YorBody Fysiotherapie Rotterdam Kralingen


Informatie

Welkom bij Yorbody fysiotherapie Kralingen Rotterdam,

 

Ervaart u klachten aan de rug tijdens staan, liggen of tillen? Ervaart u problemen tijdens het sporten aan de knie, rug of schouder? Heeft u een slijmbeurs ontsteking? Onze Yorbody fysio in de Basic-Fit 1e Jerichostraat helpt u graag. De fysiotherapie behandeling kan dan bestaan uit mobiliseren, massage, oefeningen en advisering. Onze Yorbody fysio Kralingen Rotterdam doet er met u alles aan om de klachten te verhelpen. Fysiotherapie is een effectieve manier om uw klachten te verhelpen.

 

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het preventief en curatief behandelen van veel voorkomende blessures in de sportschool. Tijdens het trainen in de sportschool kunnen er kleine ongemakken ontstaan waardoor sporters een tijdje uit de roulatie kunnen zijn. Bij Yorbody fysiotherapie Kralingen Rotterdam mogen wij ons door onze praktijken binnen de muren van sportscholen DE FITNESS-FYSIO noemen.

Wij zijn beschikbaar voor u op 9 locaties in Rotterdam voor onze GRATIS preventie-check en GRATIS blessure-check. Kijk voor een locatie bij u in de buurt!

Onze fysio’s Wouter, Ryan en David hopen u te mogen helpen met uw behandeldoel en wens!

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapie

Ons team

Frank le Loux
Fysiotherapie

Frank le Loux is sinds 25-05-2016 werkzaam op de locatie YorBody Rotterdam-de kuip en Rotterdam-kralingen

Aanwezigheid Frank
  • Dinsdag 09.00 - 19-00
  • Woensdag 15.00 - 21.00
  • Donderdag 15.00 - 19.00
  • Vrijdag 09.00 - 13.00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
locatie-foto