YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Valkenburgerstraat 28 te Amsterdam.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat


Ons team

Ariane Dekking
Fysiotherapie

Mijn naam is Ariane Dekking, ik ben sinds 2003 algemeen fysiotherapeut en heb brede kennis en werkervaring in de fysiotherapie. Vanaf 2013 ben ik werkzaam in de Fit for Free op de Valkenburgerstraat en sinds januari 2016 ben ik franchisenemer. Mijn expertise ligt bij het behandelen van orthopedische klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, het begeleiden van revalidatietrajecten en het behandelen van werkgerelateerde klachten en chronische problematiek.


In mijn behandelingen werkt ik met zowel manueel technieken (waarbij gebruik wordt gemaakt van de Manuele Therapie van D.A.M.), als met actieve trainingstherapieën. Naast het lokaal bekijken van klachten analyseer ik bewegingspatronen door gebruik te maken van Functional Movement Theorie. Medical Tape gebruik ik als ondersteuning bij de behandelingen. De uitdaging in mijn werk is om zo goed mogelijk de hulpvraag van de patiënt te analyseren en iemand te helpen bij het beantwoorden van die vraag. Ik streef ernaar om mensen te begeleiden naar een optimale kwaliteit van leven via het verbeteren van de wijze waarop ze bewegend functioneren.
•    Franchisenemer Yorbody Amsterdam Valkenburgerstraat sinds januari 2016 •    Zorgkaart Nederland  

Aanwezigheid Ariane
  • Maandag 09.30 - 13.00
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 13.00 - 21.00
  • Donderdag 10.30 - 17.30
  • Vrijdag op afspraak
Andrea van den Bogaardt
Fysioptherapeut

Mijn naam is Andrea van den Bogaardt, ik ben in 2010 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in 2015 heb ik mijn master sportfysiotherapie behaald. De afgelopen jaren heb ik op meerdere werkplekken ervaring opgedaan. Mijn interesse ligt in het behandelen van orthopedische klachten die sport gerelateerd zijn. In mijn behandelingen probeer ik zoveel mogelijk gebruik te maken van wetenschappelijk bewezen en gefundeerde therapieën. Ik gebruik veel actieve oefentherapie en pas manuele technieken toe waar nodig. Daarnaast heb ik een holistische benadering en kijk in naast de fysieke kant van klachten ook naar psychosociale factoren die van invloed kunnen zijn op een klacht. Als therapeut ben ik rustig en empathisch. Mijn passie voor het vak komt voort uit mijn liefde voor sport. Het geeft mij veel voldoening als iemand na een revalidatietraject zijn sport weer kan uitoefenen. In mijn vrije tijd sport ik zelf ook graag; ik voetbal en geef in de winter skiles.

Aanwezigheid Andrea
  • Maandag 13:00-21:00
  • Vrijdag 9:00-17:30

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat
9.1
uit 1 reviews.