Hieronder vind je alle informatie m.b.t je vraag. Klik hier om terug naar het overzicht te gaan.

Been/heup klachten

 • #HXBLT

 • Petra

 • 03-09-2019 20:38

 • Afgerond

 • 03-09-2019 20:38tania De groot van embden

  Bericht:

  Geachte,  Al ongeveer +/- 12 maanden, heb ik last van mijn benen en heupen.

  Het is een zeurende pijn wat uitstraalt vanaf mijn onderrug tot aan mijn kuit. Ik voel het meeste pijn in het gebied bij mijn heup en bovenbeen (zijkant) en bil. Vanaf hier straalt het uit naar omliggende plaatsen.

  Ik heb het meeste last aan mijn rechterkant. Ik wordt snachts wakker van het ongemak. Of kan in de ochtend niet op 1 positie blijven liggen van de pijn. Vaker heb ik last dat mijn been plots begint te tintelen en dan compleet gevoelloos raakt. Het is net alsof je voet " slaapt" maar dan mijn gehele been van heup tot teen. Dit duurt enkele minuten voordat het bij is, bewegen gaat niet, dit doet enorm pijn.  Overdag voel ik er niet veel van, het is vrijwel altijd in rust of mijn benen beginnen te tintelen na langtijdig zitten op werk (kantoor).  Echter voordat deze klachten begonnen zo 12 maanden geleden. Had ik daarvoor veel last van tintelende / gevoelloze voeten, staand / zittend. De pijn was zo intens dat het allemaal "naaldprikjes" waren.  Of hier een verband in ligt, weet ik niet.

  Ik ben zelf een vrouw van 23 jaar.  Graag wil ik erachter komen of er een verklaring hiervoor is.  Met vriendelijke groet,  Tania de Groot

 • 04-09-2019 07:52Petra

  Beste mevrouw De Groot,  Hartelijk dank voor uw bericht.

  Vervelend te moeten vernemen dat u zoveel pijn ervaart.  Een diagnose stellen via de mail is uiteraard erg lastig. Hiervoor is nader onderzoek nodig.  Bent u hiervoor al bij de huisarts geweest?  Verder kunt u altijd een afspraak maken met een Yorbody Fysiotherapie. Onze praktijken vindt u via www.yorbodyfysiotherapie.nl/praktijk (intypen van postcode vindt u de dichtstbijzijnde praktijk).

  Het bijbehorende telefoonnummer kunt u bellen voor het maken van een afspraak. U heeft geen verwijzing van een arts nodig.  Suc6!  Vriendelijke groeten van Petra

  Yorbody Administratie