Cecil de Graaff

Leefstijlcoach

06 21 44 63 10

cdegraaff@yorbody.nl


Aanwezigheid (Amsterdam Slotervaart):
Woensdag9:00-18:00
Vrijdag9:00-18:00


Aanwezigheid (Amsterdam-West Nieuw Sloten):
Mijn specialisaties

Kniespecialist
Rugspecialist
Schouderpecialist


Over
*Per 1 augustus 2021 ben ik leefstijlcoach en mag ik mensen met obesitas en diabetes ook begeleiden met een 2 jarig GLI CooL-traject. Dit is een gecombineerde leefstijlinterventie in samen werking met huisarts en leefstijlcoach. Kijk hier voor geïnteresseerden en hier voor huisartsen.

Mijn naam is Cecil, sinds jongs af aan heb ik al een passie voor sport. Deze passie voor sport wilde ik graag overbrengen op andere mensen. Daarom heb ik ervoor gekozen om van mijn passie mijn werk te maken. Via Hogeschool Inholland heb ik Sportkunde gedaan waardoor ik Leefstijlcoach ben geworden en ook Medische Fitness aanbiedt. Ik vind dat bewegen en een gezonde leefstijl voor iedereen een mogelijkheid moet zijn.

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met verschillende chronische aandoeningen, obesitas en mensen van 55+. Als leefstijlcoach help ik mensen door gedragsverandering op het gebied van leefstijl, het doel is gezond gedrag voor de lange termijn. Tijdens de Medische Fitness ga ik individueel of in groepsverband met mensen met diverse chronische aandoeningen aan de slag in de fitness zodat ook zij de mogelijkheid hebben tot gepast en veilig bewegen.
Maak direct online een afspraak

bij Amsterdam-West Nieuw Sloten
Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak
bij Amsterdam-West Nieuw Sloten
Maak direct een afspraak