YorBody Fysiotherapie Amsterdam Slotervaart


Informatie

Fysiotherapie Slotervaart

YorBody Fysiotherapie Amsterdam Slotervaart is een praktijk waar eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste zorg op maat op nummer 1 staat. Wij maken gebruik van de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes om onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen. U kunt bij ons terecht voor zowel acute als chronische klachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in rug-, nek en knieklachten. Onze therapeuten behandelen orthopedische-, werkgerelateerde- en sportgerelateerde klachten.

Specialisaties therapeuten

Ons team van deskundige fysiotherapeuten heeft veel ervaring met het behandelen van jouw pijnklachten. U kunt bij ons terecht met alle pijnklachten of blessures. Daarnaast zijn onze therapeuten gespecialiseerd in:

  • Rugklachten
  • Knie klachten
  • Schouderproblematiek
  • Nekklachten
  • Revalidatie
  • Medical taping
Maak afspraak

Ons team

Terenci Garcia
Fysiotherapie

Mijn naam is Terenci een doelgerichte coach en sinds 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik veel praktijk ervaring opgedaan in particuliere praktijken waarbij veel orthopedisch en sport gerelateerde klachten aan bod kwamen.

Naast mijn studie ben ik werkzaam geweest als fitness instructeur en Small Group Coach.Gedurende dit proces heb ik klachten aan het bewegingsapparaat van beide kanten leren kennen, namelijk als fysiotherapeut en als instructeur. Mijn ervaring hierbij is dat het lichaam één geheel is en ook als één geheel benaderd moet
worden. Afhankelijk van de klacht pas ik Myofasciale triggerpoint (MTrP) behandelingen toe (het verminderen van spierknopen met als doel functie te verbeteren), manuele technieken zoals mobilisaties van perifere gewrichten en doelgerichte krachttraining met als uitgangspunt een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Aanwezigheid Terenci

BIG: 9923458504

Alem Kodro
Fysiotherapie

Mijn naam is Alem. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik veel praktijkervaring opgedaan bij verschillende eerstelijnspraktijken. Ook heb ik een aantal verdiepingsprogramma’s en cursussen gevolgd, o.a. een eenjarige cursus bij AFC Ajax, waar ik veel heb geleerd over diverse sportgerelateerde klachten.

In de loop van mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik het werken met ouderen en revalidatie fysiotherapie het meest interessant vind. Mijn doel is om iedereen zo snel mogelijk weer zelfstandig te laten functioneren. Hiervoor werk ik nauw samen met de patiënt door die maximaal bij het behandeltraject te betrekken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de patiënt zelf een zeer belangrijke rol speelt bij het herstelproces.

Aanwezigheid Alem

BIG: 29928155704

Adis Zemic
Fysiotherapie

Mijn naam is Adis. Zelf ben ik altijd geinteresseerd geweest in het menselijk lichaam en hoe dat allemaal met elkaar functioneert. Hierbij ben ik zelf fanatieke sporter en probeer ik altijd het maximale uit mijzelf te halen op welke manier dan ook. Om deze reden had ik  besloten om de opleiding Fysiotherapie te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende mijn studie heb ik veel praktijk ervaring opgedaan in particuliere praktijken waarbij ik veel rug-nekklachten en sport gerelateerde klachten voorbij heb zien komen.

Bij deze klachten beschik ik ook over de mogelijkheid om mensen te tapen met kinesiotape of met dynamic tape, dit kan in combinatie met krachttraining gedaan worden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Aanwezigheid Adis

BIG: 19925755604


Afspraak maken

Laden...