YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat


Informatie

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat! Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Valkenburgerstraat 28 te Amsterdam.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

Waardering: 9.7

Ariane Dekking is een zeer professioneel en bevlogen fysiotherapeute. Ze kijkt naar het hele lichaam en gaat dan werken aan de klacht. Ze legt aan de hand van anatomische kaart uit wat de oorzaak en...... Lees meer

geplaatst op 29 januari 2019
Waardering: 8.2

Ik was door mijn rug gegaan en kwam daarom bij Ariane. Los van alle goede en fijne oefeningen voor mijn rug heb ik ook veel goede gesprekken gehad wat mij ook erg heeft geholpen. Fijne sfeer, en veel...... Lees meer

geplaatst op 21 maart 2018
Waardering: 10

Ariane Dekking is de beste fysiotherapeute die ik ooit gehad heb. Zelfs als ik huilend van de pijn binnen kwam, kon ik na de behandeling een stuk beter naar huis. Ariane geeft goeie adviezen,...... Lees meer

geplaatst op 8 december 2017
Waardering: 9.7

Zeer goede ervaring met Ariane. Zij is zeer gedreven om je te helpen met je klachten, heeft uitstekende kennis en veel ervaring in de behandeling van gewrichtsklachten. Dankzij haar behandeling ben...... Lees meer

geplaatst op 22 november 2017

Ons team

Ariane Dekking
Fysiotherapie

Mijn naam is Ariane Dekking, ik ben sinds 2003 algemeen fysiotherapeut en heb brede kennis en werkervaring in de fysiotherapie. Vanaf 2013 ben ik werkzaam in de Fit for Free op de Valkenburgerstraat en sinds januari 2016 ben ik franchisenemer. Mijn expertise ligt bij het behandelen van orthopedische klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, het begeleiden van revalidatietrajecten en het behandelen van werkgerelateerde klachten en chronische problematiek.


In mijn behandelingen werkt ik met zowel manueel technieken (waarbij gebruik wordt gemaakt van de Manuele Therapie van D.A.M.), als met actieve trainingstherapieën. Naast het lokaal bekijken van klachten analyseer ik bewegingspatronen door gebruik te maken van Functional Movement Theorie. Medical Tape gebruik ik als ondersteuning bij de behandelingen. De uitdaging in mijn werk is om zo goed mogelijk de hulpvraag van de patiënt te analyseren en iemand te helpen bij het beantwoorden van die vraag. Ik streef ernaar om mensen te begeleiden naar een optimale kwaliteit van leven via het verbeteren van de wijze waarop ze bewegend functioneren.
•    Franchisenemer Yorbody Amsterdam Valkenburgerstraat sinds januari 2016 •    Zorgkaart Nederland  

Aanwezigheid Ariane
  • Maandag 9:30-13:30
  • Dinsdag 9:30-17:30
  • Woensdag 14:30-21:00
  • Donderdag 10:00-17:30

BIG: 89061094204

Matteo Taiana
Fysiotherapie

Mijn naam is Matteo Taiana, oorspronkelijk kom ik uit Milaan in Italië. In Italië heb ik aan de universiteit van Pavia bewegingswetenschappen gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik meerdere certificaten behaald voor fitnessinstructeur en personal trainer, en in dit veld veel bijbanen gehad. Ik werk met veel plezier met cliënten van verschillende achtergronden en diverse lichamelijke problemen.

Om ook op het fysieke gebied mensen te kunnen begeleiden ben ik in 2012 naar Nederland gekomen om hier aan de Hogeschool van Amsterdam de Internationale Europese studie te volgen voor de fysiotherapie.

Tijdens mijn studie heb ik de mogelijkheid gehad om de wereld van de sportfysiotherapie te ontdekken door mijn stage bij ''Stellenbosch Academy of Sport'' in Zuid Afrika, waar ik de volle tijd aan de slag kon met alle aspecten van de sportrevalidatie.

In mijn behandelingen combineer ik het liefst “hands-on” technieken met training.

Bij YorBody Fysiotherapie geef ik zowel fitness- en trainingsbegeleiding en begeleid ik revalidatietrajecten, mijn behandelingen ondersteun ik met manuele technieken.

Fysiotherapie betekent voor mij dat ik mijn patiënten zelf bewust maak van hun eigen lichaam en beweging om te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren met lichamelijke beweging.

Aanwezigheid Matteo
  • Maandag 13:45-22:00
  • Woensdag 8:00-14:00
  • Vrijdag 9:00-21:00
  • Zaterdag 9:00-15:30

BIG: 99923963704


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat