YorBody Fysiotherapie Amsterdam West

Ben je opzoek naar een goede fysiotherapeut in Amsterdam West? Kom dan langs bij onze praktijk aan het Koningin Wilhelminaplein 13! Wij zijn 7 dagen per week geopend! Wij helpen je graag.

  • Snel plek, geen wachttijden

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Geen verwijzing nodig

  • 7 dagen per week geopend

Dikra Hasnaoui YorBody Fysiotherapie Amsterdam West

Dikra Hasnaoui

Oefentherapeut

Mijn naam is Dikra Hasnaoui. Binnen YorBody Fysiotherapie oefen ik het vak Oefentherapie Mensendieck uit. Als Oefentherapeut Mensendieck bied ik door middel van verschillende oefeningen -en handelingen, coaching en advies hulp op het gebied van houding en beweging. Hierbij worden de leefomgeving en de dagelijkse handelingen van de patiënt meegenomen, om de klachten optimaal te behandelen. Op het moment ben ik mij aan het specialiseren als kinderoefentherapeut. Naast een Oefentherapeut Mensendieck ben ik al 5 jaar een geregistreerd verpleegkundige, wat een toevoeging kan zijn tijdens de behandelingen. Mijn passie is om mensen te helpen op het gebied van zorg en gezondheid. Ik krijg er voldoening, waardering en dankbaarheid voor terug. Zo zorg ik ervoor dat wij samen het resultaat behalen waar u naar zoekt! Wilt u een afspraak maken bij mij? Bel ons*Naast de Nederlandse taal, beheers ik ook de talen Engels en Marokkaans-Arabisch.


+31 (0)6 - 4547 1551 Route
Mohamed Barghouti YorBody Fysiotherapie Amsterdam West

Mohamed Barghouti

Fysiotherapeut

Mijn naam is Mohamed, maar je mag mij ook Mo noemen. Een fysiotherapeut en personal trainer die naast verstand van beweging en training ook verstand heeft van humor. Mijn doel als fysiotherapeut is om er voor te zorgen dat de kwaliteit van jouw beweging geoptimaliseerd wordt. Dit realiseren wij samen door de juiste combinatie van behandeling en/of training in de oefenruimte. Op deze manier komen wij samen tot succes. Wil je een afspraak bij mij maken dan kun je ons bereiken op onderstaand nummer.
+31 (0)6 - 4547 1551 Route
Yusuf Musa YorBody Fysiotherapie Amsterdam West

Yusuf Musa

Oefentherapeut

Mijn naam is Yusuf Musa en ik ben 27 jaar jong. In mijn omgeving ben ik te typeren als een sociaal, behulpzaam, stressbestendig en energiek persoon. Gedurende mijn opleiding heb ik veel ervaring mogen opdoen. Ervaring in eerstelijnspraktijken, kinderoefentherapie praktijk, ouderenzorg en revalidatiecentrum zijn hier voorbeelden van. Wegens de verschillende doelgroepen die behandeld worden in eerstelijnspraktijken is er een grote variatie in behandelvormen. Dit is dan ook de reden dat mijn interesses liggen in een eerstelijnspraktijk. Het geeft mij veel voldoening om zorg te kunnen verlenen en een ander te kunnen motiveren om gezonde keuzes te maken in zijn/haar leven. Het blijft een uitdaging om een ander te helpen met complexe klachten. ‘Wat is realistisch en wat is de hulpvraag van de patiënt?’ Zijn vraagstukken die per individu behandeld moeten worden. Hierbij moet gedacht worden aan verschillende behandelvormen. De volgende behandelvormen die ik momenteel beheers zijn: oefen-, revalidatie-, ontspanningstherapie, arbeidsgerelateerde klachten, dry cupping en pino taping (medical).


+31 (0)6 - 4547 1551 Route
Shela al Sarmami YorBody Fysiotherapie Amsterdam West

Shela Al Sarmami

Oefentherapeut

Mijn naam is Shela al Sarmami. Als Oefentherapeut-Mensendieck behandel ik voornamelijk lichamelijke klachten op het gebied van houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten. Door middel van oefeningen, verschillende handelingen en coaching zorg niet alleen ik, maar wij samen voor een optimale resultaat om de klachten te verhelpen. Momenteel ben ik werkzaam op 3 verschillende locaties in Amsterdam, waaronder YorBody Fysiotherapie. Zo werk ik dagelijks met verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen. De waardering die je als therapeut terug krijgt van de patiënten is erg fijn. Daarnaast is elke patiënt, elke lichaam, elke klacht anders en is het belangrijk om iedereen op een passend manier te helpen. Dat zorgt elke keer opnieuw voor een nieuwe uitdaging en afwisseling in het werk dat ik doe. Naast het vak oefentherapie-Mensendieck heb ik de cursus cupping & Hijama afgerond wat een toegevoegde waarde kan zijn in mijn behandelingen.Om mezelf te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied wil ik me in de toekomst specialiseren als kinderoefentherapeut en/of bekkentherapeut, daar is waar mijn interesses liggen. Voor nu hoop ik dat jullie een klein beetje kennis met mij hebben kunnen maken. Wilt u een afspraak maken bij mij? Dan kunt u mij bereiken op het onderstaande telefoonnummer. *Naast de Nederlandse taal, beheers is ook de talen Engels en Koerdisch. Dit kan in een multiculturele stad als Amsterdam goed van pas komen.


+31 (0)6 - 4547 1551 Route

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag bij je herstel! Wil je meer informatie over onze werkwijze of het eerste consult? Klik dan hier.