YorBody Fysiotherapie Eindhoven-Woensel


Informatie

Fysiotherapie Eindhoven-Noord Woensel

YorBody Fysiotherapie Eindhoven Woensel is een praktijk waar eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste zorg op maat op nummer 1 staat. Wij maken gebruik van de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes om onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen. U kunt bij ons terecht voor zowel acute als chronische klachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in rug-, nek en knieklachten. Onze therapeuten behandelen orthopedische-, werkgerelateerde- en sportgerelateerde klachten.fysiotherapie eindhoven noord

Specialisaties therapeuten

Ons team van deskundige fysiotherapeuten heeft veel ervaring met het behandelen van jouw pijnklachten. U kunt bij ons terecht met alle pijnklachten of blessures. Daarnaast zijn onze therapeuten gespecialiseerd in:

 • Rugklachten
 • Knie klachten
 • Schouderproblematiek
 • Nekklachten
 • Revalidatie
 • Medical taping

 

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Eindhoven Woensel

De praktijk bevindt zich in het pand van FitForFree aan de Bisschop Bekkerslaan 4, 5628 RA te Eindhoven. Naast de therapie in de praktijkruimte, bezoeken wij ook aan huis. Daarnaast hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract.

 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime openingstijden
 • Rolstoeltoegankelijk
 • De nieuwste trainingsapparatuur aanwezig

 

VERZEKERING & TARIEVEN

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Eindhoven.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistMedical TapingRevalidatie

Ons team

Rens Noot
Fysiotherapie

Mijn naam is Rens en ik ben fysiotherapeut. Door van jongs af aan veel te sporten is mijn interesse ontstaan voor het menselijk lichaam, bewegen en trainen. Door mijn stages en werkervaring ben ik bekend met (top)sport gerelateerde klachten, knieklachten en nek/rug klachten. Daarnaast vind ik het mooi mijn kennis te kunnen delen en mensen te kunnen helpen bij klachten en blessures.

Heeft u klachten in het dagelijks leven of juist tijdens het sporten? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op via e-mail, telefoon of whatsapp.

Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag, woensdag en vrijdag.

Mijn specialisaties zijn:

- Sportblessures
- Spier- en gewrichtsblessures
- Knieklachten
- Nekklachten
- Hoofdpijn/duizeligheid klachten
- Rugklachten

Aanwezigheid Rens
 • Maandag 8:00-12:00 en 17:00-21:00
 • Woensdag 8:00-12:00 en 17:00-21:00
 • Vrijdag 8:00-14:00

BIG: 79928005004

Jordan van Herk
Fysiotherapie

Mijn naam is Jordan van Herk, ik ben 23 jaar en sinds augustus 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut.

Vanaf kinds af aan ben ik geïnteresseerd in sport en het actief bezig zijn. Verder ben ik een sociale jongen die het liefst onder de mensen is. Sinds 1 december 2020 ben ik actief als fysiotherapeut binnen yorbody fysiotherapie Woensel. Als algemeen fysiotherapeut richt ik mezelf op:

- Rugklachten
- Nekklachten/ hoofdpijnklachten
- Knieklachten
- Medical taping
- Enkel/ hielklachten
- Sportblessures
- Sportblessures

Ondervind u hinder tijdens het bewegen, op sportief vlak of gewoonweg in het dagelijks leven? Dan help ik u graag om uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Ik ben aanwezig op maandag tot en met vrijdag zowel overdag als in de avonduren. Voor het maken van een afspraak of indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 0625150501 of mailen naar jvanherk@yorbody.nl

Aanwezigheid Jordan
 • Dinsdag 8:00-12:00 en 17:00-21:00
 • Donderdag 8:00-12:00 en 17:00-21:00

BIG: 49928342904


Afspraak maken

Laden...