YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein


Informatie

Praktijk voor  algemene  en gespecialiseerde Fysiotherapie  zoals  manueel therapie  en sportfysiotherapie.  Ook  ‘s avonds open.

Deze  praktijk is  gevestigd in de Basic-Fit en is onderdeel van Fysiotherapie Weerdsingel  één praktijk met  3 locaties.

 

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry Needling

Ons team

Carlijn Hoogma
Fysiotherapeute en Manueel therapeute

Hallo! Mijn naam is Carlijn, ik ben werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. Na mijn studie fysiotherapie heb ik gewerkt in een (sport)revalidatie praktijk waar ik veel mensen na operatie heb gezien. Na 2.5 jaar ben ik naar Australië vertrokken voor een master manueel therapie. Daarna heb ik in een particuliere praktijk gewerkt waar ik mijn kennis heb kunnen toepassen op patiënten met langdurige klachten. Ik werk op de Yorbody Utrecht locaties Oudenoord en Europaplein. Mijn specialiteiten liggen in klachten vanuit een bewegingsbeperking, daarbij kijk ik naar ieder gewricht die een oorzaak zou kunnen zijn van de klacht. Met het gebruik van de nieuwste technieken, probeer ik net dat beetje extra te bieden om het herstel van uw blessure te bevorderen. Voor de revalidatie na operatie bent u bij mij ook welkom, samen werken naar het oude niveau is een mooi doel! Buiten het werken haal ik energie uit hardlopen en krachttraining. Met af en toe een georganiseerde loop probeer ik elke keer de grens weer wat te verleggen.

Aanwezigheid Carlijn
  • Maandag 13:00-21:30
  • Donderdag 13:00-21:30

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk