Behandeling Vrouwelijke Fysiotherapeut


Wekelijks behandelen wij bij Yorbody Fysiotherapie Helmond meer dan 100 patiënten met pijn(klachten) tijdens slapen, je jas aan doen, bukken, je veters strikken of beperkingen in de dagelijkse bewegingen en houdingen zijn niet fijn, daar wil je duidelijkheid over hebben. Wat kan of mag je doen en wat juist niet. Moet er een röntgenfoto gemaakt worden? Is ijs een goede therapie? Moet ik blijven bewegen of is rust beter? Is fysiotherapie een oplossing? Allemaal vragen waar je snel een antwoord op wilt hebben, het liefst door een fysiotherapeut die er verstand van heeft. Een fysio die gepassioneerd is om mensen te helpen.

Word jij liever geholpen door een vrouwelijke fysiotherapeut?
Wij hebben meerdere therapeuten waaronder ook vrouwelijke therapeuten. Dus wil je liever geholpen worden door een vrouw, neem contact met ons op.
De fysiotherapeut is specialist op gebied van het bewegen van het menselijk lichaam en streeft ernaar om uw klachten zo snel als mogelijk te verhelpen.

Om deze vragen beantwoord te krijgen ben je bij de fysiotherapeuten van YorBody fysiotherapie aan het goede adres. Wij doen niks liever dan mensen helpen, op weg helpen, terug naar hun dagelijkse activiteiten of hun oude sportniveau (of zelfs nog een beetje beter...). Dat is waar wij lol in hebben, enthousiast van worden en energie van krijgen. Dus hebben wij een match? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar op meer dan 70 fysiotherapie locaties in NL dus er is er altijd wel een fysiotherapeut van Yorbody bij je in de buurt.


Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.