YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein


Informatie

Praktijk voor  algemene  en gespecialiseerde Fysiotherapie  zoals  manueel therapie  en sportfysiotherapie.  Ook  ‘s avonds open.

Deze  praktijk is  gevestigd in de Basic-Fit en is onderdeel van Fysiotherapie Weerdsingel  één praktijk met  4 locaties.

 

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein

Waardering: 9.3

Goede communicatie en duidelijke uitleg over de behandeling.... Lees meer

geplaatst op 14 oktober 2019
Waardering: 9.3

Carlijn is een goede fysiotherapeut. Ze heeft mij professioneel behandeld en goed begeleid naar een sterke enkel. Daarnaast heeft ze ook een luisterend oor.... Lees meer

geplaatst op 24 januari 2018
Waardering: 9.3

Ben super geholpen en mijn herstel ging super Erg vriendelijk personeel supee handig dat het bij de basicfit in zit twijfel niet en loop er naar binnen... Lees meer

geplaatst op 12 augustus 2016
Waardering: 9.8

Super tevreden! Na velen fysiotherapeuten te hebben bezocht hier het snelst van mijn rugklachten af gekomen door duidelijke oefeningen die toepasbaar waren op mijn sportgebied en leefwijze. Dank je...... Lees meer

geplaatst op 15 juni 2016

Ons team

Carlijn Hoogma
Fysiotherapie

Hallo!

Mijn naam is Carlijn, ik ben werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. Na mijn studie fysiotherapie heb ik gewerkt in een (sport)revalidatie praktijk waar ik veel mensen na operatie heb gezien.

Na 2.5 jaar ben ik naar Australië vertrokken voor een master manueel therapie. Daarna heb ik in een particuliere praktijk gewerkt waar ik mijn kennis heb kunnen toepassen op patiënten met langdurige klachten. Ik werk op de Yorbody Utrecht locaties Oudenoord en Europaplein.

Mijn specialiteiten liggen in klachten vanuit een bewegingsbeperking, daarbij kijk ik naar ieder gewricht die een oorzaak zou kunnen zijn van de klacht. Met het gebruik van de nieuwste technieken, probeer ik net dat beetje extra te bieden om het herstel van uw blessure te bevorderen.

Voor de revalidatie na operatie bent u bij mij ook welkom, samen werken naar het oude niveau is een mooi doel!

Buiten het werken haal ik energie uit hardlopen en krachttraining. Met af en toe een georganiseerde loop probeer ik elke keer de grens weer wat te verleggen.

Aanwezigheid Carlijn
  • Maandag 13:00-21:30
  • Donderdag 13:00-21:30

BIG: 19913467904

Arthur Samson
Fysiotherapie

Iedereen is anders, waardoor klachten zich bij iedereen anders uiten. Dat maakt dat elke behandeling op maat  gemaakt wordt. Ik zoek naar welke behandelmethode bij jou en je klachten past.

Over het algemeen bestaat een behandeling uit een combinatie van manuele technieken om op weefselniveau invloed uit te oefenen, en oefeningen om mobiliteit kracht en stabiliteit te trainen. Hierdoor werken we samen om je klachten te verhelpen en waar mogelijk in de toekomst te voorkomen.

Ik volg regelmatig cursussen om zo een breed scala aan behandelmogelijkheden, technieken en inzichten te leren. Deze kan ik dat weer in de behandelingen aanbieden, zodat we je samen weer zo snel mogelijk in beweging krijgen.

Mocht je twijfelen over iets waar je last van hebt, spreek me dan vooral aan in de sportzaal of maak gebruik van de blessure check, dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

Aanwezigheid Arthur
  • Dinsdag 8:00-19:30
  • Vrijdag 8:00-18:00

BIG: 19919592204


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Utrecht Europaplein

YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein