YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein


Informatie

YorBody Fysiotherapie Europaplein in Basic Fit

Praktijk voor algemene en gespecialiseerde Fysiotherapie zoals manueel therapie en sportfysiotherapie. Ook ‘s avonds open. Deze  praktijk is  gevestigd in de Basic-Fit en is onderdeel van Fysiotherapie Weerdsingel één praktijk met 4 locaties.

 • Als u binnenkomt meld u zich bij de receptionist(e) van Basic Fit  door  op de bel  te drukken. Zij laten u door de draaipoort. Bent u lid van Basic Fit dan kunt u met uw pas door de draaipoort.
 • Zo nodig kunt u van de kleedkamers gebruik maken om u om te kleden in sportkleding.
 • Daarna volgt  u de houten vloer tot  helemaal  achterin.  Daar kunt u,  bij de behandelkamer  plaats nemen op de witte stoelen. De therapeut komt u op de afgesproken tijd ophalen.

Dankzij 3 locaties in grote fitnesscentra kunnen we nu nog beter met u trainen zodat u sneller hersteld van uw klachten en herhaling voorkomt.  Eén locatie is honderd meter van de praktijk gevestigd in FitForFree en heet YorBody Oudenoord. De tweede locatie is gevestigd in Basic Fit en heet YorBody Europaplein, de derde locatie is gevestigd in in FitForFree en heet YorBody Kanaleneiland. Naast de volledig ingerichte behandelkamers maken we gebruik van alle faciliteiten van de grote en zeer goed uitgeruste fitness centra.

 • Grote fitness zalen van over 1600 m²
 • Functionele zone
 • Doelgroepen ruimte
 • Als u daar de voorkeur aan geeft kan de behandeling ook altijd plaats vinden op de locatie Weerdsingel West. Daar hebben we een oefenruimte  van 30 m2 met professionele inrichting en apparatuur, waar we individuele training en groepstraining aan kleine groepen geven.

Deze locaties zijn bijzonder geschikt voor:

 • medische training
 • orthopedische revalidatie (na operaties)
 • sport training en sport revalidatie

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Utrecht.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein

Waardering: 9.8

Goed: verzamelen symptomen, acties afgestemd op eerste/meest waarschijnlijke oorzaak, evaluatie, openstaan alternatieve/bijkomende diagnose en bijsturen oefeningen, evaluatie.... Lees meer

geplaatst op 28 oktober 2019
Waardering: 8.0

Er zijn geen uitspringende negatieve zaken. Het was fijn dat de behandelaar veel rust uitstraalde tijdens de afspraken.... Lees meer

geplaatst op 16 oktober 2019
Waardering: 10

Via via hier terecht gekomen. Helemaal dik in orde. Oefeningen meegekregen die ik langzaam kan opbouwen. Ook advies gekregen over oefeningen die ik minder moet doen. Eerlijk en onderbouwd. Volgende...... Lees meer

geplaatst op 13 oktober 2019
Waardering: 9.3

Goede communicatie en duidelijke uitleg over de behandeling.... Lees meer

geplaatst op 11 oktober 2019

Ons team

Carlijn Hoogma
Fysiotherapie

Hallo!

Mijn naam is Carlijn, ik ben werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. Na mijn studie fysiotherapie heb ik gewerkt in een (sport)revalidatie praktijk waar ik veel mensen na operatie heb gezien.

Na 2.5 jaar ben ik naar Australië vertrokken voor een master manueel therapie. Daarna heb ik in een particuliere praktijk gewerkt waar ik mijn kennis heb kunnen toepassen op patiënten met langdurige klachten. Ik werk op de Yorbody Utrecht locaties Oudenoord en Europaplein.

Mijn specialiteiten liggen in klachten vanuit een bewegingsbeperking, daarbij kijk ik naar ieder gewricht die een oorzaak zou kunnen zijn van de klacht. Met het gebruik van de nieuwste technieken, probeer ik net dat beetje extra te bieden om het herstel van uw blessure te bevorderen.

Voor de revalidatie na operatie bent u bij mij ook welkom, samen werken naar het oude niveau is een mooi doel!

Buiten het werken haal ik energie uit hardlopen en krachttraining. Met af en toe een georganiseerde loop probeer ik elke keer de grens weer wat te verleggen.

Aanwezigheid Carlijn
 • Maandag 13:00-21:30
 • Donderdag 13:00-21:30

BIG: 19913467904

Arthur Samson
Fysiotherapie

Iedereen is anders, waardoor klachten zich bij iedereen anders uiten. Dat maakt dat elke behandeling op maat  gemaakt wordt. Ik zoek naar welke behandelmethode bij jou en je klachten past.

Over het algemeen bestaat een behandeling uit een combinatie van manuele technieken om op weefselniveau invloed uit te oefenen, en oefeningen om mobiliteit kracht en stabiliteit te trainen. Hierdoor werken we samen om je klachten te verhelpen en waar mogelijk in de toekomst te voorkomen.

Ik volg regelmatig cursussen om zo een breed scala aan behandelmogelijkheden, technieken en inzichten te leren. Deze kan ik dat weer in de behandelingen aanbieden, zodat we je samen weer zo snel mogelijk in beweging krijgen.

Mocht je twijfelen over iets waar je last van hebt, spreek me dan vooral aan in de sportzaal of maak gebruik van de blessure check, dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

Aanwezigheid Arthur
 • Dinsdag 8:00-19:30
 • Vrijdag 8:00-18:00

BIG: 19919592204


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Utrecht Europaplein

YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein