Online video Consult en video oefeningen voor thuis

Gratis eerste e-consult

Het zijn bijzondere tijden in de wereld, dus ook in de fysiotherapie. Om de vitale beroepen te kunnen blijven ondersteunen moeten wij ook creatief blijven. Wij willen onze patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen toch blijven helpen!

Hoe vraagt u zich misschien af?
Via een E-consult! Ter kennismaking bieden we u 10/15 minuten GRATIS een E-consult aan met YorBody Fysiotherapie. Op deze manier werken we samen aan je herstel en fysieke gezondheid! Met onze vernieuwde online dienstverlening krijgt u adviezen, oefeningen op maat en alleen strikt noodzakelijk en met verwijzing van de (huis)arts een fysiek consult. Haal nu uw fysiotherapeut digitaal in huis!

Oefeningen voor thuis

Tijdens het videoconsult kunnen we een oefenprogramma voor je samenstellen waarmee je thuis aan de slag kan. Zo k rijg je per oefening een duidelijke uitleg van de techniek en het aantal herhalingen en a an de hand van jouw voortgang kunnen we het oefenprogramma aanpassen of een videoconsult inplannen om je verder te helpen. Gelukkig worden deze consulten vergoed door de verzekeraar mits je een aanvullende verzekering hebt!

Extra informatie over je klacht

Ontvang van ons verschillende informatieve documenten met uitleg over jouw klacht. Denk hierbij aan uitgebreide e-books, video's en weergaven. Veel van onze patiënten gebruiken dit bijvoorbeeld voor en na een operatie zodat zij alle informatie hebben over de klacht en oefeningen.

Vraag een online consult aan

Mocht je klachten hebben, behoefte aan informatie of advies, vraag dan hieronder een online consult aan. Vul hieronder je gegevens in en selecteer een praktijk bij jou in de buurt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een e-consult in te plannen.