Online spreekuur fysiotherapie

De duur van het consult is ongeveer 10 minuten en vindt plaats op afspraak. Tijdens het consult zal de fysiotherapeut de klachten inventariseren en zo mogelijk al direct adviezen geven over een plan van aanpak. Op deze manier werken we samen aan je herstel en fysieke gezondheid!

Oefeningen voor thuis

Tijdens het videoconsult kunnen we een oefenprogramma voor je samenstellen waarmee je thuis aan de slag kan. Zo k rijg je per oefening een duidelijke uitleg van de techniek en het aantal herhalingen en a an de hand van jouw voortgang kunnen we het oefenprogramma aanpassen of een videoconsult inplannen om je verder te helpen. Gelukkig worden deze consulten vergoed door de verzekeraar mits je een aanvullende verzekering hebt!

Extra informatie over je klacht

Ontvang van ons verschillende informatieve documenten met uitleg over jouw klacht. Denk hierbij aan uitgebreide e-books, video's en weergaven. Veel van onze patiƫnten gebruiken dit bijvoorbeeld voor en na een operatie zodat zij alle informatie hebben over de klacht en oefeningen.

Vraag een online consult aan

Mocht je klachten hebben, behoefte aan informatie of advies, vraag dan hieronder een online consult aan. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een e-consult in te plannen.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • :