YorBody Fysiotherapie Nijmegen-Jonkerbos


Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapieSportmassageMedical TapingTriggerpoint TherapieTriggerpointRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Nijmegen-Jonkerbos

Waardering: 10

Esther is een hele kundige fysio. Naast fysio therapeut kijkt ze ook verder dan de klachten. Ze heeft een holistische benadering en heeft echt volledige aandacht voor je. Ik ben enorm goed geholpen...... Lees meer

geplaatst op 11 april 2019
Waardering: 9.2

Ben erg fijn geholpen, aan te raden, ook handig omdat het in de sportschool zit waar ik regelmatig kom!... Lees meer

geplaatst op 4 april 2019
Waardering: 9.0

Spontaan, vriendelijk. Vraagt bij elke afspraak hoe het gaat en neemt klachten direct mee in de behandeling. Geeft goed advies mee... Lees meer

geplaatst op 27 maart 2019
Waardering: 8.8

In het begin kwam de fysiotherapeut aan huis wat prettig was omdat ik niet mobiel was. Zodra het mogelijk was ging ik zelf naar de praktijk. De praktijk is gevestigd in een sportschool waardoor ik...... Lees meer

geplaatst op 15 februari 2019

Ons team

Esther van Son
Algemeen Fysiotherapeut

Mijn naam is Esther van Son, fysiotherapeut en praktijkeigenaar van YorBody Fysiotherapie Nijmegen Jonkerbos en Kerkenbos.  Het is mijn missie om jou te helpen bij het herstel van het lichaam als er klachten zijn aan spieren, pezen en gewrichten. Hierdoor kun je (weer) blijven doen wat belangrijk voor jou is.

Samen met jou kijk ik naar het gehele lichaam, gewoonten, lifestyle en hoe dit de klachten beïnvloedt. Ik vind het belangrijk om, samen met jou, te komen tot de beste behandeling voor uw beweegklachten. Een behandeling op jouw lijf geschreven en een persoonlijke benadering, daar sta ik voor!

Eerder heb ik specialisaties gedaan in Dry Needling en psychosomatische fysiotherapie. Spierklachten behandel ik o.a.met triggerpoint- en cuppingtherapie. Cupping is daarnaast ook goed voor het behandelen van littekenweefsel!

Daarnaast ben ik Oedeemfysiotherapeut i.o., en ben ik specialist in Aqua lymphatic Therapy, een vorm van oefentherapie in het water, speciaal voor mensen met oedeemklachten.

Voor particulieren, bedrijven en instellingen ben ik tevens in te zetten als werkplekonderzoeker en ergonomisch adviseur.

Voor info of een afspraak: mail naar naar Kerkenbos@yorbody.nl (voor de locatie Kerkenbos); Jonkerbos@yorbody.nl (voor de locatie Jonkerbos of bel met 06-4358 1497.

Aanwezigheid Esther
  • Maandag 9.00-13.00
  • Dinsdag 8.30-19.00
  • Woensdag 8.30-22.00
  • Donderdag 8.30-22.00
  • Vrijdag 9.00 - 18.00
  • Zaterdag Afwezig
  • Zondag Afwezig

BIG: 99920677104


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Nijmegen-Jonkerbos