Yorbody Fysiotherapie Amsterdam-Oost Linnaeushof


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Oost Linnaeushof! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan Linnaeushof 4 te Amsterdam. We hebben nog twee in Amsterdam Oost, neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam Oost Linnaeushof.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapie

Ons team

Jaap Dobbe
Manueel therapie

Ik ben Jaap Dobbe, ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut, in 2012 heb ik mijn masterdiploma behaald in de manuele therapie (SOMT) en in 2013 mijn diploma voor dryneedling. Sinds maart 2015 werkzaam als manueel therapeut bij YorBody Fysiotherapie Linnaeushof en J. van der Waalstraat.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en het bewegen.
Het is voor mij een uitdaging om mensen te helpen bij het behalen van hun doelen,
gebruikmakend van de best mogelijke zorg die voor handen is. Hierbij
zoek ik als therapeut naar herstel- belemmerende factoren die ervoor kunnen zorgen dat klachten niet overgaan. Als alle voorwaarden voor herstel aanwezig zijn kan iemand zelf zorgen dat herstel optreedt.
Mijn expertise ligt op het gebied van de diagnostiek en een stuk ‘voorwaardenscheppende' therapie om zo snel mogelijk met een trainings/oefenprogramma te kunnen starten. Daarbij maakt ik veel gebruik van manuele therapie en dry-needling.
Ik spreek naast Nederlands en Engels ook Spaans en Portugees.

•    Manueel Therapeut Yorbody Amsterdam-Oost Linnaeushof en J. van der Waalstraat
•    Zorgkaart Nederland

Aanwezigheid Jaap
  • Maandag 09.00 - 20.30

BIG: 99910021304

Annemijn Pistor
Fysiotherapie

Annemijn Pistor heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is afgestudeerd in maart 2016. Ze heeft altijd affiniteit met sporten en menselijk lichaam gehad. Ze is gespecialiseerd in medical tape en is aangesloten bij het Claudicatio Net voor behandeling van Perifeer Arterieel Vaatlijden (etalage benen). Verder heeft zij interesse in verschillende aspecten van de fysiotherapie en zij wil in de toekomst nog een Master gaan volgen. Naast haar werk als fysiotherapeute is zij actief bij het Sportcentrum Only Friends, voor kinderen met een handicap, waar zij als vrijwilligster helpt bij zwemmen, voetbal en fitness.

Aanwezigheid Annemijn
  • Woensdag 13.00 - 17.00
  • Donderdag 08.30 - 17.00
  • Vrijdag 08.30 - 17.00

BIG: 19921014904

Paul Swinkels
Fysiotherapie

Paul Swinkels is fysiotherapeut en heeft een bachelor Bewegingswetenschappen.

Aanwezigheid Paul

BIG: 99923603004


Afspraak maken

Laden...