YorBody Fysiotherapie Zaandam Westzijde


Informatie

Welkom bij Yorbody Fysiotherapie Westzijde Zaandam,

Ervaart u klachten aan de rug tijdens staan, liggen of tillen? Ervaart u problemen tijdens het sporten aan de knie, rug of schouder? Heeft u een slijmbeurs ontsteking? Onze Yorbody fysio in de Fit for Free aan de Westzijde in Zaandam helpt u graag. De fysiotherapie behandeling  kan dan bestaan uit mobiliseren, massage, oefeningen en advisering. Onze Yorbody fysio aan de Westzijde in Zaandam doet er met u alles aan om de klachten te verhelpen. Fysiotherapie is een effectieve manier om uw klachten te verhelpen.

Yorbody fysiotherapie Westzijde Zaandam is al jaren gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.

Onze fysio’s Thijs, Casper en Joachim hopen u te mogen helpen met uw behandeldoel en wens!

 

5-weeks rugprogramma yorbody

NIEUW: 5-weeks Rugprogramma

  • Je start met een intake en rug-analyse
  • 5 weken sporten onder professionele begeleiding
  • 2x per week rug-specifieke (groeps)trainingen
  • Praktische tips en oefeningen voor een gezonde rug
  • Oefeningen om je beweeglijkheid te bevorderen
  • Eindevaluatie en analyse van je resultaten
  • De deelnemersbijdrage bedraagt €49,-
  • Géén onverwachte kosten achteraf.

Meld je aan voor het rugprogramma.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapieClaudicationetMedical TapingRevalidatie

Ons team

Jodie Meiland
Fysiotherapie

Mijn naam is Jodie, algemeen fysiotherapeut bij Yorbody Zaandam. U kunt bij mij terecht voor alle lichamelijke klachten zoals rug, knie en/of schouder klachten. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in de reguliere praktijk en in de revalidatie. Deze combi heeft er voor gezorgd dat ik een stoornis en functionele gerichte aanpak combineer tijdens mijn behandelingen. Een goede band tussen therapeut en patiënt vind ik erg belangrijk. Mensen verder helpen in het dagelijks leven en/of in de sport vind ik wat fysiotherapie zo’n mooi beroep maakt! Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken dan kan u mij altijd bereiken via jmeiland@yorbody.nl

Aanwezigheid Jodie

BIG: 49924547304

Casper Schuts
Fysiotherapie

Mijn naam is Casper, ik ben werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie locatie Zaandam en Hillegom. Mede vanwege mijn passie voor sport en bewegen heb ik gekozen voor het vak fysiotherapie. Tijdens en na mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in verschillende trainingsmethoden en behandeltechnieken waarin uw belastbaarheid & conditie, uw techniek en uw houding worden gecontroleerd. Ik kan en wil u graag helpen wanneer u nek, rug, schouder en knieproblemen heeft. Ook wil ik u graag helpen met uw voetbalblessures.  Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op via cschuts@yorbody.nl en dan bekijken we samen wat er voor u mogelijk is.

Aanwezigheid Casper

BIG: 99921060704

Lucas Veugelaers
Fysiotherapie

Mijn naam is Lucas Veugelaers en ik ben werkzaam bij YorBody Fysiotherapie Zaandam 't Kalf, Amsterdam IJburg en Purmerend.

Aanwezigheid Lucas

BIG: 9917362004


Afspraak maken

Laden...