YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Noord (Buikslotermeerplein)


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Noord Buikslotermeerplein! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan het Buikslotermeerplein te Amsterdam.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam Noord.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialist

Ons team

Maikel Kanon
Oefentherapeut

Mijn naam is Maikel Kanon (27) en ik ben afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck aan de hogeschool van Amsterdam. Naast oefentherapeut ben ik ook sportmasseur. Verder ben ik gespecialiseerd in slaapoefentherapie.

Reeds werk in nu twee jaar als oefentherapeut, ook ben ik werkzaam als personal trainer. Verder heb ik de verzorging gedaan bij verschillende voetbalclubs. In de toekomst wil ik mij graag verder ontwikkelen op het gebied van leefstijl en PMT.

Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met bewegen. Dit heeft ervoor gezorgt dat mijn passie voor het menselijk lichaam is gaan groeien. Naast enkel bewegen staat voor mij ook het stuk gedrag centraal. Mensen coachen naar een gezond beweeggedrag en leefstijl is waar ik een passie voor heb.

Voor vragen of advies kun je altijd even aankloppen. Verder kun je mij telefonisch bereiken op 06 30448844 of via de mail; mkanon@yorbody.nl

Aanwezigheid Maikel
  • Maandag 16:00-21:00
  • Woensdag 16:00-21:00

BIG: 07188998

Sam Lam Duong
Fysiotherapie

Ik ben Sam Lam Duong en afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarna heb ik de opleidingen Medical Fitness, Dry needling en Medical taping afgerond. In 2017 heb ik de cursus Mobilisation of the nervous system afgerond, waarbij er verder gekeken wordt dan de spieren en gewrichten.  Ik gebruik een combinatie van de verschillende methoden tijdens mijn behandelingen om goede resultaten te bereiken.

Voordat ik fysiotherapeute werd, heb ik  na het afronden van het CIOS 7 jaar lang gewerkt als fitness- en groepslesinstructrice, personal fitness coach en professioneel danseres. Mijn passie voor het bewegen en begeleiden en coachen van mensen heeft mij gemotiveerd om als fysiotherapeute aan de slag te gaan. Momenteel werk ik op de locatie  YorBody Amsterdam-Noord Buikslotermeerplein waar je uitgebreid gebruik kan maken van de trainingsfaciliteiten.

Aanwezigheid Sam
  • Dinsdag 12:00-17:00
  • Vrijdag 9:00-16:00

BIG: 19917357104


Afspraak maken

Laden...