Wat is ergotherapie?

Afspraak zonder verwijzing


Ergotherapie richt zich op ouderen die hun gewone dagelijkse handelingen niet meer naar wens kan uitvoeren. Afhankelijk van uw hulpvraag gaan we op zoek naar een oplossing, zodat u de dingen kunt blijven doen die voor u belangrijk zijn.

Plan een afspraak
Werkwijze Ergotherapeut

De behandeling en vergoeding


De behandeling begint met een kennismakingsgesprek, waarin we duidelijk willen krijgen welke problemen u ervaart en wat u met de behandeling graag zou willen bereiken. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Aan de hand daarvan bedenken we samen hoe we de verdere behandeling zullen inrichten. Ergotherapie is voor iedereen toegankelijk en wordt voor 10 uur per jaar vergoed vanuit de basisverzekering.

Gespecialiseerd in:
  • Valpreventie
  • Kwetsbare ouderen
  • Niet Aangeboren Hersenletsel
Wat patiënten over ons zeggen

Beoordelingen / Reviews

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en de service naar onze klanten. Daarom willen we ook altijd graag weten wat patiënten van hun behandeling vinden, zo kunnen wij eventueel nog betere kwaliteit en service verlenen. Veel van onze patiënten laten een beoordeling bij Zorgkaart Nederland een beoordeling achter. Zie hier ons gemiddelde cijfer.

Plan een afspraak
Voor wie is ergotherapie bedoeld?

Zelfstandige ouderen

Heeft u het gevoel dat het niet meer veilig is voor u of iemand in uw nabije omgeving om zelfstandig thuis te wonen, neem dan contact op met een ergotherapeut. Onze ergotherapeuten kijken samen met u naar de mogelijkheden om uw woning veiliger te maken.

Daarnaast kunt u preventief een ergotherapeut inschakelen om u goed voor te bereiden bij een ingrijpende operatie. Hoe beter u bent voorbereid, des te minder zorgen u heeft wanneer u thuis moet revalideren.
Gemakkelijk online geregeld

Een afspraak maken

Laden...