Beoordelingen Fysiotherapie Amsterdam


Hoe wij worden beoordeeld:

Wij krijgen op Zorgkaart Nederland een 9.3 uit meer dan 500 waarderingen!


"Door overbelasting aan mijn schouder bij de fysio terechtgekomen. Zij heeft mij enorm geholpen met haar behandelingen en ik kan eindelijk weer zonder pijn trainen. Contact was ook heel prettig."


"Prima praktijk en goede fysiotherapie. Doelgerichte behandeling en ook de nazorg met training in de sportschool is uitstekend."


"Vakkundig, duidelijk uitleg gevend m.b.t behandelplan, doeltreffende fysiotherapie gehad.  (pijn/klachtvrij). Betaalbaar voor mensen die niet verzekerd zijn voor fysiotherapie."


"Als zorgverlener ben ik heel kritisch wanneer ik zelf patiënt ben. Door mijn positieve ervaringen heb ik mijn zoon ook naar hem gebracht. Mijn zoon had weken in het gips gezeten en zijn arm moest hij weer volledig kunnen strekken en buigen (elleboog uit de kom, inclusief breuk). Binnen een kortere periode dan verwacht kon mijn zoon weer deelnemen aan zijn topsport en zelfs de club vond dat zijn herstel extreem vlotter was verlopen dan verwacht/gedacht werd."


"Ik ben uiterst tevreden over mijn behandeling bij de fysiotherapeut. Hij is zeer professioneel en secuur, waardoor ik mij als vrouw op mijn gemakt voel. Daarnaast heeft hij bijzonder veel kennis van het menselijk lichaam. Ik was doorverwezen voor RSI klachten, maar hij zag snel dat de oorzaak lag bij een verkeerde houding en dus bij mijn rug. Hij heeft mij wekelijks behandeld, en daarnaast oefeningen gegeven voor thuis. Ik ben erg blij dat mijn klachten volledig zijn verdwenen!"


"Na verschillende fysio behandelingen voor mijn hardnekkige hielspoor klacht kreeg ik de tip om bij deze fysio een afspraak te maken voor een acupunctuur behandeling in combinatie met dry needling. Dit bleek de oplossing voor mijn hielspoor klacht die al ruim een jaar duurde! Door de kundigheid van de fysiotherapeut kan ik weer zonder pijn stukken lopen en ben ik met sprongen vooruit gegaan. Al mijn vorige fysio's zijn dat niet gelukt. Echt heel erg blij mee!! Ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken."


"Ik ben erg tevreden over de fysiotherapeut. Na een gesprekje en een kort onderzoek concludeerde hij dat de pijn aan de linkerzijde van mijn lichaam waarschijnlijk kwam door een overspannen milt.  Ik kreeg twee keer een acupunctuur behandeling en wat tips over voeding en het omzeilen van stress, sindsdien nergens meer last van, en dat terwijl ik toch ruim 10 jaar met deze klachten heb rondgelopen!"


"Ik was door mijn rug gegaan en kwam daarom bij de fysio. Los van alle goede en fijne oefeningen voor mijn rug  heb ik ook veel goede gesprekken gehad wat mij ook erg heeft geholpen. Fijne sfeer, en veel geleerd!"


"Mijn speciale waardering voor mijn fysiotherapeut. Hij is een zeer bekwame fysiotherapeut, zeer betrokken, luistert heel goed en vraagt tijdens de behandeling steeds hoe de patiënt dit ervaart. Ik ben door zijn dry needle behandelingen bijna van mijn blessure genezen! Top persoon!"

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.