YorBody Fysiotherapie Helmond

Ben je opzoek naar een goede fysiotherapeut in Helmond? Kom dan langs bij onze praktijk aan de Europaweg 150C! Wij zijn 7 dagen per week geopend! Wij helpen je graag.

  • Snel plek, geen wachttijden

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Geen verwijzing nodig

  • 7 dagen per week geopend

Fysiotherapeuten van YorBody Fysiotherapie Helmond

Ahmed el Banque

Ahmed el Banque

Fysiotherapeut, arbeidsfysiotherapeut, echografist en Full dry needler.
Mijn naam is Ahmed El Banque, een enthousiaste en resultaatgerichte fysiotherapeut met veel interesse in orthopedische en sport gerelateerde klachten. Ik ben sinds juni 2015 werkzaam als fysiotherapeut bij YorBody Fysiotherapie Helmond waar je uitgebreid gebruik kan maken van de trainingsfaciliteiten

+31 (0)49 - 270 0258 Route
Tom van Beers

Tom van Beers

Master Sportfysiotherapie, fysiotherapeut en echografist.
Mijn naam is Tom van Beers, fysiotherapeut en sportfysiotherapeut met veel interesse in orthopedische en sport gerelateerde klachten. Ik ben sinds mei 2015 werkzaam als fysiotherapeut. Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam in Yorbody Fysiotherapie Helmond als sportfysiotherapeut.


+31 (0)49 - 270 0258 Route
Marieke van Rooij

Marieke van Rooij

Fysiotherapeut
Hallo ik ben Marieke! Ondervind u hinder tijdens het bewegen, op sportief vlak of gewoonweg in het dagelijks leven? Dan help ik u graag om uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Ik ben aanwezig op maandag en donderdag zowel overdag als in de avonduren. Voor het maken van een afspraak of indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het onderstaande nummer.+31 (0)49 - 270 0258 Route
Kevin van Duijnhoven

Kevin van Duijnhoven

Fysiotherapeut
Mijn naam is Kevin, een enthousiaste en resultaatgerichte fysiotherapeut met veel interesse in orthopedische en sport gerelateerde klachten. Ik heb mijn opleiding tot Fysiotherapeut gevolgd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere activiteiten ondernomen waarbij ik heb gewerkt met verschillende patiƫntengroepen van alle leeftijden. Ik ben sinds november 2018 werkzaam bij YorBody Fysiotherapie Helmond. Ondervind u hinder tijdens het bewegen, op sportief vlak of gewoonweg in het dagelijks leven? Dan help ik u graag om uw persoonlijke doelstellingen te behalen.

+31 (0)49 - 270 0258 Route

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.