YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat


Informatie

Praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam Centrum

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Valkenburgerstraat 28 te Amsterdam sinds 2013.

Doordat de praktijk gevestigd is binnen de sportschool hebben we direct contact met de mensen die trainen en zijn we het eerste aanspreekpunt bij gezondheidsproblemen.

Behandelingen Yorbody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

In onze praktijk behandelen we een zeer diverse patiëntengroep van jong tot oud met uiteenlopende klachten; van acute klachten en sportblessures tot chronische pijnklachten en begeleiding bij revalidatie.

In de praktijk behandelen ook mensen die geen lid zijn van Fit4Free, daarnaast bieden wij de mogelijkheid om patiënten aan huis te behandelen. Onze kracht ligt in het persoonlijk contact en het op positieve wijze stimuleren en motiveren van mensen.

YorBody Fysiotherapie Valkenburgerstraat is een Pluspraktijk en wij werken op het hoogste kwaliteitsniveau, volgens de afspraken met de zorgverzekeraars, de actuele onderzoeken, inzichten en richtlijnen binnen de fysiotherapie.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

Waardering: 10

Ik had 3 nekhernias. Na de laatste kwam ik maandelang niet van de pijn af. Ariane was de enige fysio die mij effectief verder kon helpen, zodat ik toch niet moest worden geopereerd. Hoewel mijn nek...... Lees meer

geplaatst op 19 april 2019
Waardering: 9.0

Ik vind fysio de zorgverlener voor diverse klachten en advies. Behalve het luisteren en adviseren. Wordt ook met je getraind om blessures en klachten te verkleinen en verminderen. Beide therapeuten...... Lees meer

geplaatst op 18 april 2019
Waardering: 9.7

Ariane Dekking is een zeer professioneel en bevlogen fysiotherapeute. Ze kijkt naar het hele lichaam en gaat dan werken aan de klacht. Ze legt aan de hand van anatomische kaart uit wat de oorzaak en...... Lees meer

geplaatst op 29 januari 2019
Waardering: 8.2

Ik was door mijn rug gegaan en kwam daarom bij Ariane. Los van alle goede en fijne oefeningen voor mijn rug heb ik ook veel goede gesprekken gehad wat mij ook erg heeft geholpen. Fijne sfeer, en veel...... Lees meer

geplaatst op 21 maart 2018

Ons team

Ariane Dekking
Fysiotherapie

Mijn naam is Ariane Dekking, ik ben sinds 2003 algemeen fysiotherapeut en heb brede kennis en werkervaring in de fysiotherapie. Vanaf 2013 ben ik werkzaam in de Fit for Free op de Valkenburgerstraat en sinds januari 2016 ben ik franchisenemer. Mijn expertise ligt bij het behandelen van orthopedische klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, het begeleiden van revalidatietrajecten en het behandelen van werkgerelateerde klachten en chronische problematiek.


In mijn behandelingen werkt ik met zowel manueel technieken (waarbij gebruik wordt gemaakt van de Manuele Therapie van D.A.M.), als met actieve trainingstherapieën. Naast het lokaal bekijken van klachten analyseer ik bewegingspatronen door gebruik te maken van Functional Movement Theorie. Medical Tape gebruik ik als ondersteuning bij de behandelingen. De uitdaging in mijn werk is om zo goed mogelijk de hulpvraag van de patiënt te analyseren en iemand te helpen bij het beantwoorden van die vraag. Ik streef ernaar om mensen te begeleiden naar een optimale kwaliteit van leven via het verbeteren van de wijze waarop ze bewegend functioneren.
•    Franchisenemer Yorbody Amsterdam Valkenburgerstraat sinds januari 2016 •    Zorgkaart Nederland  

Aanwezigheid Ariane
  • Maandag 9:30-13:30
  • Dinsdag 9:30-17:30
  • Woensdag 14:30-21:00
  • Donderdag 10:00-17:30

BIG: 89061094204

Matteo Taiana
Fysiotherapie

Mijn naam is Matteo Taiana, oorspronkelijk kom ik uit Milaan in Italië. In Italië heb ik aan de universiteit van Pavia bewegingswetenschappen gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik meerdere certificaten behaald voor fitnessinstructeur en personal trainer, en in dit veld veel bijbanen gehad. Ik werk met veel plezier met cliënten van verschillende achtergronden en diverse lichamelijke problemen.

Om ook op het fysieke gebied mensen te kunnen begeleiden ben ik in 2012 naar Nederland gekomen om hier aan de Hogeschool van Amsterdam de Internationale Europese studie te volgen voor de fysiotherapie.

Tijdens mijn studie heb ik de mogelijkheid gehad om de wereld van de sportfysiotherapie te ontdekken door mijn stage bij ''Stellenbosch Academy of Sport'' in Zuid Afrika, waar ik de volle tijd aan de slag kon met alle aspecten van de sportrevalidatie.

In mijn behandelingen combineer ik het liefst “hands-on” technieken met training.

Bij YorBody Fysiotherapie geef ik zowel fitness- en trainingsbegeleiding en begeleid ik revalidatietrajecten, mijn behandelingen ondersteun ik met manuele technieken.

Fysiotherapie betekent voor mij dat ik mijn patiënten zelf bewust maak van hun eigen lichaam en beweging om te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren met lichamelijke beweging.

Aanwezigheid Matteo
  • Maandag 13:45-22:00
  • Woensdag 8:00-14:00
  • Vrijdag 9:00-21:00
  • Zaterdag 9:00-15:30

BIG: 99923963704


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat