YorBody Fysiotherapie Den Bosch


Informatie

YorBody Fysiotherapie Den Bosch

Yorbody fysiotherapeut Den Bosch en triggerpointtherapie biedt u eerlijke en betrouwbare zorg voor uw lichaam. Bij Yorbody Fysiotherapie geloven wij in een combinatie van functioneel trainen en manuele behandeltechnieken zoals triggerpointtherapie en dry needling. Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Brederostraat 1 te Den Bosch.

Wij, YorBody Fysiotherapie Den Bosch, zijn gespecialiseerd in spiergerelateerde klachten of dysfuncties. Door middel van triggerpointtherapie en dry needling zorgen wij dat spieren optimaal kunnen herstellen en dat pijnklachten verdwijnen. In combinatie met de juiste manier van oefenen en insturen van het desbetreffende gewricht kunnen pijnklachten op langere termijn verminderen en zelf helemaal verdwijnen.

Wij zijn jouw fysiotherapeut in Den Bosch! Bent u geïnteresseerd? Of wilt u een afspraak maken voor een behandeling, neem dan gerust contact met ons op.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Klanten over YorBody Fysiotherapie Den Bosch

Waardering: 9.3

Prima advies en behandeling.Goede oefeningen meegekregen die het herstel bevorderen.... Lees meer

geplaatst op 9 mei 2019
Waardering: 10

Ik Liep 2 jaar met rugklachten en ik heb foto's laten maken in het ziekenhuis. Er was niets te zien. Ik ben 1,5jaar onder controle geweest bij een ostheophaat en 1 jaar bij een chiropractor. Ook...... Lees meer

geplaatst op 7 mei 2019
Waardering: 10

Erg prettige en toegankelijke fysiotherapeut die goed naar mijn klachten luistert en verschillende dingen probeert wanneer ik aangeef dat ik stil sta. Nu ik een paar maanden verder ga gaat het al...... Lees meer

geplaatst op 29 april 2019
Waardering: 8.7

Hele fijne fysio. Luistert goed en veel kennis.... Lees meer

geplaatst op 29 april 2019

Ons team

Rens de Jong
Fysiotherapie

Ik ben Rens de Jong, geboren en opgegroeid in Den Bosch. Ik heb de opleiding fysiotherapie afgerond bij Thim van der Laan in Nieuwegein. Mijn passie voor het vak is op jonge leeftijd ontstaan toen ik vaak in de turnzaal te vinden was en op landelijk niveau wedstrijden deed. Als ik klachten had zorgde de fysiotherapeut  ervoor dat ik snel weer op de been was en ik mijn sport pijnvrij kon beoefenen. Dat wilde ik ook! Tijdens de opleiding heb ik een minor psychosomatiek en manuele therapie gevolgd. Ook heb ik een stage in China mogen lopen. Mijn interesses binnen het vak zijn sport-gerelateerde klachten, fitnessbegeleiding en wervelkolom problematiek. Ook heb ik affiniteit met triggerpoint therapie. Ik ben afgestudeerd op een literatuurstudie naar het effect van dry needling bij nekklachten. Ik ben gedreven, proactief, en altijd in voor een praatje!

Aanwezigheid Rens
  • Dinsdag 9:00-12:00 en 16:00-20:00
  • Donderdag 15:00-20:00

BIG: 09923671604

Herman van Hazendonk
Fysiotherapie

Mijn naam is Herman van Hazendonk en woon in Beesd. Mijn opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd bij Thim van der Laan in Utrecht, daarnaast ben ik ook gecertifieerd massagetherapeut aangesloten bij de BATC. Ik heb een brede maatschappelijk achtergrond van uitgezonden beroepsmilitair tot fysiotherapeut werkzaam in de USA en heb daarnaast nog tal van werkzaamheden uitgevoerd naast mijn beroep als fysiotherapeut. Door deze achtergrond kan ik me beter verplaatsen in mensen en mijn ervaringen meenemen als onderdeel van een behandeling of advies. Als fanatiek sporter heb ik een passie voor het hele bewegingsapparaat maar ik ben ook allround ingesteld, van hoofdpijnklachten, revalidatie tot enkel blessures. Samen op zoek gaan om de balans in je lichaam te herstellen dat is de uitdaging in plaats van een strijd tegen het lichaam. Verder ben ik erg geïnteresseerd in voeding en voedingssupplementen en hun impact op de gezondheid van de mens, op het moment volg ik een HBO opleiding als voedingsdeskundige om mijn huidige kennis een degelijke achtergrond te geven. Bent u op zoek naar een gedreven deskundig fysiotherapeut met levenservaring voor een oriënterend gesprek, advies of behandeling? Neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer.

Aanwezigheid Herman
  • Maandag 8:00-21:00
  • Donderdag 8:00-16:00

BIG: 69033794204

Chaya Weekers
Fysiotherapie

Hoi, ik ben Chaya Weekers,  geboren en getogen in Den Bosch. In 2015 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik onder andere ervaring opgedaan in het werken met multiculturele patiënten. Als fysiotherapeut ligt mijn passie bij sport-gerelateerde klachten en ruiterfitheid. Ik ben zelf actief in de paardenbranche en heb daarop aansluitend mijzelf gespecialiseerd in de 'Flexchair' wat onder andere veel gebruikt wordt door ruiters. Daarnaast heb ik de specialisatie 'Dry Needling' wat veel toegepast wordt als ondersteuning van de behandeling voor onder andere nek/schouder klachten, lage rug klachten en klachten aan armen en benen. Naast deze 'tools' om de behandelingen te ondersteunen ben ik graag actief bezig met de patiënt zodat hij/zij zelf ook ervaart dat ons lichaam in staat is om te herstellen, te verbeteren en/of om huidige mogelijkheden te behouden. Ik maak graag een praatje en hoop met mijn enthousiasme mensen te motiveren om samen het gestelde doel of doelen te behalen. Spreekt u dit aan, heeft u een klacht of heeft u vragen, neem dan gerust contact met mij op.

Aanwezigheid Chaya
  • Woensdag 15:00-20:00
  • Vrijdag 9:00-12:00

BIG: 99920410004


Afspraak maken

Laden...