YorBody Fysiotherapie Den Haag Hollands Spoor


Informatie

Fysiotherapie Den Haag

Yorbody Fysiotherapie Den Haag Hollands Spoor is een samenwerking met FysioEffect.nl waarbij je geen tijd verspilt aan symptoombestrijding, maar focust op het aanpakken van de oorzaak.
Onze fysiotherapie heeft een simpel doel: Dat je geen therapie meer nodig hebt.
Kijk, in de wereld van de fysiotherapie zijn er twee manieren om succesvol te worden: zoveel mogelijk behandelingen verkopen, of zo veel mogelijk blessures oplossen. Wij kiezen voor het laatste!

Wij hebben ons gespecialiseerd in dry needling, triggerpoint- en sportfysiotherapie. Onze therapeuten behandelen voornamelijk rug-, knie-, schouder-, orthopedische-, werkgerelateerde-, longproblematische- en sportgerelateerde klachten.

Faciliteiten van YorBody Fysiotherapie Den Haag

De praktijk bevindt zich in het pand van Fit for Free Den Haag Hollands Spoor. Naast de therapie in de praktijkruimte behandelen wij ook aan huis. YorBody Fysiotherapie Kampen heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

  • Afspraak binnen 24 uur;
  • S’avonds en het weekend geopend;
  • 9+ op zorgkaart;
  • Contracten met alle zorgverzekeraars;
  • Ruime openingstijden;
  • Goede bereikbaarheid;
  • Gratis parkeren;
  • De nieuwste trainingsapparatuur;
Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingSportfysiotherapieSportmassageTriggerpoint TherapieTriggerpointRevalidatie

Ons team

Tim Sluijter
Fysiotherapie

Als kind woonde en speelde ik altijd in een huis waar iedereen kwam om te trainen. Mijn vader is Tai Chi docent. Daarom was het gebruikelijk dat bewegen een onderdeel was van de dagelijkse routine. Als ik 's ochtends wakker werd dan hoorde is het geluid van mijn vader die aan het trainen was.

Na mijn schooltijd moest ik kiezen wat ik wilde gaan studeren en toen bleef dit over: Trainen, Bewegen en dat overdragen aan anderen.

Mijn passie als fysiotherapeut komt voort uit dat 'oer’ gevoel dat je kan hebben als je, aan het spelen bent met een beweging, of de kick die je kan hebben als het lukt om door te groeien.

Ik heb een holistische benadering in mijn therapie niet zwevend maar concreet en meetbaar. Ik help je graag verder pijnvrij te bewegen en blessurevrij door te groeien. Tot in de praktijk!

Aanwezigheid Tim

BIG: 9925371904


Afspraak maken

Laden...