Narani van der Vlugt

Oefentherapie

06 11 00 63 41

nvandervlugt@yorbody.nl


Aanwezigheid:
Maandag12:00-20:00
Woensdag12:00-20:00
Mijn specialisaties

Rugspecialisten
Kniespecialisten
Schouderpecialisten
Claudicationet


Over
Mijn naam is Narani van der Vlugt en werkzaam op de locatie aan Rotterdam Centrum Lijnbaan.

Ik heb ervaring in bijvoorbeeld revalidatie bij chronische pijnklachten ( denkend aan rug-, en nekklachten, artrose of fibromyalgie), slaapproblemen, longaandoeningen, stress en spanningsklachten. Ik ben daarnaast lid van het landelijk Netwerk Chronische Pijn. Dus ervaart u een van deze klachten? Neem dan gerust contact met mij op.

In mijn huidige werkervaring heb ik geleerd dat veel lichamelijke klachten veroorzaakt kunnen worden door overbelasting of juist onderbelasting van het lichaam waardoor deze kunnen blijven bestaan. Ik help u graag bij het inzichtelijk maken van houding- en bewegingspatronen in relatie tot de klacht om het lichaam weer in een juiste balans te krijgen, waarbij actieve oefentherapie een grote rol speelt.

Ik ga binnenkort de opleiding tot orthomoleculair therapeut volgen aan de Ortho Health Foundation. Hierdoor ben ik in staat om naast de reguliere behandeling u advies te geven over voeding en suppletie en u op deze manier te helpen naar een gezonder leef- en voedingspatroon. Ik heb het verlangen mij verder te specialiseren op gebieden zoals diabetes type II, sport, hormoonstelsel en het maag-, lever-, en darmstelsel. Voelt u zich vrij om advies te vragen en langs te komen!
Afspraak maken

Laden...