YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Oost Hogeweg


Informatie

Praktijk Pijnenburg & Röder is aangesloten bij het YorBody Netwerk.

Praktijk Pijnenburg & Röder bestaat sinds 1994 en is gevestigd in Amsterdam, Oost/Watergraafsmeer. Vlakbij het voormalig Ajax Stadion en de Jaap Eden schaatsbaan. De personele bezetting bestaat uit 3 manueel therapeuten (Frank Röder, Marianne Larsen- van Gastel en Jaap Dobbe) en 4 fysiotherapeuten (Muriel Nagengast, Annie van der Werff, Annemijn Pistor en Paul Swinkels). U als mens staat bij ons centraal! Doelmatig, door middel van de juiste behandeling en/of begeleiding u er weer bovenop helpen is ons doel. Wij werken graag in een open gezellige sfeer.

U kunt bij ons terecht voor onder andere fysiotherapie, manuele therapie, Dry Needling, Redcord therapie, sportfysiotherapie, echografie, blessurebehandeling en preventie, (medical)tapen en bandageren, Mc Connell therapie, arbeidsfysiotherapie, nekklachten, spanningsklachten, hoofdpijn, rugklachten, hernia, rugscholing, McKenzie therapie, Mulligan therapie, schouderklachten, elleboogklachten, pols- en handklachten, heupklachten, knieklachten en enkel- en voetklachten. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in reuma, parkinson, claudicatio intermittens (etalage benen) en traumatologie.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Oost Hogeweg

Waardering: 10

Vaker bij Fysio aanbieders geweest. Fysio/manueeltherapeut J.S.Dobbe ( Jaap) is buitengewoon goed in het behandelen van de klachten en tevens in het geruststellen van mijn verkeerde inschatting..100%...... Lees meer

geplaatst op 30 januari 2019
Waardering: 10

Jaap DobbeNa 2.5 maand heel slecht slapen door pijn en pijn bij elke ademhaling was de eerste behandeling letterlijk een enorme opluchting en verademing. Jaap Dobbe wist direct wat er aan de hand...... Lees meer

geplaatst op 21 augustus 2018
Waardering: 9.2

Snelle adequate hulp.... Lees meer

geplaatst op 4 december 2017
Waardering: 9.7

Ik had maanden lang last van mij schouder, mijn fysio Jaap Dobbe heeft snel achtergehaalt wat de oorzaak van mijn klacht was en na 3 behandelingen was mijn klacht al bijna verholpen! Ik kan Jaap aan...... Lees meer

geplaatst op 20 oktober 2016

Ons team

Muriel Nagengast
Fysiotherapie

Muriel Nagengast is fysiotherapeute en parkinsontherapeute. Ze heeft affiniteit met psychosomatische & stressgerelateerde klachten, ontspanningsmassage en is aangesloten bij het ParkinsonNet.

Aanwezigheid Muriel
Frank Roder
Fysiotherapie

Frank Röder is fysiotherapeut, manueeltherapeut (Master opleiding SOMT), McKenzie therapeut en McConnell tape therapeut. Hij is gespecialiseerd in rug-, nek-, en schouderklachten, echografie en is bestuurslid van het Schouder Netwerk regio Amsterdam (SNA), lid van het Hernia Netwerk Amsterdam en het TraumaNet Amsterdam.

Aanwezigheid Frank
Paul Swinkels
Fysiotherapie

Paul Swinkels is fysiotherapeut en heeft een bachelor Bewegingswetenschappen.

Aanwezigheid Paul
Annie van der Werff
Fysiotherapie

Annie van der Werff is fysiotherapeute, Dry Needling, Medical Taping en Neurac1 Redcord Therapeute. Tevens is zij aangesloten bij het Netwerk Traumarevalidatie VUmc en het Rugpijn netwerk.

Aanwezigheid Annie

Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Oost Hogeweg