YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat


Informatie

Beste patiënt, tijdelijk behandelen wij ivm corona-maatregelen in onze praktijk op Kloveniersburgwal 111 te Amsterdam.

Praktijk voor fysiotherapie Amsterdam Centrum

Welkom bij YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat!
Wij zijn gevestigd in de sportschool Fit For Free aan de Valkenburgerstraat 28 te Amsterdam sinds 2013. Doordat de praktijk gevestigd is binnen de sportschool hebben we direct contact met de mensen die trainen en zijn we het eerste aanspreekpunt bij gezondheidsproblemen.

Behandelingen Yorbody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

In onze praktijk behandelen we een zeer diverse patiëntengroep van jong tot oud met uiteenlopende klachten; van acute klachten en sportblessures tot chronische pijnklachten en begeleiding bij revalidatie.

Naast individuele behandeling bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan medisch trainen in kleine groepjes.
Wij bieden de mogelijkheid om patiënten aan huis te behandelen op indicatie.
In de praktijk behandelen ook mensen die geen lid zijn van FitForFree.

YorBody Fysiotherapie Valkenburgerstraat is een Pluspraktijk en wij werken op het hoogste kwaliteitsniveau, volgens de afspraken met de zorgverzekeraars, de actuele onderzoeken, inzichten en richtlijnen binnen de fysiotherapie.

Om de kwaliteit van zorg te garanderen kunt u van ons verwachten dat wij als team samen werken met ieder zijn eigen expertise. Onze kracht ligt in het persoonlijk contact en het op positieve wijze stimuleren en motiveren van mensen.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam Valkenburgerstraat.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry NeedlingSportfysiotherapieClaudicationetMedical TapingRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

Waardering: 9.8

Buitengewoon plezierige en deskundige behandeling.... Lees meer

geplaatst op 13 december 2019
Waardering: 9.8

Na een operatie aan een nekhernia ben ik (op advies van een eerdere patiënt met een vergelijkbare problematiek) bij Ariane terecht gekomen. Ik heb het nodige vergelijkingsmateriaal, dus durf met...... Lees meer

geplaatst op 15 oktober 2019
Waardering: 10

Ik had 3 nekhernias. Na de laatste kwam ik maandelang niet van de pijn af. Ariane was de enige fysio die mij effectief verder kon helpen, zodat ik toch niet moest worden geopereerd. Hoewel mijn nek...... Lees meer

geplaatst op 18 april 2019
Waardering: 9.0

Ik vind fysio de zorgverlener voor diverse klachten en advies. Behalve het luisteren en adviseren. Wordt ook met je getraind om blessures en klachten te verkleinen en verminderen. Beide therapeuten...... Lees meer

geplaatst op 17 april 2019

Ons team

Ariane Dekking
Fysiotherapie

Mijn naam is Ariane Dekking, ik ben fysiotherapeute met gerichte expertise op het behandelen van complexe meervoudige chronisch problematiek, revalidatie van orthopedische- en neurologische klachten en werk gerelateerde klachten. Ik ben gespecialiseerd in het maken van bewegingsanalyses, driedimensionale manuele technieken en medical taping.

Ik ben in 2003 afgestudeerd en heb daarna jarenlang verschillende waarnemingen gedaan waardoor ik  brede kennis en werkervaring heb binnen de fysiotherapie. Vanaf 2013 ben ik werkzaam in de Fit for Free op de Valkenburgerstraat en sinds 2016 ben ik hier praktijkhouder.

In mijn behandelingen werk ik met zowel manueel technieken als met actieve trainingstherapieën. Naast het lokaal bekijken van klachten heb ik een holistische kijk en benadering van klachten.

De uitdaging in mijn werk is om zo goed mogelijk de hulpvraag van de patiënt te analyseren en iemand te helpen bij het beantwoorden van die vraag. Ik streef ernaar om mensen te begeleiden naar een optimale kwaliteit van leven via het verbeteren van de wijze waarop ze bewegend functioneren.

Aanwezigheid Ariane
  • Maandag 9:30-13:30
  • Dinsdag 9:30-17:30
  • Woensdag 13:00-21:00
  • Donderdag 10:00-17:30

BIG: 89061094204

Kevin Melman
Fysiotherapie

Mijn naam is Kevin Melman en ik ben een fysiotherapeut met gerichte expertise op het gebied van sportfysiotherapie, orthopedische klachten en stressmanagement. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in medical (kinesio) taping en dry needling.

Ik ben in 2017 afgestudeerd en heb daarna verschillende waarnemingen gedaan en gewerkt in  fitness centra. Ik ben verzorger geweest van een voetbalteam en begeleid momenteel een waterpoloteam. Om me verder te verdiepen in de topsport heb ik een jaar een cursus bij Ajax gevolgd. Daarnaast ben ik zelf actief in de sport en speel waterpolo in het eerste van Oceanus en probeer ik regelmatig te fitnessen.

Ik ben enthousiast, behulpzaam en ambitieus. Als fysiotherapeut vind ik het erg belangrijk dat iedereen zijn (sport)activiteiten optimaal kan benutten. Ik zal er alles aan doen om de oorzaak van de klacht te achterhalen en samen met de cliënt te zorgen dat de (sport)activiteiten weer opgepakt kunnen worden.

Ik werk effectief en efficiënt en maak ik gebruik van een gecombineerde fysiotherapeutische behandeling met manuele technieken en training om het herstel te bevorderen.

Aanwezigheid Kevin
  • Maandag 11.00-19:00
  • Vrijdag 10:00-20:00

BIG: 19923155604

Samantha Peeters
Fysiotherapie

Mijn naam is Samantha Peeters en ik ben een fysiotherapeute met gerichte expertise op het behandelen van neurologische patiënten (met een beroerte, MS of Niet Aangeboren Hersenletsel), ouderenzorg en claudicatioklachten. Ik ben gespecialiseerd in medical taping.

Ik ben in 2015 afgestudeerd en heb daarna veel ervaring op gedaan bij verschillende instanties, onder andere bij een revalidatiecentrum en ziekenhuis. Door deze ervaring kan ik goed op iedere fase van de revalidatie inspelen. Ik vind het belangrijk om multidisciplinair te kunnen samen en ben aangesloten bij het CVA netwerk in Amsterdam en Zaandam.

Ik werk doel gericht en met functioneel trainen om mensen te helpen met de problemen die ze onder vinden in het dagelijks leven.

Ik bezoek vaak patiënten aan huis, maar ik behandel ook patiënten in de praktijk met algemene klachten en begeleid mensen bij hun training in de sportschool.
De afwisseling en diversiteit van patiënten en hun klachten zie ik als een leuke uitdaging van mijn vak.

Aanwezigheid Samantha
  • Dinsdag 8:30-17:00
  • Vrijdag 8:00-16:00

BIG: 69920037904


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat

YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Centrum Valkenburgerstraat