Heeft u last van uw nek?

Wij helpen u daar graag mee!


Nekpijn is een van de meest voorkomende klachten van ons bewegingsapparaat. De ene patiënt herstelt binnen een aantal weken, terwijl de andere patiënt nog langdurig klachten ervaart. Met ons onderzoek, gericht op het beloop van acute nekklachten, willen wij erachter komen welke factoren het herstel stimuleren of eventueel belemmeren. Tijdens de metingen zullen wij vragenlijsten afnemen, die inzicht geven over het beloop en eventuele herstel van de nekklachten. Daarnaast zullen wij door middel van fysieke testen, de bewegelijkheid en het uithoudingsvermogen van de nek in kaart brengen.

In ruil voor uw deelname aan het onderzoek bieden wij u na elke meting een behandeling van 20 minuten aan. Het onderzoek zal plaatsvinden in Slotervaart Gezondheidscentrum te Amsterdam (het oude Slotervaartziekenhuis). Voldoet u aan de voorwaarden en bent u geïnteresseerd, hieronder leest u de voorwaarden om deel te nemen aan het onderzoek. Om deel te kunnen nemen aan het onderzoek, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:
  • U bent ouder dan 18 jaar;
  • U heeft al meer dan 3 dagen en maximaal 12 weken last van uw nek twee weken last van nek (niet langer);
  • U heeft voor uw huidige nekklachten, drie maanden geen nekklachten gehad;
  • U bent beschikbaar tussen 18 oktober en 30 november 2021 voor de intake;
  • Deelname aan vijf verschillende metingen (intake, na 3 weken, 6 weken, 12 weken en 6 maanden);

Aanmelden
Wetenschappelijk Onderzoek

Hoe werkt het?


Door uw deelname aan het onderzoek, kunnen wij in de toekomst alle patiënten met nekklachten beter helpen. Alle gegevens worden met inachtneming van de AVG opgeslagen en verwerkt in het onderzoek.

Wilt u deelnemen aan het onderzoek klink dan op de onderstaande groene knop en laat uw gegevens achter! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden
Meld je aan.
We nemen contact met u op.

 
Meld je aan.
We nemen contact met u op.

 
Gemiddelde cijfer van onze behandelingen

Beoordelingen / Reviews

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en de service naar onze klanten. Daarom willen we ook altijd graag weten wat patiënten van hun behandeling vinden, zo kunnen wij eventueel nog betere kwaliteit en service verlenen. Veel van onze patiënten laten een beoordeling bij Zorgkaart Nederland een beoordeling achter. Zie hier ons gemiddelde cijfer.