 60% van de omzet. Bij een specialisatie ontvang je 65% van de gemaakte omzet.


Onze selectieprocedure kort samengevat

Solliciteer via onderstaande knop. Hoe meer je vertelt over jezelf en de reden waarom je solliciteert bij YorBody Fysiotherapie, hoe beter!

Laten we eerst kennis maken (met een goede kop koffie) om Yorbody Fysiotherapie te introduceren, de functie te bespreken en elkaar beter te leren kennen. Dit kan bij ons op kantoor maar dit doen we vaak makkelijk online of via de telefoon.

Daarna gaan we na of het van beide kanten is bevallen en laten we je weten zodra we hebben besloten of we verder met je willen gaan. Tenslotte hebben we met jou een afsluitende videocall om alle afspraken nog eens door te nemen en een overeenkomst met je te tekenen.
Solliciteer nu
 
Wat je krijgt
 

Goed verdienen: 60-65% omzet

Eigen uren indelen

iPhone werktelefoon

Mentor begeleiding
 

Interne cursussen

Kwaliteit: Peer-reviews

Ondersteuning marketing

Grote iMac in de praktijk
 

Leuke uitjes en evenementen

Working apart together

Professionele werkkleding

Ondersteuning bij administratie
 
Kortom: Jij doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt, wij regelen de rest.
 
Kernwaarden YorBody Fysiotherapie
Respectvol

We streven oprecht naar wat het beste is voor zowel onze patiënten als onze mensen. We behandelen elkaar met respect, net zoals we dat zouden doen met vrienden. Dat stelt ons in staat om de kwaliteit van onze zorg van wereldklasse te houden die impact heeft op de kwaliteit van leven van onze patiënten.

Zelfstandig

We werken met zelfstandige en ondernemende therapeuten die hun eigen agenda draaien. Onze therapeuten worden op alle manieren ondersteund en zijn niet bang om fouten te maken of hulp te vragen. Elke dag streven we ernaar om de beste versie van onszelf te zijn.

Authentiek

We zijn trots op onze therapeuten en organisatie omdat iedereen zijn ware, onconventionele zelf is. Wij geloven dat ieder mens ertoe doet en we kijken allemaal transparant en kritisch naar de huidige staat van werken. We zijn moedig in het nemen van beslissingen als dit nodig is, en zijn ons ervan bewust dat kleine dingen een groot verschil kunnen maken.