YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Oost Hogeweg


Informatie

Praktijk Pijnenburg & Röder is aangesloten bij het YorBody Netwerk.

Praktijk Pijnenburg & Röder bestaat sinds 1994 en is gevestigd in Amsterdam, Oost/Watergraafsmeer. Vlakbij het voormalig Ajax Stadion en de Jaap Eden schaatsbaan. De personele bezetting bestaat uit 3 manueel therapeuten (Frank Röder, Marianne Larsen- van Gastel en Jaap Dobbe) en 4 fysiotherapeuten (Muriel Nagengast, Annie van der Werff, Annemijn Pistor en Paul Swinkels). U als mens staat bij ons centraal! Doelmatig, door middel van de juiste behandeling en/of begeleiding u er weer bovenop helpen is ons doel. Wij werken graag in een open gezellige sfeer.

U kunt bij ons terecht voor onder andere fysiotherapie, manuele therapie, Dry Needling, Redcord therapie, sportfysiotherapie, echografie, blessurebehandeling en preventie, (medical)tapen en bandageren, Mc Connell therapie, arbeidsfysiotherapie, nekklachten, spanningsklachten, hoofdpijn, rugklachten, hernia, rugscholing, McKenzie therapie, Mulligan therapie, schouderklachten, elleboogklachten, pols- en handklachten, heupklachten, knieklachten en enkel- en voetklachten. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in reuma, parkinson, claudicatio intermittens (etalage benen) en traumatologie.

 

Verzekering & Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer wij rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar kunnen declareren, dan ontvang je van ons geen factuur.

Ben je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd (zie hiervoor uw polisvoorwaarden), dan kun je op de tarievenlijst zien wat wij berekenen voor een behandeling. Bekijk hier de tarieven van YorBody Fysiotherapie Amsterdam Oost Hogeweg.

Maak afspraak

Specialisaties

SchouderspecialistKniespecialistRugspecialistDry NeedlingRevalidatie

Klanten over YorBody Fysiotherapie Amsterdam-Oost Hogeweg

Waardering: 9.7

Onder behandeling bij Annie van der Werf en Jaaap Dobbe, beide erg prettig in de omgang en zeer goede en adequate fysio therapeuten.... Lees meer

geplaatst op 14 juni 2019
Waardering: 10

Een dikke, welgemeende 10, voor mij geen andere fysiotherapie! Ik kom hier al zeker meer dan 10 jaar en dat zegt eigenlijk al genoeg. Zorg, aandacht en betrokkenheid in een fijne en gemakkelijke...... Lees meer

geplaatst op 26 maart 2019
Waardering: 9.7

Ik ben zeer tevreden over ‘Pijnenburg & Röder’ en dan in het speciaal over Frank Röder. Ik ben wegens een heftige hernia bij meerdere praktijken en fysiotherapeuten geweest die mij niet goed...... Lees meer

geplaatst op 21 maart 2019
Waardering: 10

Vaker bij Fysio aanbieders geweest. Fysio/manueeltherapeut J.S.Dobbe ( Jaap) is buitengewoon goed in het behandelen van de klachten en tevens in het geruststellen van mijn verkeerde inschatting..100%...... Lees meer

geplaatst op 28 januari 2019

Ons team

Muriel Nagengast
Fysiotherapie

Muriel Nagengast is fysiotherapeute en parkinsontherapeute. Ze heeft affiniteit met psychosomatische & stressgerelateerde klachten, ontspanningsmassage en is aangesloten bij het ParkinsonNet.

Aanwezigheid Muriel

BIG: 69066319004

Frank Roder
Fysiotherapie

Frank Röder is fysiotherapeut, manueeltherapeut (Master opleiding SOMT), McKenzie therapeut en McConnell tape therapeut. Hij is gespecialiseerd in rug-, nek-, en schouderklachten, echografie en is bestuurslid van het Schouder Netwerk regio Amsterdam (SNA), lid van het Hernia Netwerk Amsterdam en het TraumaNet Amsterdam.

Aanwezigheid Frank

BIG: 59038412004

Paul Swinkels
Fysiotherapie

Paul Swinkels is fysiotherapeut en heeft een bachelor Bewegingswetenschappen.

Aanwezigheid Paul

BIG: 99923603004

Annie van der Werff
Fysiotherapie

Annie van der Werff is fysiotherapeute, Dry Needling, Medical Taping en Neurac1 Redcord Therapeute. Tevens is zij aangesloten bij het Netwerk Traumarevalidatie VUmc en het Rugpijn netwerk.

Aanwezigheid Annie

BIG: 59915585004


Afspraak maken

Laden...

Onze praktijk

onze praktijk
Klanten waarderen Amsterdam-Oost Hogeweg