WAT IS HET FYSIO ABONNEMENT?

Sport je veel? Heb je een zittend of fysiek zwaar beroep? Dan is het risico op een aandoening best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie krijg je geen vergoeding, dus moet je de kosten voor de fysio zelf betalen. Óf een aanvullende verzekering afsluiten. Maar die is prijzig. En dekt lang niet altijd alle kosten. Het Fysio Abonnement is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner ixorg.WAT ZIJN DE VOORDELEN?

  • Bespaar tot wel € 150 per jaar;
  • Geen ingewikkelde acceptatievoorwaarden;
  • Fysiobehandelingen worden betaald uit jouw zorgpot;
  • Wereldwijd tot 20 behandelingen verzekerd bij ernstige blessures;
  • Direct online aanmelden;
  • Extra combinatiekorting met ixorg mondzorg;

Met het Fysio Abonnement betaal je je eigen aanvullende zorg op maat. Niets meer en niets minder. Houd je aan het eind van het jaar geld over? Dat neem je gewoon mee naar volgend jaar, je verlaagt je maandbedrag óf we betalen het aan je terug. De premie voor de ongevallenverzekering van fysiotherapie is € 5,50, daarnaast is er een minimale inleg van minimaal € 3,00 per maand voor spaartegoed. Dus al vanaf € 8,50 per maand. Ben je met meer thuis? Elk volgend gezinslid boven de 18 jaar krijgt € 1,00 korting op de premie.

Ben je geïnteresseerd? Kies hieronder je praktijk en kijk welke mogelijkheden er zijn voor het fysio abonnement. Al vanaf € 8,50 per maand!

BETAAL NIET MEER DAN NODIG IS

Met een maandelijks bedrag van minimaal € 3,00 bouw je eenvoudig een zorgpotje op. Daarnaast betaal je € 5,50 per maand voor je deelname en de ongevallenverzekering voor fysiotherapie. U kunt de door u ontvangen nota eenvoudig declareren via uw ixorg-portaal. De betaling van deze declaratie zal met uiterlijk 10 dagen aan u worden uitbetaald, met deze betaling kunt de nota voldoen. Zit er (nog) niet genoeg in uw spaarpotje? Dan kan ixorg een voorschot doen, dit voorschot is maximaal je jaarbudget, met een maximum van €240. Of je betaalt de nota zelf. Wat je wilt.

Het Fysio Abonnement in samenwerking met partner ixorg. Hét goedkope alternatief voor je aanvullende fysioverzekering.

KIES JE PRAKTIJK EN BEKIJK ALLE MOGELIJKHEDEN