YorBody Fysiotherapie Eindhoven


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Eindhoven! Wij zijn gevestigd binnen de Basic-Fit aan de Aalsterweg 135, 5644 RA Eindhoven.

Het team van YorBody Fysiotherapie Eindhoven Aalsterweg bestaat uit 2 fysiotherapeuten, die deskundig zijn op het gebied van bedrijfsfysiotherapie, sportrevalidatie, manuele technieken, dry needling, medische fitness, longrevalidatie en ademhalingstherapie. Ons doel is om voor iedereen, jong en oud, met persoonlijke aandacht en begeleiding optimaal bewegend functioneren mogelijk te maken.
Wij behandelen patienten met klachten bij dagelijks terugkerende activiteiten. De klachten kunnen sport-, werk- of stress-gerelateerd zijn. Dit kan het geval zijn bij rug-en nekklachten, knieklachten, revalideren na een operatie, longproblematiek, etc. Deze klachten kunnen zowel accuut als chronisch van aard zijn.
Onderdeel van de behandeling is het activeren, begeleiden en adviseren van de patient, zodat de activiteiten weer zonder problemen kan worden hervat.
We kunnen daarvoor de faciliteiten van Basic-Fit gebruiken, zoals technogym kracht-en cardio apparatuur en functional training.  Tevens hebben we een behandelruimte waar we de mensen manueel kunnen behandelen.  Indien noodzakelijk kunnen we thuis behandelen.
Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistRugspecialistSportmassageMedical TapingRevalidatie

Ons team

Frank Willekes
Fysiotherapie

Mijn naam is Frank Willekes en sinds 1992 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hoge School West-Brabant, nu Avans geheten te Breda.
In de afgelopen jaren heb ik mij verder bekwaamd in het leren doorgronden van het menselijk lichaam. Ik heb onder andere Osteopathie, manuele therapie en dryneedling gestudeerd.
Tevens ben ik als docent fysiotherapie 10 jaar aan Fontys, university of applied science verbonden geweest.
In de huidige setting van Yorbody Fysiotherapie, kan ik mijn passie voor sport op een optimale manier uit oefenen. Deze passie ontstond al op vroege leeftijd, met 8 jaar ben ik begonnen met tennis en voetbal en later kwam hier judo bij.
Ik denk dat ik met mijn ervaring, zowel in de sport als de fysiotherapie, mensen op een adequate en deskundige wijze kan bijstaan in hun fysieke herstel.

Aanwezigheid Frank
  • Maandag 13:00-21:00
  • Dinsdag 16:00-22:00
  • Woensdag 14:00-22:00
  • Donderdag 12:00-20:00
  • Vrijdag 14:00-19:00

BIG: 89038734904

Niels van Oudheusden
Oefentherapie

Mijn naam is Niels van Oudheusden en sinds 2016 afgestudeerd als oefentherapeut aan de Amsterdam university of applied science. In het verleden heb ik bij revalidatie centra gewerkt en bij reguliere fysio/oefentherapie praktijken waar een breed scala aan klachten voorbij kwamen zoals nek/schouder/rug klachten, sportblessures, rughernia (HNP), post operatieve revalidatie etc. Daarnaast heb ik me afgelopen jaren verder gespecialiseerd als slaap oefentherapeut om insomnie en andere slaap gerelateerde problematiek te behandelen, denk hierbij aan moeilijk in slaap vallen, te vroeg wakker worden, vaak wakker worden in de nacht.

Heeft u lichamelijke klachten of vermoed u een ongunstige (werk)houding te hebben?
Neem gerust contact op om een afspraak te maken.
Ook voor in- of doorslaap problemen kunt u gerust langs komen.

Specialisaties:
- Slaap problemen
- Houdings- en bewegingsklachten
- Revalidatie na ongeval / post operatief
- Medical taping
- Oefentherapie

Aanwezigheid Niels
  • Maandag 9:00-17:00
  • Dinsdag 9:00-17:00
  • Woensdag 9:00-17:00
  • Donderdag 9:00-17:00
  • Vrijdag 9:00-17:00

Afspraak maken

Laden...