Wat is het Rugbeter plan?

Rugpijn verhelpen

Na de korte online test krijg je een (gratis) advies met een aantal opties voor een RugBeterPlan. Wij geven daarbij het naar ons idee meeste ideale RugBeterPlan aan maar ook minstens 1 andere optie. De keuze is aan jou. En zo hoort het ook vinden wij!

Wat is het Rugbeter plan?


Rugpijn verhelpen

Na de korte online test krijg je een (gratis) advies met een aantal opties voor een RugBeterPlan. Wij geven daarbij het naar ons idee meeste ideale RugBeterPlan aan maar ook minstens 1 andere optie. De keuze is aan jou. En zo hoort het ook vinden wij!
Snelle en betaalbare aanpak

Advies, test en begeleiding


Als je rugklachten en rugpijn hebt is dat vervelend. Daar wil je snel van af en met een goede diagnose en begeleiding. Internationaal onderzoek heeft aangetoond dat ca 90 % van alle (aspecifieke) rugklachten zijn in te delen in 3 categorieen namelijk Laag, Middel en Hoog risico. Daar is een simpele test voor bestaand uit een 9 tal vragen. Doe nu direct de Rugbeter Check en je weet waar je aan toe bent!

Doe direct de test om te bepalen welke optie voor jou op dit moment het meest geschikt is. We willen tenslotte zo snel en betaalbaar mogelijk van onze rugpijn af!

Doe de check
Hoe werkt het Rugbeter plan?

Het traject


Er zijn 3 (deels online) RugBeterPlannen van 4 of 12 weken, afhankelijk van jouw risicoprofiel (hoog, middel, laag). Je ontvangt informatie over jouw rugklachten en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Tevens ontvangt je wekelijks een oefenschema om de beweeglijkheid van de rug te bevorderen, de kracht en stabiliteit toe te laten nemen met als doel om je rugklachten zo snel mogelijk te laten verminderen.

Er wordt er ook regelmatig een vragenlijst afgenomen om te bepalen of je op de goede weg bent of dat aanpassing van het schema zinvol zijn. De online RugBeterPlannen kunnen ook gecombineerd worden met de zeer innovatieve en succesvolle RugBeterMonitor. Leer hieronder alles over de voordelen van de RugBeterMonitor.
Wat patiënten over ons zeggen

Beoordelingen / Reviews

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en de service naar onze klanten. Daarom willen we ook altijd graag weten wat patiënten van hun behandeling vinden, zo kunnen wij eventueel nog betere kwaliteit en service verlenen. Veel van onze patiënten laten een beoordeling bij Zorgkaart Nederland een beoordeling achter. Zie hier ons gemiddelde cijfer.

Plan een afspraak
De voordelen

Geen wachttijden en zeer betaalbaar

  • Snel (en gratis) bepalen in welke risicocategorie je valt of dat contact met de huisarts of fysiotherapeut noodzakelijk is;
  • Direct starten met het RugBeterPlan;
  • Geen wachttijden, geen reistijden, geen tijdverlies;
  • Zeer betaalbaar, ook als je niet of niet meer verzekerd bent voor fysiotherapie;
  • Aantrekkelijke tarieven welke snel en gemakkelijk per automatische incasso betaald worden;
  • Geen verdere verplichtingen en geen automatische verlenging;
  • Geen bijkomende kosten, je weet vooraf per RugBeterPlan waar je aan toe bent en geen automatische verlenging;
  • Meer gemak: Alle betalingen per ideal.
Gemakkelijk online geregeld

Een afspraak maken

Laden...