YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord


Informatie

Corona informatie

Ook tijdens deze lockdown mogen en kunnen we u nog steeds behandelen in de praktijk. Helaas moeten de fitnesscentra sluiten en helaas geeft Fit4Free geen toestemming om onze praktijk ruimte te gebruiken. Gelukkig kunnen we u nog wel de zorg bieden die u nodig heeft op de Locatie Weerdsingel en de locatie Europaplein. Van 15 december tot in ieder geval 19 januari 2021 vinden alle behandelingen daar plaats.

Om u veilig en verantwoord te behandelen treffen we voorzorgsmaatregelen. We vragen u om daarbij te helpen. Zo dragen we samen bij aan de best mogelijke zorg op een verantwoorde manier.
Bij behandeling in de praktijk neemt u dan een handdoek en een mondkapje mee.

Als u verkoudheidsklachten heeft, u ziek bent of zich benauwd voelt kunnen we u niet in de praktijk behandelen. Kom niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact op.
We geven u graag meer informatie, klik dan hier.

 

YorBody Fysiotherapie Oudenoord in Fit for Free

Praktijk voor algemene en gespecialiseerde Fysiotherapie zoals manueele therapie en sportfysiotherapie. Ook ‘s avonds open. Deze praktijk is gevestigd in de Fit For Free en en is onderdeel van Fysiotherapie weerdsingel  één praktijk met 4 locaties en 12 therapeuten.

Wat wij bieden

Op deze locatie werken vier therapeuten die elkaar goed aanvullen. Zij kijken samen met jou  naar wat er aan de hand is en wat je nodig hebt zodat je zo snel mogelijk weer klachtenvrij dat kan doen wat je belangrijk vindt. Bijvoorbeeld sporten, werken, huishouden of studeren. Goede kennis en gedegen behandeling staan voorop. We werken niet alleen met jou aan je klachten maar kijken ook naar de oorzaak. We  leren je hoe je in de toekomst deze klachten kunt opvangen of voorkomen.

 • Behandeling, advies en begeleiding
 • Algemene fysiotherapie
 • Manuele Therapie
 • Sportfysiotherapie
 • Medical Taping
 • Dry Needling

Dankzij de Fit For Free faciliteiten hebben we veel extra mogelijkheden en zijn we gespecialiseerd op het vlak van:

 • Medische training
 • Orthopedische revalidatie (na operaties)
 • Sport training en sport revalidatie

Weet je niet wat er aan de hand is of twijfel je of onze fysiotherapie je verder kan helpen? Maak dan een afspraak voor een GRATIS en vrijblijvende Blessure check van 15 minuten.

Alle voordelen op een rij

 • Gratis blessure check mogelijk
 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime openingstijden
 • Rolstoeltoegankelijk
 • We maken gebruik van het grote en zeer goed uitgeruste fitness centrum, met 1600m² aan trainingsapparatuur, functionele zone en doelgroepenruimte
 • Ook voor niet leden van Fit For Free

Praktisch

 • Als je binnenkomt meld je dan bij de receptionist(e) van Fit4Free. Zij laten je door de draaipoort. Ben je lid van Fit For Free dan kunt je met je pas door de draaipoort.
 • Daar kan je plaats nemen aan de tafel of op een van de banken. Je therapeut komt je op de afgesproken tijd ophalen.
 • Zo nodig kan je eerst van de kleedkamers gebruik maken om je om te kleden in sportkleding.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor je polisvoorwaarden), dan betaal je de behandeling zelf. Je krijgt in de eerste week van de volgende maand de rekening via Fysiofactuur. Let op het kan zijn dat die bij de spam terecht komt.

Ben je niet verzekerd dan berekenen we de volgende tarieven voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Utrecht.

Als je niet verzekerd bent kan je ook gebruik maken van Fysiotegoed. Dan ben je veel voordeliger uit.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord

Waardering: 8.6

Ik ben zeer goed geholpen en hersteld door Ivan Bruinier! Van begin tot einde heeft hij mij geholpen in het gehele traject met de constatering van het probleem, juiste uitleg, massages en adviezen....... Lees meer

geplaatst op 23 november 2020
Waardering: 7.8

Fijne ervaring... Lees meer

geplaatst op 16 januari 2020
Waardering: 9.8

Ik ben superblij met de behandeling door Ivan. Met een nieuwe techniek heeft ie voor elkaar gekregen dat ik vrijwel pijnvrij kan bewegen. Top fysio!... Lees meer

geplaatst op 16 oktober 2019
Waardering: 9.8

Zeer goede en persoonlijke fysio gekregen van Ivan nadat ik een sleutelbeenbreuk had opgelopen. Sneller dan verwacht kon ik mijn arm weer volledig gebruiken!... Lees meer

geplaatst op 1 oktober 2019

Ons team

Ivan Bruinier
Fysiotherapie

Mijn naam is Ivan Bruinier en werk sinds mei 2014 parttime als fysiotherapeut bij Yorbody Fysiotherapie in Utrecht-Oudenoord. Voor mijn opleiding fysiotherapie heb ik in 2002 de ALO (Academie Lichamelijke opvoeding) afgerond in Zwolle. Vandaar ook mijn affiniteit met sport en beweging. Na een aantal jaar als sportdocent gewerkt te hebben ben ik bedrijfskunde gaan studeren en heb ik mijn diploma behaald in 2008. Toch merkte ik dat ik meer energie haal uit het begeleiden en werken met “de bewegende mens”. Vandaar mijn keuze om fysiotherapie te gaan studeren.Naast mijn werk als fysiotherapeut werk ik als freelance personal trainer waar ik mijn cliënten aan huis train en begeleid. Als ik niet aan het werk ben zoek ik mijn ontspanning in de fitnesszaal en kom ik uit in de eredivisie beachvolleybal waar ik toernooien speel langs de Nederlandse kust of in de grote steden.Bewegen helpt de gezondheid van de mens te herstellen en te behouden. Ik behandel  en begeleid u zodat u minder klachten heeft en weer  beter kunt bewegen.. Doordat wij gebruik kunnen maken van de goede trainingsfaciliteiten van Fit for Free zijn snelle resultaten gegarandeerd.

Aanwezigheid Ivan
 • Dinsdag 17.30 - 22.00
 • Woensdag 12.00 -17.00
 • Donderdag 11.00 - 17.00
 • Vrijdag 15.00 - 19.00

BIG: 39918314104

Jolanda de Bruijn
Fysiotherapie

Mijn naam is Jolanda en ik ben sinds 2015 werkzaam bij Fysiotherapie Weerdsingel West. Het ontstaan van klachten komt vaak door de verstoring tussen wat je doet en wat je lichaam aankunt. In mijn behandeling richt ik me vooral op het herstellen van de balans tussen belasting en belastbaarheid. Dit doe ik door het geven van adviezen en oefeningen. Hierbij let ik er ook op hoe we ervoor kunnen zorgen dat de kans op recidieven (het terugkeren van de klachten) verkleint.

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en effectiviteit zowel in mijn werk bij Fysiotherapie Weerdsingel West als in mijn werk wat ik doe als interne auditor. Hierbij bezoek ik fysiotherapiepraktijken om te kijken of hun kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de voor hen  gestelde normen.

Aanwezigheid Jolanda
 • Maandag 13:00-21:00
 • Donderdag 7:30-11:00

BIG: 49062965704

Carlijn Hoogma
Fysiotherapie

Hallo!

Mijn naam is Carlijn, ik ben werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. Na mijn studie fysiotherapie heb ik gewerkt in een (sport)revalidatie praktijk waar ik veel mensen na operatie heb gezien.

Na 2.5 jaar ben ik naar Australië vertrokken voor een master manueel therapie. Daarna heb ik in een particuliere praktijk gewerkt waar ik mijn kennis heb kunnen toepassen op patiënten met langdurige klachten. Ik werk op de Yorbody Utrecht locaties Oudenoord en Europaplein.

Mijn specialiteiten liggen in klachten vanuit een bewegingsbeperking, daarbij kijk ik naar ieder gewricht die een oorzaak zou kunnen zijn van de klacht. Met het gebruik van de nieuwste technieken, probeer ik net dat beetje extra te bieden om het herstel van uw blessure te bevorderen.

Voor de revalidatie na operatie bent u bij mij ook welkom, samen werken naar het oude niveau is een mooi doel!

Buiten het werken haal ik energie uit hardlopen en krachttraining. Met af en toe een georganiseerde loop probeer ik elke keer de grens weer wat te verleggen.

Aanwezigheid Carlijn
 • Dinsdag 8:00-17:00
 • Vrijdag 7:30-15:00

BIG: 19913467904


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Utrecht Oudenoord

YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord YorBody Fysiotherapie Utrecht Oudenoord