YorBody Fysiotherapie Zaandam


Informatie

Thijs Jansen en Casper Schuts zijn werkzaam voor Yorbody in de Fit for Free

aan de Westzijde. Zowel Thijs als Casper hebben affiniteit met sporters en sportblessures. Net als Yorbody, de specialist in preventie en behandeling van sportschool blessures, hebben Thijs en Casper de kennis en kunde om uw blessures te behandelen en te voorkomen.

Twijfelt u of u risico loopt of wordt u beperkt in het trainen? Neem dan contact op met Thijs, tjansen@yorbody.nl of Casper, cschuts@yorbody.nl.

Bellen kan natuurlijk ook, 0615618254.

Succes met trainen!

 

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapieClaudicationet

Ons team

Thijs Jansen

Mijn naam is Thijs, ik ben werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie locatie Zaandam. Mede vanwege mijn passie voor sport en bewegen, met name fitness en voetbal heb ik gekozen voor het vak fysiotherapie. Tijdens en na mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en revalideren van de verschillende fitness en voetbalblessures. Ik kan en wil u graag helpen wanneer u problemen of klachten ondervindt tijdens het sporten in de sportschool of tijdens het voetballen.   Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via tjansen@yorbody.nl en dan bekijken we samen wat er voor u mogelijk is.

Aanwezigheid Thijs
Casper Schuts
Fysiotherapie

Mijn naam is Casper, ik ben werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie locatie Zaandam. Mede vanwege mijn passie voor sport en bewegen heb ik gekozen voor het vak fysiotherapie. Tijdens en na mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in verschillende trainingsmethoden en behandeltechnieken waarin uw belastbaarheid & conditie, uw techniek en uw houding worden gecontroleerd. Ik kan en wil u graag helpen wanneer u nek, rug, schouder en knieproblemen heeft. Ook wil ik u graag helpen met uw voetbalblessures.  Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via cschuts@yorbody.nl en dan bekijken we samen wat er voor u mogelijk is.

Aanwezigheid Casper

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk