YorBody Fysiotherapie Nijmegen Jonkerbos


Informatie

Vind ons in de Basic-Fit op Weg door Jonkerbos 26 te Nijmegen

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Nijmegen Jonkerbos.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapieSportmassageMedical TapingTriggerpoint TherapieTriggerpointRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Nijmegen Jonkerbos

Waardering: 9.5

Was allemaal prima... Lees meer

geplaatst op 6 januari 2020
Waardering: 10

Na een ontsteking in mijn knie kon ik amper lopen, traplopen door de knieen en hardlopen. dit hinderde mij enorm in mijn werk met kinderen en in het dagelijks leven. na zeer goed advies en een aantal...... Lees meer

geplaatst op 22 november 2019
Waardering: 10

Esther is een hele kundige fysio. Naast fysio therapeut kijkt ze ook verder dan de klachten. Ze heeft een holistische benadering en heeft echt volledige aandacht voor je. Ik ben enorm goed geholpen...... Lees meer

geplaatst op 9 april 2019
Waardering: 9.2

Ben erg fijn geholpen, aan te raden, ook handig omdat het in de sportschool zit waar ik regelmatig kom!... Lees meer

geplaatst op 3 april 2019

Ons team

Esther van Son
Algemeen Fysiotherapeut

Mijn naam is Esther van Son, fysiotherapeut en praktijkeigenaar van YorBody Fysiotherapie Nijmegen Jonkerbos. In het verleden ben ik jarenlang werkzaam geweest in het (paramedisch) hoger beroepsonderwijs  als docent, onderwijskundige, werkplekonderzoeker en ergonomisch adviseur.

Als fysiotherapeut werk ik vanuit een holistische visie op het lichaam, bewegen en gezondheid.  Ik kijk naar het gehele lichaam, gewoonten, lifestyle en hoe dit jouw klachten beïnvloedt. Een behandeling 'op maat' en een persoonlijke benadering, daar sta ik voor!

Specialisaties: triggerpoint/dry needling, behandeling van claudicatio intermittens (aangesloten bij Claudicationet), leefstijlcoaching, cuppingtherapie (ook voor littekenbehandeling). Daarnaast ben ik lymfoedeemtherapeut i.o. (methode Caseley Smith).

Voor info of een afspraak: mail naar Jonkerbos@yorbody.nl  of bel 06-4358 1497

Aanwezigheid Esther
  • Maandag 8.30-14.00
  • Dinsdag 8.30-19.00
  • Woensdag 8.30-21.00
  • Donderdag Afwezig
  • Vrijdag 8.30 - 18.00
  • Zaterdag Afwezig
  • Zondag Afwezig

BIG: 99920677104


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Nijmegen Jonkerbos