YorBody Fysiotherapie Amsterdam Nieuw Sloten (Berlaarstraat)


Informatie

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Nieuw Sloten

De faciliteiten die wij aanbieden om gezond gedrag te stimuleren bestaan uit twee behandelkamers, een oefenzaal met cardio/kracht apparatuur van Technogym en functional fitness. YorBody Fysiotherapie stimuleert gezond gedrag ook na een behandeltraject door middel van fitness onder begeleiding van een medisch sportbegeleider, met meerdere sport uren die worden afgestemd op de patiënt. YorBody Fysiotherapie Amsterdam is de fysiotherapeut van Amsterdam Nieuw Sloten. YorBody Fysiotherapie Nieuw Sloten heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Benieuwd naar de verschillende soorten behandelingen? Lees het hier.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam Nieuw Sloten.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieSportfysiotherapieSportmassageMedical TapingRevalidatie

Ons team

Stephanie Albers
Fysiotherapie

Mijn naam is Stephanie Albers, ik ben sinds 2012 fysiotherapeut en sinds 2020 Master Manueeltherapeut. Ik werk ruim 7 jaar met alle plezier in de praktijk op de Berlaarstraat in Nieuw Sloten. Ik ben gespecialiseerd in rug- en nekklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Daarnaast heb ik scholing gevolgd in revalidatie na een trauma en zit ik het Netwerk Traumarevalidatie Nederland van Amsterdam UMC. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met orthopedische revalidaties. Ik vind het belangrijk om een goede band en samenwerking te hebben met mijn patiënten. Ik vind het een uitdaging om mijn patiënten tevreden te zien en te kunnen helpen bij het behalen van hun behandeldoelen.

Aanwezigheid Stephanie

BIG: 39915840504

Sjaak Holla
Fysiotherapie

Sinds 1984 werk ik als fysiotherapeut. Sinds 1990 als manueel therapeut waarbij ik alleen nek en rug klachten behandel. In 1992 richtte ik  Fysiotherapie Nieuw Sloten op. Manuele therapie is  een prachtig vak waarbij je de tijd hebt om de klachten zorgvuldig in kaart te brengen en daarna goed kunt coachen. Als manueel therapeut sta je dicht bij de patiënt, je hebt de tijd, raakt de mensen aan en ziet ze persoonlijk een aantal keren terug. Mijn sporten zijn tennis, padellen, racefietsen en hardlopen.

Aanwezigheid Sjaak

BIG: 09033902204

Mike Potemans
Fysiotherapie

Mijn naam is Mike Potemans. Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Utrecht als algemeen fysiotherapeut. Ik heb altijd veel gesport, vooral basketbal stond op de voorgrond en ben de laatste jaren ook bezig met braziliaans jiu jitsu. Door mijn sportachtergrond weet ik hoe belangrijk het is om vrij te kunnen bewegen en hoe vervelend het is als dit even niet lukt. Er is voor mij niets mooier dan mensen weer in beweging krijgen. Bij mij kunt u goed terecht met sportblessures en bij orthopedische revalidatie.

Ik werk graag met u samen om de best passende en meest effectieve behandelmethode te vinden, hierbij vind ik uw ideeën, gedachtes en ervaringen erg belangrijk.

Aanwezigheid Mike

BIG: 19927597004

Albert Tierie
Masseur

Goedendag, mijn naam is Albert Tierie. Ik ben werkzaam op de praktijk Nieuw Sloten.

Aanwezigheid Albert

Afspraak maken

Laden...