Ritchie Samuel

Oefentherapie

0647769891

rsamuel@yorbody.nl

BIG: 49103812193


Aanwezigheid:
Dinsdag12:00-21:00
Mijn specialisatiesOver
Mijn naam is Ritchie Samuel. Als oefentherapeut sta ik voor integriteit, enthousiasme, doorzettingsvermogen en ambitie. Met mijn werkwijze heb ik ten doel om de patiënt inzicht te geven in zijn of haar klachtenbeeld en daar samen middels passende oefeningen mee aan de slag te gaan. Oefentherapie is namelijk niet alleen bedoeld tot herstel en/of vermindering van stoornissen in het functioneren, maar ook tot de bewustzijnsvorming van het klachtenbeeld en omgevingsfactoren. Middels deze holistische visie ondersteun ik de patiënt niet alleen in het nu, maar bereid ik hem of haar ook voor op het voorkomen en herkennen van toekomstige klachtenpatronen.

Mijn specialisatie ligt in het behandelen van de meest kwetsbare mensen, namelijk ouderen. Dit vergt veel geduld en empathisch vermogen. Hier heb ik mij naast het behandelen van algemene klachten, ook bekwaamd in het behandelen van patiënten met neurologische aandoeningen, zoals CVA, ataxie en neuropathieën. Ik richt mij ook op patiënten met de Ziekte van Parkinson.

Schroom niet om mij aan te spreken op de locatie Karspeldreef. U bent bij mij van harte welkom en ik hoop samen met u te werken aan een voorspoedig en klachtenvrij herstel!
Afspraak maken

Laden...