YorBody Fysiotherapie Den Bosch


Informatie

YorBody Fysiotherapie Den Bosch

Yorbody fysiotherapeut Den Bosch en triggerpointtherapie biedt u eerlijke en betrouwbare zorg voor uw lichaam. Bij Yorbody Fysiotherapie geloven wij in een combinatie van functioneel trainen en manuele behandeltechnieken zoals triggerpointtherapie en dry needling. Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Brederostraat 1 te Den Bosch.

Wij, YorBody Fysiotherapie Den Bosch, zijn gespecialiseerd in spiergerelateerde klachten of dysfuncties. Door middel van triggerpointtherapie en dry needling zorgen wij dat spieren optimaal kunnen herstellen en dat pijnklachten verdwijnen. In combinatie met de juiste manier van oefenen en insturen van het desbetreffende gewricht kunnen pijnklachten op langere termijn verminderen en zelf helemaal verdwijnen.

Wij zijn jouw fysiotherapeut in Den Bosch! Bent u geïnteresseerd? Of wilt u een afspraak maken voor een behandeling, neem dan gerust contact met ons op.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Den Bosch.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Klanten over YorBody Fysiotherapie Den Bosch

Waardering: 9.7

Direct na de eerste behandeling al veel vooruitgang geboekt, na 3 behandelingen zeker voor driekwart verbeterd. De behandeling precies op de juiste plek aangepakt. Ik ben zeer tevreden... Lees meer

geplaatst op 11 februari 2021
Waardering: 10

Helemaal tevreden met mijn behandelingen, al mijn pijn is weg. Het was een zeer professionele en vriendelijke behandeling. Hartstikke bedankt!... Lees meer

geplaatst op 28 januari 2021
Waardering: 9.3

Ik ben zeer tevreden over de behandelingsmethode van deze fysiotherapeut. Waar ik bij andere fysiotherapeuten veel meer behandelingen kwijt ben zonder resultaat, heb ik bij Amber al na 2...... Lees meer

geplaatst op 29 december 2020
Waardering: 10

Fantastisch geholpen door Herman, zeker in vergelijking met mijn voorgaande ervaringen met fysiotherapie. Na slechts 2 sessies vrijwel geen pijn, waar ik een aantal dagen hiervoor nauwelijks mijn nek...... Lees meer

geplaatst op 22 oktober 2020

Ons team

Herman van Hazendonk
Fysiotherapie

Mijn naam is Herman van Hazendonk en woon in Beesd. Mijn opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd bij Thim van der Laan in Utrecht, daarnaast ben ik ook gecertifieerd massagetherapeut aangesloten bij de BATC.

Ik heb een brede maatschappelijk achtergrond van uitgezonden beroepsmilitair tot fysiotherapeut werkzaam in de USA en heb daarnaast nog tal van werkzaamheden uitgevoerd naast mijn beroep als fysiotherapeut. Door deze achtergrond kan ik me beter verplaatsen in mensen en mijn ervaringen meenemen als onderdeel van een behandeling of advies.

Als fanatiek sporter heb ik een passie voor het hele bewegingsapparaat maar ik ben ook allround ingesteld, van hoofdpijnklachten, revalidatie tot enkel blessures. Samen op zoek gaan om de balans in je lichaam te herstellen dat is de uitdaging in plaats van een strijd tegen het lichaam.

Verder ben ik erg geïnteresseerd in voeding en voedingssupplementen en hun impact op de gezondheid van de mens, op het moment volg ik een HBO opleiding als voedingsdeskundige om mijn huidige kennis een degelijke achtergrond te geven.

Bent u op zoek naar een gedreven deskundig fysiotherapeut met levenservaring voor een oriënterend gesprek, advies of behandeling? Neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer.

Aanwezigheid Herman
  • Maandag 8:00-21:00
  • Donderdag 8:00-21:00

BIG: 69033794204

Amber van Hoek

Even voorstellen: mijn naam is Amber van Hoek, een echte Bosschenaar en een fysiotherapeute vol passie voor het vak. Afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Graag help ik mensen met diverse klachten, van sportblessures tot spanning gerelateerde klachten.

Misschien heb ik een bekend gezicht want de afgelopen jaren heb ik bij Fit For Free gewerkt, daar gaf ik groepslessen en hielp ik mensen met bijvoorbeeld het correct uitvoeren van een oefening.

Zelf ben ik erg sportief, van roeien tot aan crossfit. Door zowel mijn achtergrond als sporter en mijn kennis als fysiotherapeute ben ik goed op de hoogte van hoe het menselijk lichaam werkt en wat wel en niet kan qua belasting. Zo heb ik het nationale Canadese hockeyteam van meiden onder 17 jaar begeleid bij wedstrijden en trainingen tijdens een toernooi hier in Nederland en België.

Al van jongs af aan heb ik diabetes type 1. Dit maakt dat ik al van kleins af aan bezig ben met voeding, wat het met je doet en hoe je hier het meeste uit kan halen. Hierdoor heb ik ook een goed besef van wat ‘ziek’ zijn met je kan doen, waardoor ik me goed kan inleven in verschillende klachten. Mede hierdoor ben ik geïnteresseerd in zowel voeding als sport en wil ik hier graag bij helpen om zo de gezondheidsklachten en medicatie te kunnen reduceren.

Elke dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik aanwezig in de praktijk bij Fit For Free. Met vragen mag je binnenlopen of even contact opnemen: 0643078123, avanhoek@yorbody.nl

Aanwezigheid Amber
  • Dinsdag 8:00-21:00
  • Woensdag 8:00-21:00
  • Vrijdag 8:00-20:00

Afspraak maken

Laden...