YorBody Fysiotherapie Utrecht Kanaleneiland


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Utrecht Kanaleneiland. Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free.

Praktijk voor  algemene  en gespecialiseerde Fysiotherapie  zoals  manueel therapie  en sportfysiotherapie en dryneelding.

Zowel voor leden als niet-leden van Fit For Free.

Deze  praktijk is  onderdeel van Fysiotherapie weerdsingel  één praktijk met  4 locaties.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapieRevalidatie

Ons team

Carlijn Hoogma
Fysiotherapie

Hallo! Mijn naam is Carlijn, ik ben werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. Na mijn studie fysiotherapie heb ik gewerkt in een (sport)revalidatie praktijk waar ik veel mensen na operatie heb gezien. Na 2.5 jaar ben ik naar Australië vertrokken voor een master manueel therapie. Daarna heb ik in een particuliere praktijk gewerkt waar ik mijn kennis heb kunnen toepassen op patiënten met langdurige klachten. Ik werk op de Yorbody Utrecht locaties Oudenoord en Europaplein. Mijn specialiteiten liggen in klachten vanuit een bewegingsbeperking, daarbij kijk ik naar ieder gewricht die een oorzaak zou kunnen zijn van de klacht. Met het gebruik van de nieuwste technieken, probeer ik net dat beetje extra te bieden om het herstel van uw blessure te bevorderen. Voor de revalidatie na operatie bent u bij mij ook welkom, samen werken naar het oude niveau is een mooi doel! Buiten het werken haal ik energie uit hardlopen en krachttraining. Met af en toe een georganiseerde loop probeer ik elke keer de grens weer wat te verleggen.

Aanwezigheid Carlijn
  • Woensdag 13:00-17:00
Joost van Kessel
Fysiotherapeut en Manueel therapeut

Mijn werk is voor mij de ideale combinatie van het contact met mensen en zoeken naar persoonlijke oplossingen en de mogelijkheid om me te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Nadat ik in 2000 ben afgestudeerd als fysiotherapeut heb ik op verschillende plekken werkervaring opgedaan; in het ziekenhuis, het verpleeghuis en in de praktijk. Het behandelen van mensen in de praktijk trok mij daarbij het meest. Sinds november 2001 ben ik werkzaam als therapeut bij Fysiotherapie Weerdsingel. Sport en dans hebben altijd mijn aandacht gehad: van jongs af heb ik veel teamsporten gedaan zoals volleybal, basketbal en Rugby. Ook heb ik 15 jaar acrobatische rock-’n-roll les gegeven en gedanst op nationaal niveau. De laatste jaren houd ik mij bezig met wielrennen met in 2012 als sportief hoogtepunt het zesmaal beklimmen van de Alpe d’Huez op één dag.
In 2006 ben ik afgestudeerd als Manueel therapeut en in 2016 als Master of Science Manueel therapie. Daarnaast ben ik van 2013 tot en met 2016 geschoold in het behandelen door middel van dry needling. Hierbij heb ik de extra module ‘behandeling van hoofd/hals en kaak problemen’ gevolgd. Bij Fysiotherapie Weerdsingel bekijken we de mens als geheel en kijken we naar alle factoren die daarbij een rol spelen. Mijn rol in het team ligt op het vlak van de manuele therapie en dry needling. De eerste richt zich met name op bewegelijkheid van gewrichten en houding en de tweede op het verminderen van lokale spierspanning met uitstralende pijn.

Aanwezigheid Joost
  • Dinsdag 13:00-17:00
  • Vrijdag 13:00-17:00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
locatie-foto locatie-foto locatie-foto