Rugscan Arnhem

 

Rugscan bij de fysio

Nu voor maar €10 ipv €59

Van 11 t/m 19 april bij onze praktijk in Arnhem.

Rugscan bij de fysio

Nu voor maar €10 ipv €59

Van 11 t/m 19 april bij onze praktijk in Arnhem.

Meld je aan.
We nemen contact met je op

Meld je aan.
We nemen contact met je op

Gemiddelde cijfer van onze behandelingen

Beoordelingen / Reviews

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en de service naar onze klanten. Daarom willen we ook altijd graag weten wat patiënten van hun behandeling vinden, zo kunnen wij eventueel nog betere kwaliteit en service verlenen. Veel van onze patiënten laten een beoordeling bij Zorgkaart Nederland een beoordeling achter. Zie hier ons gemiddelde cijfer.
Hoe werkt de rugscan?

Beweeglijkheid van de rug


Het YorBody Rugconsult bestaat uit een rugscan met behulp van de medimouse. De medimouse is een apparaat om de beweeglijkheid van de rug in kaart te brengen. Tijdens het rechtop staan, het voorover buigen en het achteroverbuigen van de wervelkolom wordt de medimouse over de wervels bewogen. De meetgegevens gaan naar een computer waar een animatie gemaakt wordt van uw wervelkolom. Het doel is om samen met uw verhaal en eventuele aanvullende testen een goede indruk te krijgen van het functioneren van uw rug. Door het verzamelen van alle gegevens kunnen we conclusies trekken om een goed therapieplan samen te stellen en een oplossing voor uw rugklachten aan te reiken.

Aanmelden
 
Oorzaak en advies

Testen en RugBeter plan


Door de informatie uit het vraaggesprek, de medimouse en de eventuele aanvullende testen te combineren zoekt de fysiotherapeut naar de oorzaak van uw klachten. Hieruit volgt dan een advies en eventueel behandelplan. De medimouse is geen vervanging voor de traditionele technieken zoals x-foto en mri maar een aanvulling in het onderzoek naar rugklachten.

Door het Rugconsult kunnen mogelijke oorzaken van uw rugklachten aan het licht komen waar wij een passende oplossing voor aanbieden. Middels het Rugbeter Plan krijgt u gerichte oefeningen en behandeling om uw klachten te verminderen en uw functioneren in het dagelijks leven, bij sport, hobby en werk te verbeteren. Doordat onze praktijken gesitueerd zijn in sportscholen beschikken wij over "state of the art" oefen- en trainingsfaciliteiten. Daardoor kunnen wij uw klachten optimaal revalideren en trainen met de grootste mogelijke kans op een zo spoedig herstel.

Meld je aan