YorBody Fysiotherapie Den Bosch


Informatie

YorBody Fysiotherapie Den Bosch

Yorbody fysiotherapeut Den Bosch en triggerpointtherapie biedt u eerlijke en betrouwbare zorg voor uw lichaam. Bij Yorbody Fysiotherapie geloven wij in een combinatie van functioneel trainen en manuele behandeltechnieken zoals triggerpointtherapie en dry needling. Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Brederostraat 1 te Den Bosch.

Wij, YorBody Fysiotherapie Den Bosch, zijn gespecialiseerd in spiergerelateerde klachten of dysfuncties. Door middel van triggerpointtherapie en dry needling zorgen wij dat spieren optimaal kunnen herstellen en dat pijnklachten verdwijnen. In combinatie met de juiste manier van oefenen en insturen van het desbetreffende gewricht kunnen pijnklachten op langere termijn verminderen en zelf helemaal verdwijnen.

Wij zijn jouw fysiotherapeut in Den Bosch! Bent u geïnteresseerd? Of wilt u een afspraak maken voor een behandeling, neem dan gerust contact met ons op.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Klanten over YorBody Fysiotherapie Den Bosch

Waardering: 9.3

Prima advies en behandeling.Goede oefeningen meegekregen die het herstel bevorderen.... Lees meer

geplaatst op 9 mei 2019
Waardering: 10

Ik Liep 2 jaar met rugklachten en ik heb foto's laten maken in het ziekenhuis. Er was niets te zien. Ik ben 1,5jaar onder controle geweest bij een ostheophaat en 1 jaar bij een chiropractor. Ook...... Lees meer

geplaatst op 7 mei 2019
Waardering: 10

Erg prettige en toegankelijke fysiotherapeut die goed naar mijn klachten luistert en verschillende dingen probeert wanneer ik aangeef dat ik stil sta. Nu ik een paar maanden verder ga gaat het al...... Lees meer

geplaatst op 29 april 2019
Waardering: 8.7

Hele fijne fysio. Luistert goed en veel kennis.... Lees meer

geplaatst op 29 april 2019

Ons team

Rens de Jong
Fysiotherapie

Ik ben Rens de Jong, geboren en opgegroeid in Den Bosch. Ik heb de opleiding fysiotherapie afgerond bij Thim van der Laan in Nieuwegein. Mijn passie voor het vak is op jonge leeftijd ontstaan toen ik vaak in de turnzaal te vinden was en op landelijk niveau wedstrijden deed. Als ik klachten had zorgde de fysiotherapeut  ervoor dat ik snel weer op de been was en ik mijn sport pijnvrij kon beoefenen. Dat wilde ik ook! Tijdens de opleiding heb ik een minor psychosomatiek en manuele therapie gevolgd. Ook heb ik een stage in China mogen lopen. Mijn interesses binnen het vak zijn sport-gerelateerde klachten, fitnessbegeleiding en wervelkolom problematiek. Ook heb ik affiniteit met triggerpoint therapie. Ik ben afgestudeerd op een literatuurstudie naar het effect van dry needling bij nekklachten. Ik ben gedreven, proactief, en altijd in voor een praatje!

Aanwezigheid Rens
  • Dinsdag 9:00-12:00 en 16:00-20:00
  • Donderdag 15:00-20:00

BIG: 09923671604

Lars Kosters
Fysiotherapie

Mijn naam is Lars Kosters en ben woonachtig in Dreumel, een klein gemoedelijk dorpje aan de Waal. Als fysiotherapeut ligt mijn passie bij het begeleiden van mensen met lichamelijke klachten,  met sporten of het weer in beweging komen aangezien onderzoek laat zien dat beweging een postieve invloed heeft op het herstel van klachten. Met mijn specialisatie in Dry needling en triggerpointtherapie behandel ik vage lage rugklachten, beenklachten, armklachten of zelf hoofdpijnklachten. Daarnaast werkt beweging of sport als preventie voor uw eigen lichaam, hierbij kunt u denken aan het minder snel ontwikkelen lichamelijke klachten. Beweging is tevens goed voor uw geest en houdt het u fit en vitaal!!! Zelf ben ik fanatiek sporter. Ik stap regelmatig op mijn wielrenfiets, loop graag hard en speel een aardig balletje tennis! Daarnaast moutainbike ik in de wintermaanden in de bossen. Gezien mijn passie voor sport en lichaamsbeweging lijkt het mij een enorm leuke uitdaging om de mensen weer op een gezonde manier te laten bewegen. Daarnaast is het plezier hebben in bewegen erg belangrijk. Mijn werkervaring uit de sportschool wil ik graag gebruiken om met de mensen aan de slag te gaan en klachten te verminderen. Vanuit ervaring weet ik dat dit de perfecte combinatie is om de behandeling te laten slagen. Bent u geïnteresseerd? of wilt u een afspraak maken voor een behandeling, neem dan gerust contact met mij op.  

Aanwezigheid Lars
  • Maandag 09.00 - 20.00
  • Dinsdag op afspraak
  • Woensdag op afspraak
  • Donderdag 09.00 - 20.00
  • Vrijdag op afspraak
  • Zaterdag 09.00 - 13.00

BIG: 09918740804

Chaya Weekers
Fysiotherapie

Hoi, ik ben Chaya Weekers,  geboren en getogen in Den Bosch. In 2015 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik onder andere ervaring opgedaan in het werken met multiculturele patiënten. Als fysiotherapeut ligt mijn passie bij sport-gerelateerde klachten en ruiterfitheid. Ik ben zelf actief in de paardenbranche en heb daarop aansluitend mijzelf gespecialiseerd in de 'Flexchair' wat onder andere veel gebruikt wordt door ruiters. Daarnaast heb ik de specialisatie 'Dry Needling' wat veel toegepast wordt als ondersteuning van de behandeling voor onder andere nek/schouder klachten, lage rug klachten en klachten aan armen en benen. Naast deze 'tools' om de behandelingen te ondersteunen ben ik graag actief bezig met de patiënt zodat hij/zij zelf ook ervaart dat ons lichaam in staat is om te herstellen, te verbeteren en/of om huidige mogelijkheden te behouden. Ik maak graag een praatje en hoop met mijn enthousiasme mensen te motiveren om samen het gestelde doel of doelen te behalen. Spreekt u dit aan, heeft u een klacht of heeft u vragen, neem dan gerust contact met mij op.

Aanwezigheid Chaya
  • Woensdag 15:00-20:00
  • Vrijdag 9:00-12:00

BIG: 99920410004


Afspraak maken

Laden...