YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein


Informatie

Corona informatie

Ook tijdens deze lockdown mogen en kunnen we u nog steeds behandelen in de praktijk. De behandelingen binnen de Basic-Fit kunnen gelukkig ook doorgaan Omdat de Basic-Fit zelf gesloten is, is de buiten deur dicht. U zult dus helaas buiten moeten wachten. Sorry voor dat ongemak. Als u op de afgesproken tijd bij de deur wacht komt uw therapeut u halen.

Om u veilig en verantwoord te behandelen treffen we voorzorgsmaatregelen. We vragen u om daarbij te helpen. Zo dragen we samen bij aan de best mogelijke zorg op een verantwoorde manier.
Bij behandeling in de praktijk neemt u dan een handdoek en een mondkapje mee.

Als u verkoudheidsklachten heeft, u ziek bent of zich benauwd voelt kunnen we u niet in de praktijk behandelen. Kom niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact op.
We geven u graag meer informatie, lees dat hier.

 

YorBody Fysiotherapie Europaplein in Basic Fit

Praktijk voor algemene en gespecialiseerde Fysiotherapie zoals manuele therapie en sportfysiotherapie. Ook ‘s avonds open. Deze  praktijk is  gevestigd in de Basic-Fit en is onderdeel van Fysiotherapie Weerdsingel één praktijk met 4 locaties en 12 therapeuten.

Wat we bieden

Op deze locatie werken we met twee zeer ervaren therapeuten die elkaar goed aanvullen. We kijken samen met jou  naar wat er aan de hand is en wat je nodig hebt zodat je zo snel mogelijk weer klachtenvrij dat kan doen wat je belangrijk vindt. Bijvoorbeeld sporten, werken, huishouden of studeren. Goede kennis en gedegen behandeling staan voorop. We werken niet alleen met jou aan je klachten maar kijken ook naar de oorzaak. We leren je hoe je in de toekomst deze klachten kunt opvangen of voorkomen.

 • Behandeling, advies en begeleiding
 • Algemene fysiotherapie
 • Manuele Therapie
 • Dry Needling
 • Medical taping

Dankzij de Basic-Fit faciliteiten hebben we veel extra mogelijkheden en zijn we gespecialiseerd op het vlak van

 • Medische training
 • Orthopedische revalidaties (na operaties)
 • Sport training en sport revalidatie

Weet je niet wat er aan de hand is of twijfel je of onze fysiotherapie je verder kan helpen?  Maak dan een afspraak voor een GRATIS  en vrijblijvende Blessure check van 15 minuten

Alle voordelen op een rij

 • Gratis blessure check mogelijk
 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime openingstijden
 • Gratis parkeren
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Ruime lichte behandelkamer
 • We maken gebruik van het grote en zeer goed uitgeruste fitness centrum, met 1600m² aan trainingsapparatuur, functionele zone en doelgroepenruimte
 • Ook voor niet leden van Basic-Fit

Praktisch

 • Als je binnenkomt meld je dan bij de receptionist(e) van Basic Fit  door  op de bel  te drukken. Zij laten je door de draaipoort. Bent je lid van Basic Fit dan kunt je met je pas door de draaipoort.
 • Zo nodig kan je van de kleedkamers gebruik maken om je om te kleden in sportkleding.
 • Daarna volg je de houten vloer tot  helemaal  achterin.  Daar kan je,  bij de behandelkamer  plaats nemen op de witte stoelen. De therapeut komt je op de afgesproken tijd ophalen.

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor je polisvoorwaarden), dan betaal je de behandeling zelf. Je krijgt in de eerste week van de volgende maand de rekening via Fysiofactuur. Let op het kan zijn dat die bij de spam terecht komt.

Ben je niet verzekerd dan berekenen we de volgende tarieven voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Utrecht.

Als je niet verzekerd bent kan je ook gebruik maken van Fysiotegoed. Dan ben je veel voordeliger uit.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistManuele TherapieDry Needling

Klanten over YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein

Waardering: 9.0

Nette oefenruimte aanwezig. Oefeningen voor thuis werden steeds samen geoefend en bij de volgende afspraak geëvalueerd. Professioneel en vriendelijk.... Lees meer

geplaatst op 19 maart 2021
Waardering: 9.0

De behandeling was prima, ik kreeg duidelijke uitleg bij wat er gedaan werd en waarom ik beaaplde oefeningen moest doen en hoe ik die moest uitvoeren. Ik vond het prettig dat ik wat onderliggende...... Lees meer

geplaatst op 16 november 2020
Waardering: 9.7

Ik kreeg last van een vage pijn in mijn lies. Omdat YorBody in mijn sportschool zit was de keus al snel gemaakt. De fysiotherapeut dacht goed met mij mee, stelde veel vragen én gaf ook aan als hij...... Lees meer

geplaatst op 30 oktober 2020
Waardering: 9.8

Goed: verzamelen symptomen, acties afgestemd op eerste/meest waarschijnlijke oorzaak, evaluatie, openstaan alternatieve/bijkomende diagnose en bijsturen oefeningen, evaluatie.... Lees meer

geplaatst op 28 oktober 2019

Ons team

Carlijn Hoogma
Fysiotherapie

Hallo!

Mijn naam is Carlijn, ik ben werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. Na mijn studie fysiotherapie heb ik gewerkt in een (sport)revalidatie praktijk waar ik veel mensen na operatie heb gezien.

Na 2.5 jaar ben ik naar Australië vertrokken voor een master manueel therapie. Daarna heb ik in een particuliere praktijk gewerkt waar ik mijn kennis heb kunnen toepassen op patiënten met langdurige klachten. Ik werk op de Yorbody Utrecht locaties Oudenoord en Europaplein.

Mijn specialiteiten liggen in klachten vanuit een bewegingsbeperking, daarbij kijk ik naar ieder gewricht die een oorzaak zou kunnen zijn van de klacht. Met het gebruik van de nieuwste technieken, probeer ik net dat beetje extra te bieden om het herstel van uw blessure te bevorderen.

Voor de revalidatie na operatie bent u bij mij ook welkom, samen werken naar het oude niveau is een mooi doel!

Buiten het werken haal ik energie uit hardlopen en krachttraining. Met af en toe een georganiseerde loop probeer ik elke keer de grens weer wat te verleggen.

Aanwezigheid Carlijn
 • Maandag 13:00-21:30
 • Donderdag 13:00-21:30

BIG: 19913467904

Arthur Samson
Fysiotherapie

Iedereen is anders, waardoor klachten zich bij iedereen anders uiten. Dat maakt dat elke behandeling op maat  gemaakt wordt. Ik zoek naar welke behandelmethode bij jou en je klachten past.

Over het algemeen bestaat een behandeling uit een combinatie van manuele technieken om op weefselniveau invloed uit te oefenen, en oefeningen om mobiliteit kracht en stabiliteit te trainen. Hierdoor werken we samen om je klachten te verhelpen en waar mogelijk in de toekomst te voorkomen.

Ik volg regelmatig cursussen om zo een breed scala aan behandelmogelijkheden, technieken en inzichten te leren. Deze kan ik dat weer in de behandelingen aanbieden, zodat we je samen weer zo snel mogelijk in beweging krijgen.

Mocht je twijfelen over iets waar je last van hebt, spreek me dan vooral aan in de sportzaal of maak gebruik van de blessure check, dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

Aanwezigheid Arthur
 • Dinsdag 8:00-19:30
 • Vrijdag 8:00-18:00

BIG: 19919592204


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Utrecht Europaplein

YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein YorBody Fysiotherapie Utrecht Europaplein