YorBody Fysiotherapie Utrecht Kanaleneiland


Informatie

YorBody Fysiotherapie Kanaleneiland in Fit for Free

Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free. Praktijk voor  algemene en gespecialiseerde Fysiotherapie zoals manueel therapie en sportfysiotherapie. Ook ‘s avonds open.
Deze  praktijk is  onderdeel van Fysiotherapie Weerdsingel één praktijk met 4 locaties.

 • De ingang bevindt zich aan de voorzijde van het winkelcentrum en u kan indien nodig gebruik maken van de lift naar de 1e verdieping. Als fysiotherapeut raden wij u natuurlijk aan om zo mogelijk altijd de trap te nemen.
 • Bij aankomst in de hal bevindt de fysiotherapie behandelruimte zich direct na de schuifdeuren aan de linkerzijde. Als u een afspraak heeft voor een behandeling heeft kunt u plaatsnemen op een van de stoelen bij de fysiotherapie ruimte. De fysiotherapeut zal u dan op het afgesproken tijdstip komen halen.
 • Komt u voor training of revalidatie dan kunt u doorlopen voorbij de balie van de Fit for Free, en mag u vast beginnen met uw warming up zoals afgesproken met uw fysiotherapeut.

Dankzij 3 locaties in grote fitnesscentra kunnen we nu nog beter met u trainen zodat u sneller hersteld van uw klachten en herhaling voorkomt.  Eén locatie is honderd meter van de praktijk gevestigd in FitForFree en heet YorBody Oudenoord. De tweede locatie is gevestigd in Basic Fit en heet YorBody Europaplein, de derde locatie is gevestigd in in FitForFree en heet YorBody Kanaleneiland. Naast de volledig ingerichte behandelkamers maken we gebruik van alle faciliteiten van de grote en zeer goed uitgeruste fitness centra.

 • Grote fitness zalen van over 1600 m²;
 • Functionele zone;
 • Doelgroepen ruimte;
 • Als u daar de voorkeur aan geeft kan de behandeling ook altijd plaats vinden op de locatie Weerdsingel West. Daar hebben we een oefenruimte  van 30 m2 met professionele inrichting en apparatuur, waar we individuele training en groepstraining aan kleine groepen geven.

Deze locaties zijn bijzonder geschikt voor:

 • medische training;
 • orthopedische revalidatie (na operaties);
 • sport training en sport revalidatie.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Utrecht.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistSportfysiotherapieRevalidatie

Ons team

Titus Schoffelen
Fysiotherapie

Het belangrijkste aspect van mijn werk is het begrijpen van de mensen die bij mij komen. Niet alleen wil ik begrijpen wat pijn doet en hoe lang dat al zo is, ik wil ook begrijpen hoe iemand met zijn klacht om gaat en wat voor persoon iemand is. Veel van de klachten die ik zie zijn al wat langer aanwezig. Dit maakt dat het steeds minder belangrijk is op welke structuur je pijn geeft, maar waarom gaat die pijn niet weg door natuurlijk herstel.

Mijn expertise ligt met name bij aanhoudende klachten rond de wervelkolom, schouders en heup/knie en hoofdpijnklachten. Ik ben opgeleid als manueel therapeut en ben me steeds meer gaan richten op behandelingen die zich richten op beweeggedrag en alles wat dit beïnvloedt.

In hardlopen en fietsen kan ik mijn energie echt kwijt, maar laad ik ook enorm op. Ik woon op de utrechtse heuvelrug, een ideale plek om te lopen en fietsen. Ook is het een heerlijke plek om met mijn gezin te wonen.

Ik kom oorspronkelijk uit het noorden. De afgelopen 8 jaar heb ik gewerkt in Driebergen en nu bij Yorbody Utrecht. Doordat we met een groot en divers team zijn gebruiken we elkaars expertise om optimale zorg te kunnen bieden. Dit maakt mijn werk nog leuker.

Aanwezigheid Titus
 • Dinsdag 9:30-13:30
 • Vrijdag 8:00-12:30

BIG: 09055052204

Patrick Sebazungu
Fysiotherapie

Mijn naam is Patrick Sebazungu en ik ben sinds 2018 werkzaam bij Yorbody Fysiotherapie. Tijdens mijn studie werd bevestigd dat sportfysiotherapie mij het meest aanspreekt. Vandaar dat ik mijn afstudeerstage in een sportpraktijk heb afgerond. Aan de hand van diverse oefeningen probeer ik de revalidatie voorspoedig te laten verlopen. Daarnaast ben ik ook altijd op zoek naar de nieuwste behandelmethoden om vanuit een ander perspectief de patiënten te helpen.

Mijn specialiteit is kracht- en core stability training. In mijn vrije tijd ga ik graag fitnessen en hecht ik waarde aan een gezonde leefstijl. Ik geloof dat bewegen belangrijk is voor lichamelijke- en mentale gezondheid. Mocht u problemen ondervinden bij het bewegen dan help ik u graag uw oude niveau te bereiken en misschien zelfs een stukje hoger.

Aanwezigheid Patrick
 • Maandag 16:00-20:00
 • Donderdag 8:00-13:00

BIG: 59925302004


Afspraak maken

Laden...