YorBody Fysiotherapie Utrecht Kanaleneiland


Informatie

Corona informatie

Ook tijdens deze lockdown mogen en kunnen we u nog steeds behandelen in de praktijk. Helaas moeten de fitnesscentra sluiten en helaas geeft Fit4Free geen toestemming om onze praktijk ruimte te gebruiken. Gelukkig kunnen we u nog wel de zorg bieden die u nodig heeft op de Locatie Weerdsingel en de locatie Europaplein. Van 15 december tot in ieder geval 19 januari 2021 vinden alle behandelingen daar plaats.

Om u veilig en verantwoord te behandelen treffen we voorzorgsmaatregelen. We vragen u om daarbij te helpen. Zo dragen we samen bij aan de best mogelijke zorg op een verantwoorde manier.
Bij behandeling in de praktijk neemt u dan een handdoek en een mondkapje mee.

Als u verkoudheidsklachten heeft, u ziek bent of zich benauwd voelt kunnen we u niet in de praktijk behandelen. Kom niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact op.
We geven u graag meer informatie, lees dat hier.

YorBody Fysiotherapie Kanaleneiland in Fit for Free

Praktijk voor algemene en gespecialiseerde Fysiotherapie zoals manuele therapie en sportfysiotherapie. Ook ‘s avonds open. Deze praktijk is gevestigd in de Fit For Free en is onderdeel van Fysiotherapie Weerdsingel één praktijk met 4 locaties en 12 therapeuten.

Wat we bieden

Op deze locatie werken Titus en Patrick twee therapeuten die elkaar goed aanvullen. We kijken samen met jou  naar wat er aan de hand is en wat je nodig hebt zodat je zo snel mogelijk weer klachtenvrij dat kan doen wat je belangrijk vindt. Bijvoorbeeld sporten, werken, huishouden of studeren Goede kennis en gedegen behandeling staan voorop. We werken niet alleen met jou aan je klachten maar kijken ook naar de oorzaak en leren je hoe je in de toekomst deze klachten kunt opvangen of voorkomen.

 • Behandeling, advies en begeleiding
 • Algemene fysiotherapie
 • Manuele Therapie

Dankzij de Fit for Free hebben we veel extra mogelijkheden en zijn we gespecialiseerd op het vlak van

 • Medische training
 • Orthopedische revalidatie (na operaties)
 • Sport training en sport revalidatie

Weet je niet wat er aan de hand is of twijfel je of onze fysiotherapie je verder kan helpen?  Maak dan een afspraak voor een GRATIS  en vrijblijvende Blessure check van 15 minuten

Alle voordelen op een rij

 • Gratis blessure check mogelijk
 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime openingstijden
 • Gratis parkeren
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Ruime lichte behandelkamer
 • We maken gebruik van het grote en zeer goed uitgeruste fitness centrum, met 1600m² aan trainingsapparatuur, functionele zone en doelgroepenruimte
 • Ook voor niet leden van FitForFree

Praktisch

 • De behandelkamer bevindt zich in de gang van de Fit For Free. Je kan daar plaats nemen op de witte stoelen. Je therapeut komt je op de afgesproken tijd op halen.
 • Zo nodig kan je eerst van de kleedkamers gebruik maken om je om te kleden in sportkleding.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor je polisvoorwaarden), dan betaal je de behandeling zelf. Je krijgt in de eerste wek van de maand de rekening via Fysiofactuur. Let op het kan zijn dat die bij de spam terecht komt.

Ben je niet verzekerd dan berekenen we de volgende tarieven voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Utrecht.

Als je niet verzekerd bent kan je ook gebruik maken van Fysiotegoed. Dan ben je veel voordeliger uit.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapieRevalidatie

Ons team

Titus Schoffelen
Fysiotherapie

Het belangrijkste aspect van mijn werk is het begrijpen van de mensen die bij mij komen. Niet alleen wil ik begrijpen wat pijn doet en hoe lang dat al zo is, ik wil ook begrijpen hoe iemand met zijn klacht om gaat en wat voor persoon iemand is. Veel van de klachten die ik zie zijn al wat langer aanwezig. Dit maakt dat het steeds minder belangrijk is op welke structuur je pijn geeft, maar waarom gaat die pijn niet weg door natuurlijk herstel.

Mijn expertise ligt met name bij aanhoudende klachten rond de wervelkolom, schouders en heup/knie en hoofdpijnklachten. Ik ben opgeleid als manueel therapeut en ben me steeds meer gaan richten op behandelingen die zich richten op beweeggedrag en alles wat dit beïnvloedt.

In hardlopen en fietsen kan ik mijn energie echt kwijt, maar laad ik ook enorm op. Ik woon op de utrechtse heuvelrug, een ideale plek om te lopen en fietsen. Ook is het een heerlijke plek om met mijn gezin te wonen.

Ik kom oorspronkelijk uit het noorden. De afgelopen 8 jaar heb ik gewerkt in Driebergen en nu bij Yorbody Utrecht. Doordat we met een groot en divers team zijn gebruiken we elkaars expertise om optimale zorg te kunnen bieden. Dit maakt mijn werk nog leuker.

Aanwezigheid Titus
 • Dinsdag 9:30-13:30
 • Vrijdag 8:00-12:30

BIG: 09055052204


Afspraak maken

Laden...