YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat


Informatie

Beste patiënt, behandelingen gaan door in de Fit4Free, vanaf de Kloveniersburgwal 111 en waar nodig aan huis. Vind hier een route beschrijving. 

Praktijk voor fysiotherapie Amsterdam Centrum

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum!
Wij behandelen vanaf de Valkenburgerstraat en Kloveniersburgwal en doen waar nodig bezoeken aan huis.

Sinds 2013 zijn we gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Valkenburgerstraat 28 te Amsterdam. Doordat de praktijk gevestigd is binnen de sportschool hebben we direct contact met de mensen die trainen en zijn we het eerste aanspreekpunt bij gezondheidsproblemen.
In de praktijk behandelen ook mensen die geen lid zijn van FitForFree.

Behandelingen Yorbody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

In onze praktijk behandelen we een zeer diverse patiëntengroep van jong tot oud met uiteenlopende klachten; van acute klachten en sportblessures tot chronische pijnklachten en werk gerelateerde klachten. We begeleiden mensen bij revalidatie na een blessure of operatie, behandelen neurologische klachten en zijn actief in de ouderenzorg.

YorBody Fysiotherapie Valkenburgerstraat is een Pluspraktijk en wij werken op het hoogste kwaliteitsniveau, volgens de afspraken met de zorgverzekeraars, de actuele onderzoeken, inzichten en richtlijnen binnen de fysiotherapie.

Om de kwaliteit van zorg te garanderen kunt u van ons verwachten dat wij als team samen werken met ieder zijn eigen expertise. Onze kracht ligt in het persoonlijk contact en het op positieve wijze stimuleren en motiveren van mensen.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam Valkenburgerstraat.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapieClaudicationetMedical TapingRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

Waardering: 10

Ariane Dekking is een buitengewoon deskundig fysiotherapeut met veel aandacht en empathische vermogen. Zij heeft mij professioneel behandeld jaren lang bij het herstel na mijn fiets ongeval...... Lees meer

geplaatst op 27 januari 2021
Waardering: 9.8

Buitengewoon plezierige en deskundige behandeling.... Lees meer

geplaatst op 13 december 2019
Waardering: 9.8

Na een operatie aan een nekhernia ben ik (op advies van een eerdere patiënt met een vergelijkbare problematiek) bij Ariane terecht gekomen. Ik heb het nodige vergelijkingsmateriaal, dus durf met...... Lees meer

geplaatst op 15 oktober 2019
Waardering: 10

Ik had 3 nekhernias. Na de laatste kwam ik maandelang niet van de pijn af. Ariane was de enige fysio die mij effectief verder kon helpen, zodat ik toch niet moest worden geopereerd. Hoewel mijn nek...... Lees meer

geplaatst op 18 april 2019

Ons team

Ariane Dekking
Fysiotherapie

Mijn naam is Ariane Dekking, ik ben fysiotherapeute met gerichte expertise op het behandelen van complexe meervoudige chronisch problematiek, revalidatie van orthopedische- en neurologische klachten en werk gerelateerde klachten. Ik ben gespecialiseerd in het maken van bewegingsanalyses, driedimensionale manuele technieken en medical taping.

Ik ben in 2003 afgestudeerd en heb daarna jarenlang verschillende waarnemingen gedaan waardoor ik  brede kennis en werkervaring heb binnen de fysiotherapie. Vanaf 2013 ben ik werkzaam in de Fit for Free op de Valkenburgerstraat en sinds 2016 ben ik hier praktijkhouder.

In mijn behandelingen werk ik met zowel manueel technieken als met actieve trainingstherapieën. Naast het lokaal bekijken van klachten heb ik een holistische kijk en benadering van klachten.

De uitdaging in mijn werk is om zo goed mogelijk de hulpvraag van de patiënt te analyseren en iemand te helpen bij het beantwoorden van die vraag. Ik streef ernaar om mensen te begeleiden naar een optimale kwaliteit van leven via het verbeteren van de wijze waarop ze bewegend functioneren.

Aanwezigheid Ariane
  • Maandag 9:30-17:30
  • Dinsdag 9:30-17:30
  • Woensdag 9:30-15:00
  • Donderdag 9:30-17:30

BIG: 89061094204

Rob Houkes
Fysiotherapie

Mijn naam is Rob Houkes. Ik ben al lange tijd werkzaam als fysiotherapeut, veelal in samenwerking met sportscholen. Ik heb als fysiotherapeut binnen meerdere vestigingen van FitforFree gewerkt. Binnen Fitforfree zorg ik voor betaalbare, kwalitatieve fysiotherapie voor leden en niet-leden. Ik heb me gespecialiseerd in sportfysiotherapie, orthopedische aandoeningen, rugklachten en echografie. Maar ook met andere klachten heb ik veel ervaring. Vragen staat vrij en ik beantwoord al uw vragen.

Aanwezigheid Rob
  • Dinsdag 9:00-20:30
  • Vrijdag 9:00-17:00

BIG: 19910757104


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat