YorBody Fysiotherapie Den Bosch


Informatie

Yorbody Fysiotherapie en triggerpointtherapie biedt u eerlijke en betrouwbare zorg voor uw lichaam. Bij Yorbody Fysiotherapie geloven wij in een combinatie van functioneel trainen en manuele behandeltechnieken zoals triggerpointtherapie en dry needling.

Wij, YorBody Fysiotherapie Den Bosch, zijn gespecialiseerd in spiergerelateerde klachten of dysfuncties. Door middel van triggerpointtherapie en dry needling zorgen wij dat spieren optimaal kunnen herstellen en dat pijnklachten verdwijnen. In combinatie met de juiste manier van oefenen en insturen van het desbetreffende gewricht kunnen pijnklachten op langere termijn verminderen en zelf helemaal verdwijnen.

Bent u geïnteresseerd? of wilt u een afspraak maken voor een behandeling, neem dan gerust contact met ons op.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Rens de Jong
Fysiotherapeut

Ik ben Rens de Jong, geboren en opgegroeid in Den Bosch. Ik heb de opleiding fysiotherapie afgerond bij Thim van der Laan in Nieuwegein. Mijn passie voor het vak is op jonge leeftijd ontstaan toen ik vaak in de turnzaal te vinden was en op landelijk niveau wedstrijden deed. Als ik klachten had zorgde de fysiotherapeut  ervoor dat ik snel weer op de been was en ik mijn sport pijnvrij kon beoefenen. Dat wilde ik ook! Tijdens de opleiding heb ik een minor psychosomatiek en manuele therapie gevolgd. Ook heb ik een stage in China mogen lopen. Mijn interesses binnen het vak zijn sport-gerelateerde klachten, fitnessbegeleiding en wervelkolom problematiek. Ook heb ik affiniteit met triggerpoint therapie. Ik ben afgestudeerd op een literatuurstudie naar het effect van dry needling bij nekklachten. Ik ben gedreven, proactief, en altijd in voor een praatje!

Aanwezigheid Rens
  • Dinsdag 9:00-12:00 (Later op afspraak)
  • Woensdag 9:00-12:00 (Later op afspraak)
  • Vrijdag 9:00-12:00 (Later op afspraak)
Lars Kosters
Fysiotherapie

Mijn naam is Lars Kosters en ben woonachtig in Dreumel, een klein gemoedelijk dorpje aan de Waal. Als fysiotherapeut ligt mijn passie bij het begeleiden van mensen met lichamelijke klachten,  met sporten of het weer in beweging komen aangezien onderzoek laat zien dat beweging een postieve invloed heeft op het herstel van klachten. Met mijn specialisatie in Dry needling en triggerpointtherapie behandel ik vage lage rugklachten, beenklachten, armklachten of zelf hoofdpijnklachten. Daarnaast werkt beweging of sport als preventie voor uw eigen lichaam, hierbij kunt u denken aan het minder snel ontwikkelen lichamelijke klachten. Beweging is tevens goed voor uw geest en houdt het u fit en vitaal!!! Zelf ben ik fanatiek sporter. Ik stap regelmatig op mijn wielrenfiets, loop graag hard en speel een aardig balletje tennis! Daarnaast moutainbike ik in de wintermaanden in de bossen. Gezien mijn passie voor sport en lichaamsbeweging lijkt het mij een enorm leuke uitdaging om de mensen weer op een gezonde manier te laten bewegen. Daarnaast is het plezier hebben in bewegen erg belangrijk. Mijn werkervaring uit de sportschool wil ik graag gebruiken om met de mensen aan de slag te gaan en klachten te verminderen. Vanuit ervaring weet ik dat dit de perfecte combinatie is om de behandeling te laten slagen. Bent u geïnteresseerd? of wilt u een afspraak maken voor een behandeling, neem dan gerust contact met mij op.  

Aanwezigheid Lars
  • Maandag 09.00 - 20.00
  • Dinsdag op afspraak
  • Woensdag op afspraak
  • Donderdag 09.00 - 20.00
  • Vrijdag op afspraak
  • Zaterdag 09.00 - 13.00

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
locatie-foto locatie-foto locatie-foto locatie-foto